انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:56pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
مرسى ناصرجان خسته نباشى ولى وقتى داداشى چون شما و استاد حميد دارم چه لزومى داره مزاحم داداش آرش بشم

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان من كامندهاي نرم افزار رو بايك نرم افزار ديگه باز كردم تا حدودي از محتوياتش مطلعم داداش اين نرم افزار مقدار 0 تا 5 ولتadc رو به عنوان رنگ ميشناسه متلا از 0 تا 1.5 ولت رنگ آبي از 1.5 الي 3.5 ولت رنگ سبز از 3.5 الي 5 ولت رنگ قرمز
در ضمن پتانسيومتر 1كيلو روي برد بصورت تقسيم مقاومتي عمل ميكنه و رنگها با اون قابل تغيير و تنظيمه
شما فط بايد باود ريت سورستون با باود ريت نرم افزار يكي باشه و اينتراپتهاتون هم يكسان ومشخص باشه بقيه كار ها حله
در مورد نوشتن وخواندن از حافظه و كليدها و طراحي منو شما خودتون استادين @};- @};- @};-

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
مرسى ناصرجان خسته نباشى ولى وقتى داداشى چون شما و استاد حميد دارم چه لزومى داره مزاحم داداش آرش بشم

آرش جان متا سفانه مهندس حميد از من خوششون نمياد و من رو در مدارهاشون بازي نميدند :D
شايد حق با ايشون باشه
آخه من يكمي رك گو هستم :ymblushing:

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:12am

zinteredi نوشته است:
mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب zinteredi
ممنون سئوال دوم که گفتم این بود که دیتای ارسالی شما چطوری با این نرم افزار هماهنگه ؟ مگه شما سورس کد همین نرم افزار Visualizer 3D میدونید؟ یا اینکه فقط دیتای دریافتی از انالوگ رو حالا با کمی پردازش تنها میفرستی به نرم افزار؟
در ضمن بابت عکس ها ومدار ها هم ممنون

سلا مهدي جان
آره من سورس برنامه رو نوشتم البته با كلي كار كردن روي برنامه
در ابتدا از آقاي موسوي كه برد رو برام فرستاده بودند فايل هگز رو خواستم ولي ايشون ندادند و گفتند هر چند تا ميخواي برات ميفرستم
مجبور شدم خودم نشستم براش برنامه نوشتم و خدا رو شكر كه جواب داد
الان هم آيسي ايشون دستم هست ولي فيوزبيتهاش رو قفل كرده اند اگه شما راهي دارين كه بشه هگز رو ازش استخراچ كرد ميتونيم برنامه ايشون رو بيرون بكشيم
داده رو از مدار اولي ميگيري به اين مدار ميدي از طريقadc
بعد مقدار adc رو به پورت سريال ميفرستي به بافرش
بعد ميتوني حافظهeeprom آيسي رو با توجه به آدرس خانه هاي حافضه atmega16 كه 256 kbyte هست به 4 قسمت تقسيم كني در منويي كه مينويسي به حافظه ذخيره كني يا ميتوني لايو اسكن به pc بفرستي
واسه لب تاب هم از مبدل سريال به usb استفاده كن

اگه خواستين برنامه اش رو بنويسين بهتره در پيا م خصوصي تبادل اطلاعات كنيم
موفق باشي

به اندازه کافی سر هم کردی بیا همون 12 رگولاتوره تکمیل کن راست میگی

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمد حسین نوشته است:
zinteredi نوشته است:
mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب zinteredi
ممنون سئوال دوم که گفتم این بود که دیتای ارسالی شما چطوری با این نرم افزار هماهنگه ؟ مگه شما سورس کد همین نرم افزار Visualizer 3D میدونید؟ یا اینکه فقط دیتای دریافتی از انالوگ رو حالا با کمی پردازش تنها میفرستی به نرم افزار؟
در ضمن بابت عکس ها ومدار ها هم ممنون

سلا مهدي جان
آره من سورس برنامه رو نوشتم البته با كلي كار كردن روي برنامه
در ابتدا از آقاي موسوي كه برد رو برام فرستاده بودند فايل هگز رو خواستم ولي ايشون ندادند و گفتند هر چند تا ميخواي برات ميفرستم
مجبور شدم خودم نشستم براش برنامه نوشتم و خدا رو شكر كه جواب داد
الان هم آيسي ايشون دستم هست ولي فيوزبيتهاش رو قفل كرده اند اگه شما راهي دارين كه بشه هگز رو ازش استخراچ كرد ميتونيم برنامه ايشون رو بيرون بكشيم
داده رو از مدار اولي ميگيري به اين مدار ميدي از طريقadc
بعد مقدار adc رو به پورت سريال ميفرستي به بافرش
بعد ميتوني حافظهeeprom آيسي رو با توجه به آدرس خانه هاي حافضه atmega16 كه 256 kbyte هست به 4 قسمت تقسيم كني در منويي كه مينويسي به حافظه ذخيره كني يا ميتوني لايو اسكن به pc بفرستي
واسه لب تاب هم از مبدل سريال به usb استفاده كن

اگه خواستين برنامه اش رو بنويسين بهتره در پيا م خصوصي تبادل اطلاعات كنيم
موفق باشي

به اندازه کافی سر هم کردی بیا همون 12 رگولاتوره تکمیل کن راست میگی

دوست عزيز فكر كنم شما هم جزو نفراتي هستين كه نونتون با فاش شدن اين مدار آجر ميشه :D

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
دوست عزیز با نگاه کردن به یک پی سی بی هرگز نمیتوان فهمید که فایل هگزش چی هستش اگه اینجوری بود باید فایل اصلی خیلی از فلز یابها رو بیرون دست افراد پیدا میکردی با نگاه کردن به یهATEMEGAهرگز نمیشه فهمید توش چه خبره اگه واقعا اینجوری پس شما هم باید با نگاه کردن به مدار ردیاب انجمن بفهمید که فایل هگزش چیه درسته؟ :-?
پس الکی خودت رو بزرگ جلوه نده
بزرگی رو باید ثابت کرد نه اینکه به رخ کشید

ببخش دوست عزيز
مهندس حميد واستون برنامه اش رو مينويسه هر چي باشه ردياب مشهور 35 رو ايشون برنامه نويسي كرده اند كه در نوع خودش شاهكار هست
و آقا كوروش هم آيسيهاش رو پرو گرم كرده :)) =))

باز هم غذاهای نفخ دار خوردی؟ اونسری هم بهت گفتم رژیم غذاییتو رعایت کن

انگار بد جور اونجات میسوزه،مثل کتری روی گاز سوت میکشی،خدا شفات بده :YMPRAY: یه پولی هم به ما بده

برو طبس ماهیگیری کن، تورو چه به ساخت فلزیاب :D لقمه گنده تراز دهنت برمیداری هنگ میکنی دیگه

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظرت قفل رو بشکونیم بهتره یا بریم برنامه نویسی یاد بگیریم به عکسها نگاه کن اینطوری قفل باز میکنن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:28am

zinteredi نوشته است:
[quot
دوست عزيز فكر كنم شما هم جزو نفراتي هستين كه نونتون با فاش شدن اين مدار آجر ميشه :D

اگر نون من اینجوری بخواد اجر بشه راست میگی بیا اجرش کن تا ببینم چقدر اطلاعات بارت هست

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته اگه اون میکرو اسکوپ رو داشتم قفلشو میشکوندم اگه دقت کن میکرو زیر میکروسکوپ در همون لحظه به پروگرامر وصله که در حین اتصال فایل هگز خونده شه و بعد اتصال قطع بشه

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محمد حسین نوشته است:
zinteredi نوشته است:
[quot

اگر نون من اینجوری بخواد اجر بشه راست میگی بیا اجرش کن تا ببینم چقدر اطلاعات بارت هست

لایک داره :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , underground و 600 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure