نویسنده |
پیغام |
محمد حسین
|
mahdi8877 نوشته است: به نظرت قفل رو بشکونیم بهتره یا بریم برنامه نویسی یاد بگیریم به عکسها نگاه کن اینطوری قفل باز میکنن مهدی جان این اقا ناصر جغجغه باید دستش داد
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:34am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
محمد حسین نوشته است: mahdi8877 نوشته است: به نظرت قفل رو بشکونیم بهتره یا بریم برنامه نویسی یاد بگیریم به عکسها نگاه کن اینطوری قفل باز میکنن مهدی جان این اقا ناصر جغجغه باید دستش داد خدایییش اینم لایک داره
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:36am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
مثل اينكه آمار اراذل زياد شد اميدوارم آقا حميد بتونه به دوستان كمك كنه و سورس برنامه رو بنويسه هر چي لازم بود گفتم شرمنده مهدي جان بايد برم ديگه اينجا جاي موندن نيست
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:43am |
|
|
محمد حسین
|
zinteredi نوشته است: مثل اينكه آمار اراذل زياد شد اميدوارم آقا حميد بتونه به دوستان كمك كنه و سورس برنامه رو بنويسه هر چي لازم بود گفتم شرمنده مهدي جان بايد برم ديگه اينجا جاي موندن نيست قرار بود نون اجر کنی نه اینکه فرار بر قرار ترجیح بدی؟
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:53am |
|
|
Kani
استادیار
|
جناب ناصر خداوکیلی خجالت نمیکشی؟ خیلی پررویی.
ردیاب فضاییت چیشد بالاخره؟ الان حدودا 8 ماهه از وعده وعید شما میگذره و هر دفعه هم میاید یه پیام تو انجمنتون میزارید که کارش تموم شده و در یکی دو روز دیگه تو سایت میزارم!!!این یکی دو روز تموم نشد؟
فکر کنم تحقیقاتتون از این سایت فلزجو هنوز تموم نشده یا دنبال فرکانسهایی هستید که ما با زحمت بدست بیاریم تو ردیابت استفاده کنی. شایدم حال و حوصله فرکانسگیری نداری. تا چند وقت دیگه واست فرکانسهای مفرغ رو تو همین سایت قرار میدم اینارو هم بردار تو ردیابت بزار. فعلا صبر کن
راستی مدار 12 رگلاتوره هم که خیلی ادعاتون میشه رو برای فروش بزارید نه برای آموزش. ما که خیری از شما ندیدیم و انتظار هیچی هم از شما نداریم جز چرت و پرت گفتن. پس حداقل بیا 12 رگلاتور رو بساز و بفروش. ببینم چیکار میکنی پسر خوب.
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 12:59am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
میری یه لیوان أب میخوری بر میگردی میبینی باز دارن تو سر هم میزنن بزرگ و کوچیک هم نداره همه سر و ته یک کرباسن بابا دس خوش ول کنید بحث و جدل را تا کی میخواهید ادامه بدید؟
به امید سوسوی زرد
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:39am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
نمیدونم چرا گیر دادید به دیجیتالی کردن مدار اگه مدار انالوگ همون جواب میده چرا دیجیتالی کنیم گوله حرفایه ناصرو نخورید به خدا از الکترونیک چیزی نمیفهمه از سایتایه خارجی اطلاعات جمع میکنه تازه اگه به فرضم مدارو تصویری کرده باشه مدارایه پالسی تصویر نمیدن فقط صدا میشه چندتا رنگ که فقط برای گول زدن افراد مبتدی وگول زدن مردم ساده خوبه من یکی از این مدارارو دارم حیف که میکروهاش قفله ولی به خدا خیلی چیزه مسخره ایه اگر قرار باشه مداری دیجیتال بشه توباکس خوبه نه این مدار
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:45am |
|
|
hoshi
استادیار
|
mahdi8877 نوشته است: zinteredi نوشته است: اين هم برد دو رويه مدار تصويري جناب مهندس حميد pcb رو مي پسندي؟ اجازه ميدم از روش كپي برداري كنيB-) با نرم افزار Visualizer 3D كار ميكنه
تقديم به آرش عزيز سلام خواهش میکنم شما خودت استادی سئوالی داشتم این نرم افزار Visualizer 3D برای کدوم فلزیابه ؟ تا سئوال دوم رو بپرسم سلام ممنون مهدی جان بخاطر اطلاعاتی که در اختیار ما قرار دادی
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:48am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب hoshi خواهش میکنم شما لطف داری کاش مباحث علمی میرفت جلو و همه دانششونو بزارن
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:54am |
|
|
m.mousavi.eone
|
سلام خدمت دوستان وبا عرض پوزش آقای ناصر جقجقه خوبه شد یک نمونه از این مدارو برات فرستادم تا پریروز اسرار میکردی فایل هگزشرو بهت بدم حالا دیگه دیدی که دستت نمیرسه دست به دامن همه شدی تا بتونی برنامشو بنویسی ولی خودتو خسته نکن تو که بابت راه اندازی 12 رگلاتوری از من اطلاعات گرفتی چیه حالا میخوای برنامه بنویسی چه عرض کنم بحق چیزای ندیده به قول خودت راستی آقا ناصر تا یادم نرفته دستگاهرو که به قول خودت الان یکی دو ماهی میشه تحویل دادی نمیخوای پول مدار رو بدی؟
|
دوشنبه 11 اسفند1392 - 3:00am |
|
|
|