سلام دوستان! شاید این سوال خیلی از دوستان باشه که این چطور دستگاهی است و چگونه کار میکنه چون من سابقه کار 3ساله با این دستگاه را دارم برای روشن شدن این مساله و قلق های خاص آن به صورت کامل آموزش میدهم :
دستگاه EPG8000 یک دستگاه پالسی است که آقای صفایی میسازه بر روی دستگاه چهار کلید تنظیم گذاشته شده و یک دگمه منو و یک چراغ تفکیک کلید
کلید GAIN: کاربرد این کلید برای زمین های مختلف فرق میکنه اگر در زمینهای نرم و ماسه ای میخواهید کاوش کنید میتوانید این کلید را تا آخر باز کنید ولی اگر زمین شما سنگلاخی است باید تا نصفه باز کنید با این کلید میتوانید به عنوان عمق سنج هم استفاده کنید هر چقدر کم باز بشه کم میزنه من برای فهمیدن عمق تقریبی هدف از این کلید استفاده میکنم بطوریکه وقتی جایی را سنس کرد این کلید را کمی میبندم و دوباره محل را میزنم و این کار را تا آستانه بستن کامل ادامه میدم اگر تا آستانه بسته شدن بازم زد مشخص میشود که فلز مورد نظر در سطح خاک بین 10الی 40سانتی متر است به نظر من بهترین کاربرد این کلید همان حدس تقریبی متراژ جنس میتواند باشد.
کلید THRSHو DISCR : این کلید برای تفکیک طلا است که بر روی سیستم تعبیه شده است بصورتی که باید چراغ به صورت چشمک زن باشد تا تفکیک اش خوب کار کند جایی که طلا باشد چراغ پر نور میشود و جایی که غیر از طلا باشد چراغ کلا خاموش میشود که البته این زمانی است که قدرت سیگنال های دریافتی زیاد باشد یعنی یا فلز در زیر خاک بزرگ باشد یا عمق کمی داشته باشد و تا یک متر میتوانید روی تفکیک حساب کنید
کلید SENS : این کلید هم بری سنس دستگاه است و بهترین حالت تنظیم این آنست که با دیسک 50سانتی متر باید 2چراغ روی LEDروشن شود و برای پروب 1*1 هم 3چراغ روشن شود
عمق کاوش : این شاید سوال خیلی از دوستان باشد که چقدر عمق میزند ببینید دوستان آنچه من با فلز جدید تست کردم یک فلز مس 10*10را با دیسک 50در 70سانتی متر میزنه و پروب 1*1 در 110سانتی متری میزنه و یک فلز استیل 60*60 را با دیسک 50 در 230سانتی متر تست گرفتم و با پروب 1*1 در حدود3متر زد نهایت کاوش را میشه حدود4متر پیش بینی کرد البته فلز جدید! همانطوریکه دوستان میدانند به طور متوسط بین 30الی 60درصد تفاوت فلز جدید با قدیم است که با این حساب میشه گفت که تا5متر هم در شرایط ایده ال محیطی میشه روش حساب کرد
منو: زمانی که کلید منو را فشار میدهید امکاناتی همچون تغییر فرکانس –دیلی-فیلتر کار گذاشته شده که هریک برای مقاصدی طراحی شده اند.
نتیجه گیری : آنچه تا این مدت من از این فلزیاب دیده ام به نظر من خیلی بهتر از سایر فلزیابهای کارخانه ای مانند پالس استار و سیستم های VLF و دست سازها هستند ثبات و پایداری عالی دارد و خیلی کم اتفاق میفتد که از حالت بالانس خارج بشه برای نتیجه بهتر فقط باید باهاش تمرین کنی که قلق دستگاه دستت بیاد
در پایان از دوستان هر کس که این فلزیاب را داره و مشکلی داره من در خدمتش هستم که رفع مشکل شود