انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:03am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کوهیار عزیز. :ymhug: :D
خب مقوا قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه! احتمالا اشکال از کارتوپلاست هست. کلا پلاستیک بعنوان دی الکتریک نقش بسیار قویتری داره و چوب و مقوا که اون هم در واقع از چوب درست شده نباید تاثیر محسوسی داشته باشه. با این حال بهتره جدا گانه تاثیرشون رو بررسی کنین.
در مورد اسپرم فوم هم نظری ندارم و باید تست بشه. بهرحال بنظر من دلیلی نداره شما از چیزی استفاده کنین که بین سیمها رو پر کنه! هر چیزی که فضای خالی بین سیمها رو پر کنه حالت خازنی رو افزایش میده و کیفیت لوپ پایین میاد و گارد بالا میره و برد و کیفیت تفکیک هم افت میکنه! هدف اگر شیلد کردن هست باید یک لایه رسانای غیر فلزی روی کل سیمها قرار بگیره. اگر فضای داخل سیمها رو هم در بر بگیره کارایی پایین میاد. تنها چیزی که بهتره بین سیمها وجود داشته باشه فقط هواست! :D حتی اگر سیم رو هم میگیم از نوع روکش تفلون باشه بهتره بخاطر همین هست. چون تفلون بمراتب بهتر از روکش پلاستیک یا لاکی هست.

ممنونم مهندس جان
این نکات واقعا عالی بود و سعی میکنم بکار بگیرمو از چیزی استفاده کنم که تمام این نکات درش رعایت بشه و کلا کیفیت لوپ پایین نیاد
مهندس جان اگر با یه قالب فرض کنید تمام لوپ رو بپوشونم و مثلا سیمها درون قالب تقریبا از بالا و پاییین یک سانت فضا داشته باشن و اونوقت روی قالب رو اسپری گرافیت بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
یا اینکه شیلد بهتره چسبیده به سیمها باشه؟
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 13 اسفند1392 - 1:45pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
اگر شیلد کمی با سیمها فاصله داشته باشه بنظر من مشکل خاصی پیش نمیاد.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشین
مهندس دیگه میخوام آخرین لوپمو بسازم میخوام که اندازه قطر بیرونیش 45 باشه رفتم 40 متر سیم 1 میل گرفتم میشه شما واسم محاسبه اش کنین مقادیرشو
ممنون میشم

gladyator_089

سه شنبه 13 اسفند1392 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حمید خان أیا شما از همون استاد هایی هستید که تا دانشجو یه سوالی میپرسه زود میپره و میگه این چه سوالیه که میپرسی به نظر من شما به عنوان نفر اول فنی سایت باید صبر و حوصله بیشتری به خرج بدید به نظر شما یه مبتدی تو الکترونیک میتونه اون توضیحی که شما دادین را درک کنه و بفهمه؟ اگر میبینید که میپرسم چون نمیدانم ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه شاید هزار تا چیز هم من بدونم که شما ندونید این که دلیل نمیشه تا یه سوال میپرسیم یا میگین سوال مشکوک میپرسین یا میگین گیر دادین به خازن ها والا بلا من فقط دوست دارم دلایل علمی را بدونم شرمنده اگر سرتون را درد أوردم و وقتتون را گرفتم

سه شنبه 13 اسفند1392 - 6:25pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم gladyator_089 عزیز.
24 دور سیم 1 میل و قطر داخلی 34 سانت که حدود 31 متر سیم مصرف میشه. تعداد شکافها رو هم 23 تا با فاصله 6 سانت از هم پیشنهاد میکنم.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 8:04pm
مدیر کل
مدیر کل

only for you عزیز اولا بنده استاد نیستم! بعد هم برخورد من با افراد یکسان نیست و به سابقه اونها بستگی داره! بعضی سوالات هم گاها بارها پرسیده شدن و جوابش داده شده و پرسیدن مجددش نشون میده که شخص مطالب رو با دقت نخونده یا دنبال نکرده که نوع انتقاد من در این زمینه بیشتر به این معنیه که شما باید مطالب رو با دقت بیشتری دنبال کنین تا دیگران وادار به توضیحات مکرر و چند باره نشن. در مورد شخص شما هم بنده سابقه خاصی در ذهنم هست که بهتره اینجا بهش اشاره نکنم چون مربوط به این تاپیک نیست! :D

سه شنبه 13 اسفند1392 - 8:08pm

سلام و دورود
بالاخره تمام مطالبو مطالعه کردم . از همه صمیمانه تشکر می کنم مخصوصا از آقا حمید . امیدوارم بزودی بتونم گوشه ای از زحماتتون رو با پیوستن به افراد مشغول تست و قرار دادن اطلاعاتش جبران کنم. بودن در این انجمن افتخاره. سپاس

سه شنبه 13 اسفند1392 - 10:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان اسپری گرافیت تو پاساژ امجد طبقه 2 مغازه های وسط موجوده (من خریدم :D ) . ضمناً پودر گرافیت هم تو حسن آباد پیدا میشه.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی حمید خان بارها و بارها اتفاق افتاده که تو یک تایپک شما سوال تکراری جواب دادید و هیچ مشکلی هم نبوده وقتی جواب دادید تازه یادم أمد که این مطلب را قبلا خونده بودم از لحاظ دقت و وقت گذاشتن هم بگم اگر رو أی دیم تایموت بزارید متوجه میشید که جز ده نفر اول سایت هستم تو أنلاین بودن و خواندن مطالب البته تو مدرسه و دانشگاه همیشه معلم و استادهامون نورچشمی هایی داشتند مخصوصا اونهایی که نیمکت اول مینشستند در مورد تایپک سونی ام أر تی هم بگم من فقط اون چیزی را که دیدم انتقال دادم تو یکی از موارد استاد جاوید هم همراهم بوده میتونید ازش بپرسید تازه مگر در مورد چیزی نظر خودت را اعلام کنی مشکلی داره شما نظر خودت را دادی منم نظر خودم را دادم همین البته شما حق دارید کار انجمن سنگینه و باید همه را راضی نگه دارید دوست ندارم تو تایپک هم بحث غیر علمی کنم چون هر کسی میاد اینجا میخواد مطلب علمی یاد بگیره امیدوارم هوای ما مبتدیان الکترونیک را بیشتر داشته باشید استاد

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 7:06am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamid80 نوشته است:
سلام
دوستان اسپری گرافیت تو پاساژ امجد طبقه 2 مغازه های وسط موجوده (من خریدم :D ) . ضمناً پودر گرافیت هم تو حسن آباد پیدا میشه.

سلام دوستان
میشه لطفا بگین چندقیمت گرفتین؟
ایا برای شهرستان با سفارش تلفنی ارسال میکنن؟
اگه ممکنه شماره تلفن مغازه رو بزارین.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 446 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure