انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:10pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

توليدش از سال 80 الي 86 بود كه توسط شركت طلوع كاوش بود و متاشسفانه الان توليد نميشه منتها ميشه از كشور عراق گير آورد

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببینید شاید بشه با uln به عنوان سوئیچ عمل کنه اونهم باید به گراند وصل شه که در مدتی که نمونه گرفته نمیشه گراند بوسیله uln به ورودی انتگرالگیر ها وارد شه که دراون مدت زمان نمونه گرفته نشه البته باز جوره دیگش هم میشه که مثل سوئیچ عمل کنه
البته این حرف رو قبول دارم که به عنوان درایور ماسفت عمل کنه این حرفت قابل قبوله ولی باز به نوع کانال ماسفت بر میگرده که n باشه یا p
اگه از پشت و روی همون بخش از مدار بود باز راحتر میشد حدس زد که قضیه چیه؟

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با بررسی که از عکسها کردم ماسفت n هست که بعید میدونم با uln درایو شه و باز هم عکس رو که دیدم با یه ترانزیستور کوچیک کنار ماسفت داره درایو میشه
اما در مورد مورد اون نمونه گیری ها که من متوجه نشدم و چنین چیزی هم نشنیده بودم
ولی اگه بردش بالاست بخاطر تقویت کننده ها و نوع طراحیشونه

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته در حالت سنس يه نسبتي بايد بين شبيه سازي پالس نمونه برداري شده كه به توالي چندين پالس با ديوتي سايكل متغير هست
يعني ما يك پالس آنالوگ بر ميداريم اين پالس آنالوگ را به چندين پالس مربعي با ديوتي سايكل هاي متفاوت تقسيم ميكنيم و اونها رو بهadc ميديم از اين چند پالس يه نسبتي بدست مياد كه اين نسبت در زمان سنس وعدم سنس فرق ميكنه اين نسبت هر چند جسم دور باشه و سيگنال خهم ضعيف باشه باز در موقع سنس يكسان هست به همين خاطر دور رو هم سنس ميكنيم البته پردازش اين نسبت بر عهده atmega هست
نظرتون چيه؟

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علي جان شما هم اگه نظري دارين بفرماييد @};- :ymapplause:
مثل اينكه بحث شيرين ميشه :D

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

متوجه شدم چی میگی این گونه پالس دهی به ماسفت رو تو یه مداری دیده بودم اما تو ماسفت میره بعد برگشتش با adc محاسبه میشه اینطوریه؟

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
با بررسی که از عکسها کردم ماسفت n هست که بعید میدونم با uln درایو شه و باز هم عکس رو که دیدم با یه ترانزیستور کوچیک کنار ماسفت داره درایو میشه
اما در مورد مورد اون نمونه گیری ها که من متوجه نشدم و چنین چیزی هم نشنیده بودم
ولی اگه بردش بالاست بخاطر تقویت کننده ها و نوع طراحیشونه

در مورد طبقه تزويج لوپ فكر كنم گراندمون ولتاژ مثبت هست
تازه ميتونيم مثل 12 رگولاتور از ترانريستور 2n3055 يا bu 508a هم استفاده كنيم كه كلكتورش با لوپ سري ميشود

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته با عکسی که دیدم و بررسی کردم اینو تا 99 % میتونم بگم که پیش تقویت کنندش lm709 از نوع پلاستیکی هستش

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن در صفحه اخر انجمن جئوتک دیدم که جدول بردش رو گذاشته بودن که تقریبا با لورنز برابری میکرد

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دارم روي برنامه نويسي چنين سيستمي كار ميكنم ولي بايد يه آيسي باسه كه عرض پالس رو به ولتاژ 1 تا 5 ولت تبديل كنه وسرعتش هم زياد باشه
براي نمونه برداري اوليه ميتونيم از ad844 استفاده كنيم از lm 709 ,op 37 هم ميشه استفاده كرد براي ثباتش هم بايد يه برنامه هوشمند نوشته شه كه پالس گراند رو هميشه ساپورت كنه
در نرم افزارش مشكلي ندارم مشكل در سخت افزار هست
شما در مورد سخت افزار چه نظري دارين؟
البته يك gain اتوماتيك نرم افزاري مثل سيستم agc در تلويزيونها براش استفاده كنيم البته به حالت نرم افزاري

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 2:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 625 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure