نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام اقا بردیا خوب مشکل شما رو درک می کنم اما شما تجربه ای تو زمینه الکترونیک دارید یا اشنایی کسی رو در این زمینه تو شهر خودتون دارید؟ اگه همچین موردی رو دارید یا خودتون یا کس دیگه خیلی راحت می تونید یه مدار خیلی ساده بسازید و ازش جواب هم بگیرید . با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 4:48am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
bantama نوشته است: سلام اقا بردیا خوب مشکل شما رو درک می کنم اما شما تجربه ای تو زمینه الکترونیک دارید یا اشنایی کسی رو در این زمینه تو شهر خودتون دارید؟ اگه همچین موردی رو دارید یا خودتون یا کس دیگه خیلی راحت می تونید یه مدار خیلی ساده بسازید و ازش جواب هم بگیرید . با تشکر متاسفانه یک همچین کسی رو ندارم و الان بیشتر بفکر تحقیق روی دستگاهها هستم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 3:04pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
بدون شرح
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 3:07pm |
|
|
cg_master
|
سلام دوستان.بنده هم همین درخواست رو دارم. کسی رو میشناسین که توی مازندران اپراتوری انجام بده؟ خیلی معتمد و با ایمان هم باشه.
|
یکشنبه 15 دی1392 - 2:00pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
هر کسی باید از دورو بریای خودش ک ه این کارست رو ببره نه که طرف تو شیرازه بیاد از شمال یه اپراتور ببره.اره در یک صورت فقط و فقط دوستای قدیمی باشن و با هم اشنا باشن نه در حد یه سلام علیک بلکه رفیق فابریک.چون حمل دستگاه تو جاده برا راههای دور ریسکه برام اتفاق افتاده دارم به شما میگم این جوری خطرات کم تر میشه مخصوصا تو ایست بازرسی ها.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
یکشنبه 22 دی1392 - 11:09am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
جناب bardia
شما که انقدر به اون مکان اعتقاد دارین همین ردیاب انجمن کارتون رو راه میندازه، پس دست دست نکنین که زود دیر میشه دوست من!!!!
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 3 بهمن1392 - 2:38pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
kooroshxfx نوشته است: جناب bardia
شما که انقدر به اون مکان اعتقاد دارین همین ردیاب انجمن کارتون رو راه میندازه، پس دست دست نکنین که زود دیر میشه دوست من!!!! کورش جان متاسفانه هنوز ردیاب رو تهیه نکردم
|
پنج شنبه 3 بهمن1392 - 2:39pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
bardia نوشته است: kooroshxfx نوشته است: جناب bardia
شما که انقدر به اون مکان اعتقاد دارین همین ردیاب انجمن کارتون رو راه میندازه، پس دست دست نکنین که زود دیر میشه دوست من!!!! کورش جان متاسفانه هنوز ردیاب رو تهیه نکردم بردیا جان دستگاه شما رو دیشب براتون فرستادم امروز عصر به دستتون میرسه .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 4:14pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: bardia نوشته است: kooroshxfx نوشته است: جناب bardia
شما که انقدر به اون مکان اعتقاد دارین همین ردیاب انجمن کارتون رو راه میندازه، پس دست دست نکنین که زود دیر میشه دوست من!!!! کورش جان متاسفانه هنوز ردیاب رو تهیه نکردم بردیا جان دستگاه شما رو دیشب براتون فرستادم امروز عصر به دستتون میرسه . سلام بله مهندس جان این پست برای خیلی وقت پیشه واقعا از همه زحماتتون و لطفی که به بنده و سایر دوستان دارید صمیمانه تشکر میکنم امیدوارم بتونم روزی زحماتتون رو جبران کنم جا داره از استاد کانی و مهندس حمیدعزیز هم بابت زحماتشون تشکر کنم
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 4:54pm |
|
|
|