انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:52am

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهدي جان
تونستي باتوجه به عكس مدارت MDL علت پر قدرت بودن مدار رو بفهمين؟

پنج شنبه 14 اسفند1392 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب خداروشکرکه اگه درموردعنوان تایپیک بحث نمیشه لااقل داره بحث علمی میشه که خودش جای تشکرداره امابنظرم بهتربوداین بحث درقسمت مربوطش انجام میشدو...
درمورداین فلزیاب فعلامن نمیتونم نظر ی بدم چون به این فلزیاب دسترسی ندارم واقعیتش قراربودیکی ازدوستان یکی ازاوناروکه درمسئله ثباتش دچارمشکل شده بودبرایم باقیمت مناسب تهیه کنه امامتاسفانه هنوزاینکارانجام نشده ومن همچنان منتظرجواب ایشون هستم
اون چیزی که بنظرم میرسه ترکیب سخت افزاری مناسب وبرنامه نویسی فوقالعادشه که اونوشاخص کرده بنظرم اگه قطعاتش شناسایی بشه میشه بلایی سرنرم افزارش اوردچون شکل موج همه خروجیهاش رومیشه بااسکوپ اندازه گرفت ومطابق اونابرنامه نویسی کردمهمترین قسمتشم مربوط به درایوسیم پیچ وقسمت سمپل گیری مداره البته بنظرمن هم ازمدارات A/Dومقایسه کننده های دقیق استفاده شده مثلاای سی های سرعت بالا ونویزپایین.
راستی تاحالا کسی تغذیه پایه مثبت ومنفی ایسی پیش تقویت کننده رواندازه گیری کرده ببینه از5+و5-ولت استفاده کرده ویانه ازمقادیربالاتری استفاده کرده وایابرای تغذیه سیم پیچ ازمدارخاصی استفاده کرده مثلاچندبرابرکننده؟

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
جناب roshik هم درست میگن مهم بخش سمپل گیر و انتگرال و تقویت کننده های بعدی هست
والا عکسها کیفیت خوبی ندارن و یا از پشت مدار عکسنداریم (البته پشت مداری که رو کاور پلاستیکی هست نه برد کلی)
باور کن اگه این فلزیاب دستم بود در عرض 1 هفته مهندسی معکوس و حسابی اطلاعاتشو میکشیدم بیرون ولی خب ندارم
این اقای گراوینت دوستمون هم نمیاد تو انجمن که این اطلاعات رو بر چه حسابی میگه باز فکر روی فکر بذاریم تا بببینیم چی میشه

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نکته مهم در فلزیاب 3 رگولاتور مهم مهم مهم مهم
خازن های 6800 میکرو فاراد و 4700 میکرو فاراد در مدار جهت یا قطبش منفی و مثبت شون اشتباه است

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
سلام
جناب roshik هم درست میگن مهم بخش سمپل گیر و انتگرال و تقویت کننده های بعدی هست
والا عکسها کیفیت خوبی ندارن و یا از پشت مدار عکسنداریم (البته پشت مداری که رو کاور پلاستیکی هست نه برد کلی)
باور کن اگه این فلزیاب دستم بود در عرض 1 هفته مهندسی معکوس و حسابی اطلاعاتشو میکشیدم بیرون ولی خب ندارم
این اقای گراوینت دوستمون هم نمیاد تو انجمن که این اطلاعات رو بر چه حسابی میگه باز فکر روی فکر بذاریم تا بببینیم چی میشه

جناب مهدی عزیزعکس واضح ازپشت بردکمک زیادی نخواهدکردچون اون چیزی که بنظرمیرسه روی بردهم لاین های مسی داره بنظرم بهتره که یکی ازدوستان که برداین قسمت مداروداره تمام ایسی هاشوبااحتیاط به گونه ای که لاین های مسی صدمه نبینه رودربیاره وعکس واضح ازپشت وروی فیبربندازه بااینکارمیشه شماتیک این قسمت ازمداررودراوردوازاون قطعاتوشناسایی کردامامطمئنم که اینکاروکسی انجام نمیده چون متاسفانه تاکنون هیچکدوم ازدوستانی که به این فلزیاب(خراب شده)دسترسی داشته اندحتی درموردقسمت بیرونی باکس پلاستیکی که مدارنسبتاساده ای داره یکبارهم بحثی جدی وامیدوارکننده شروع نکرده اندچه برسه به این قسمت بردکه نکات گیج کننده زیادی داره :-? :-w (-|
ازاینکه نیم نگاهن هم به فلزیاب موضوعی این تایپیک هم داری سپاسگزارم @};-

جمعه 15 اسفند1392 - 12:41am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان خیلی ممنون از نکته سنجی درست شما!
ظاهرا جناب کهیال که به دوستان قول داده بودن این مدار بدون هیچ اشکالی کار خواهد کرد در همین نگاه اول مشخص شد حتی در رعایت قطبیت صحیح خازنهای بخش تغذیه که از پیش پا افتاده ترین نکات هر مداری هست دچار اشتباه شدن! با این حساب نگاه به این مدار باید بسیار بدبینانه باشه چون احتمال ایرادات بدتر از این هم زیادتر هست.
اساتید وارد و یا فروشنده این تیپ مدار هم واقعا باید کلاهشونو کمی بالاتر بذارن! اینجا چنان بحث حرفه ای در مورد طراحی فلزیاب در گرفته که هر کی ندونه فکر میکنه این دوستان فروشنده دیگه خودشون از بزرگترین طراحان فلزیاب در دنیا هستن ؛ اما ایراد به این واضحی رو کسی توی این چند روز اشاره نکرد!!!

جمعه 15 اسفند1392 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا حمید و roshik
خواهش میکنم حالا اروم اروم روش کار میکنم و اصلاحش میکنم تا ببینم چی میشه

جمعه 15 اسفند1392 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان پيشنهاد ميكنم روي اين مدار كار نكنيم
چون با 12 رگولاتور و sx سر و ته يك كرباسند :D
حداكثر بردش هم 3.5 متر ميشه
واما mdl يه چيز ديگه هست من از همون نگاه اول به مدارش فهميدم كه رازهايي در اين mdl هست كه در لورنز نيست :D
چون مهندسين لورنز با اون امكانات و اون آيسيهاي تخصصي الان به اين برد دست يافته اند ولي طراح mdl كه از كوچه پس كوچه هاي تهران برخاسته و در سال 80 اين سيستم رو پياده كرده اون هم با اين قطعات كوچه بازاري ببين چه مخي بوده ديگه :D
البته من از جمله افرادي هستم كه به نبوغ جوانان ايراني بخصوص بر و بچه هاي پايين شهري بيشتر بها ميدم تا به تخصص وامكانات بچه هاي بالاشهري ;)

فكر ميكنم اگه تمر كزمان رو روي mdl بزاريم واقعا ارزش داره وقابل ارتقاء هم هست
تا اونجايي كه اطلاع دارم عمق زني mdl اصل دو رقميه :-o
پس از تمامي اساتيد خواهشمندم تمركزشان رو روي mdl بزارند كوچكترين اطلاعات در اين زمينه ميتونه واسه طراحان كمك بزرگي باشه
يعني از اينهمه كاربر كسي نيست كه mdl رو در دست داشته باشه ويك اسيلوسكوپ داشته باشه وبا دوستان در اينجا همكاري كنه!

جمعه 15 اسفند1392 - 1:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
نکته مهم در فلزیاب 3 رگولاتور مهم مهم مهم مهم
خازن های 6800 میکرو فاراد و 4700 میکرو فاراد در مدار جهت یا قطبش منفی و مثبت شون اشتباه است

مهدي جان اون خازنها درسته
البته از روي تجربه اينو ميگم اگهشما اون خازنها رو با اون مقدار به صورت پلاريته صحيح وصل كنين رگولاتور هايتون فكر كنم داغ كنه مگر اينكه ظرفيتشون رو به 2200 كاهش بدين وولتاژ خازنها رو 35 ولت باشه در اين حالت كه دوستمون آقاي كهيال به صورت پلاريته معكوس وصل كرده اند هدف اينه كه اگه ريپلي در ولتاژ باتريها صورتگيرد و يا ولتاژ بيشتر لحظه اي به مدار وارد بشه با اين پلاريته خنثي ميشه
تا كمبود اون 9 تا رگولاتور مدار پوشانده شود وعلت استفاده از اين رگولاتورها هم ايجاد ولتاژ صاف بدون ريپل حتي ميلي ولت هست چون lm709
آيسي حساسي هست ونسبت به نوسانات تغذيه حتي اگر ميلي ولت هم باشد حساسيت نشان ميدهد :D

جمعه 15 اسفند1392 - 3:17am

سلام.روزای اول که اقای کایال این مدارو در سایت قرار دادند.من جهت خازنهارو ازشون سوال کردم.ایشون گفتن که اشتباه شده و در موقع مونتاژ شما خازنهارو درست قرار بده.

جمعه 16 اسفند1392 - 8:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 373 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure