نویسنده |
پیغام |
شیاد
|
واقعا چرا حفاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر نیازی به حفاری ندارید!!!!!! دیگر نیازی به دستگاه و بیل و کلنگ نیست!!! دیگر نیز به صرف هزینه های اضافی نیست!!! من به صورت کاملا رایگان دفینه را به منزل شما تحویل میدهم چطوری ؟؟؟؟؟ توسط جن های کار کشته و مجرب خود دفینه مورد نظر را درب خانه تحویل میدهیم شب بخواب صبح پول دار شو فقط کافیست آدرس مکان مورد نظر را برای من بفرستید (به صورت خصوصی) و مبلغ 100 هزار تومان کفاره به حساب اینجانب واریز کنید
اعتماد شما سرمایه ماست (هر جا سخن از اعتماد است نام شیاد میدرخشد)
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 7:10pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست خوبم من یه جای خیلی خوب دارم که میخوام انتقال بدید سفارش بعد از انتقال بهتون میدم چون پولی در بساط ندارم چونکه نمیخوام جنات تو دردسر بیفتند و نرنجانم زیر خاک خاکی باشند با وجود گرانی وسایل شوینده یک هزارم پول و طلای بانک مرکزی رو برام بفرست صد تومن روی چشم البته راستی من به این کفاره اینا اعتقاد ندارم این همه گنا اینم روش اون صدی رو هم بیخیال ما شو بزار اینم بنویسند به حسابم ببینم چکار میکنی
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:02pm |
|
|
atlas
|
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 9:11pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 10:36pm |
|
|
Kani
استادیار
|
شیاد نوشته است: واقعا چرا حفاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر نیازی به حفاری ندارید!!!!!! دیگر نیازی به دستگاه و بیل و کلنگ نیست!!! دیگر نیز به صرف هزینه های اضافی نیست!!! من به صورت کاملا رایگان دفینه را به منزل شما تحویل میدهم چطوری ؟؟؟؟؟ توسط جن های کار کشته و مجرب خود دفینه مورد نظر را درب خانه تحویل میدهیم شب بخواب صبح پول دار شو فقط کافیست آدرس مکان مورد نظر را برای من بفرستید (به صورت خصوصی) و مبلغ 100 هزار تومان کفاره به حساب اینجانب واریز کنید
آفرین تو خیلی پسر خوبی هستی همه هم بهمین راحتی جیب شمارو با 100 هزار تومن ها پر خواهند کرد. بازم بزن از این پست ها.فقط اگه تحریم شدی دیگه گلایه نکنی. قربون شما پسر خوب. راحت باش
|
پنج شنبه 14 اسفند1392 - 1:12am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
صد در صد تضمینی با مکمل رایگان دفینه ..نیت از شما دفینه از ما...در عرض 2 روز هم لاغر شوید هم بلند شوید هم خوشگل شوید هم جوان شوید من که باورم شد فلزیاب های 5 متری
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 14 اسفند1392 - 1:42am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام من یک مورد دارم نه اینکه فکر کنی مورددار هستم نه مکان دارم میدونی کجاست؟ مهدیه تهران به دل نگیر
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 11:25am |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 1:24pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: سلام من یک مورد دارم نه اینکه فکر کنی مورددار هستم نه مکان دارم میدونی کجاست؟ مهدیه تهران به دل نگیر گفتید مهدیه. یه چیزیو یادم انداختید. خدایی گذشته از شوخی. یکی از دوستام که تو مترو کار میکرد (قبل از تعدیل نیروها که بنده خداهارو بریزنشون بیرون) میگفت چند سال پیش پروژه ای رو میدن مترو زیر مهدیه تهران نمیدونم چی بزنن که میگفت همینطور که دستگاه حفاری افقی میزد و میرفت جلو یهویی باران سکّه های طلا بود که ریخت . اینم یه دونه نسیبش شده بود. و همین باعث شد که بیافته تو خطّ این کارای بد بد (حفّاری) چون قبلش اصلاً به گنج ایمان نداشته.
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 3:10pm |
|
|
شیاد
|
سلام دوستان انقدر نگین شیاد من شهیادم فقط اشتباه تایپی شده در ضمن هیچکدام از حرفهای اینجانب واسه خنده نبود جن های من واقعا قدرت این کارها را دارند اگر باور نمیکنید از کار بر المیرا بپرسید که یک بار جن های من در داخل جنگل به دنبال او بودند. و پس از فرار کردن المیرا جن های من دفینه را برداشتن و برای اینجانب آوردند در ضمن سعی کنید در زندگی هیچ کس را به تمسخر نگیرید
اعتماد شما سرمایه ماست (هر جا سخن از اعتماد است نام شیاد میدرخشد)
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 8:27pm |
|
|
|