نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حميد عزيز توباكس من با باطري 12 ولت و بدون استفاده از مبدل حدود 44 ميلي امپر ميكشه ايا طبيعيه؟ واين كه اگه فركانس رو پايين بياريم چه تاثيري در برد داره ؟و اگه بالا ببريم چي؟ و ابا ميشه براش گراند بالانس اتوماتيك بزاريم؟ ممنون از زحماتتون كه براي اين انجمن ميكشين.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:18pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
حمید جان آیا اسپری گرافیتی که برای چنس استفاده شده تاثیری روی توباکس هم داره ؟
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم archilO عزیز. بله مصرف مدار شما بدون مبدل طبیعی بنظر میرسه. در واقع با وجود مبدل و افزایش قدرت قسمت فرستنده مصرف باطری مدار حدود 3 برابر میشه! فرکانس کاری این مدار طبق نظر طراح 11 کیلوهرتز بوده و باید در عمل هم همین حدود باشه تا درست کار کنه. حالا بستگی داره منظور شما از کمتر یا بیشتر چقدر باشه؟ بین 10 تا 12 کیلوهرتز و حتی کمی کمتر و بیشتر تست شده و خوب جواب داده. فرکانس کمتر نفوذ بهتر و حساسیت کمتر به ذرات و جنس خاک داره. فرکانس بالاتر برعکس هست ولی فلز رو میتونه بهتر سنس کنه. در مجموع فرکانس کاری خود مدار در حد خوبی هست و در بسیاری از سیستمهای توباکس هم همین حدود رو در نظر میگیرن. این مدار خودش تنظیم اتوماتیک از طریق کلید فشاری رو داره. اما اگر منظور شما ولوم گراند باشه خیر نمیشه چنین کاری کرد.
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سعید جان بله قاعدتا اسپری گرافیت در اینجا هم باید قابل استفاده باشه. اما فراموش نکنین سیستم لوپ ها در اینجا کاملا متفاوت هست و میشه براحتی از فویل الومینیوم استفاده کرد. البته فویل آلومینیوم هر چقدر نازکتر باشه بنظر من مناسبتر هست. با توجه به قیمت بالا و دردسر بیشتری که اسپری گرافیت داره و از طرفی فویل هم برای شیلد لوپهای این مدار بخوبی جواب داده ؛ فکر میکنم فویل استفاده بشه خیلی بهتره. حالا کسی از دوستان اگر خواست میتونه اسپری گرافیت رو هم تست کنه و نتیجه رو اطلاع بده.
|
چهارشنبه 14 اسفند1392 - 8:58pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حميد يه سوال ديكه كه يادم رفت بپرسم ميگم ميشه طرح لوپشو مثل tm-808كرد يا نه ؟ايا راهي به نظرت ميرسه؟ اگه هست بگو تست ميكنم. شب ارام و دلنشيني برايت ارزو دارم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 14 اسفند1392 - 12:28am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم archilO عزیز. اگر منظورتون ابعاد 27 در 21 هست که در تی ام 808 استفاده شده ؛ بله چرا نشه؟ فکر کنم در صفحان قبل توضیح دادم و مشخصاتش رو هم عرض کردم. طبیعتا برد نهایی برای فلزات بزرگ کمی کمتر میشه و در عوض به فلزات کوچک کمی حساس تر.
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 8:37am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
مهندس حمید خسته نباشی. مهندس من امروز برای اولین بار دستگاه رو روشن کردم. یکسره صدا میده و عقربه میتر میچسبه به آخر . . با تغیر 3 تا ولوم هم صداش قطع نمیشه .اون کلید دوحالته سرچ/کویل ادجاست رو هم نمیدونم کدوم حالتش سرچ و کدوم تنظیم کویله . در یه حالت میتر به انتها میچسبه . اما در حالت دیگه میتر صفر میشه. فعلا فقط خواستم دستگاه رو روشن کنم ببینم صدایی ازش درمیاد یا نه .نزدیک فرستننده میز فلزی هست و. فعلا فویل جعبه و اسکلت رو به شیلد وصل نکردم. علت صدا دادن چیه مهندس.باید صدا بده یا نه ؟ مراحل بعدی کار چیه ؟
ممنونم
the trouble is , you think you have time
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 9:07pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سعید جان مطمئن نیستم مدار شما سالم باشه! باید دوستانی که تجربه مشابه شما رو داشتن نظر بدن. اون کلید هم که در حالت سرچ مربوط به کاوش هست و کویل ادجاست هم مربوط به حالت تنظیم لوپهاست.
|
جمعه 15 اسفند1392 - 12:40am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
مهندس از کجا بدونم کدوم حالت سرچ و کدوم حالت کویل ادجاسته ؟
|
جمعه 15 اسفند1392 - 12:48am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
کلید s1 دو حالت داره در یه حالت به R8 و در حالت دیگه به R9 . حالا R8 یا R9 کدومش مربوط به حالت سرچ میشه ؟
ببخشید مهندس اذیتت میکنیم.
|
جمعه 15 اسفند1392 - 12:56am |
|
|
|