نویسنده |
پیغام |
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
دوستان خوشابحالتون که مدارتون کارمیده ..من چهار ماهه دور مدارمم متاسفانه دستگام اصلا تولید صدانمیکنه .تمامی قطعاتش روهم عوض کردم وهم چک کردم .. خدابهم صبر بده که تاقبل از عید درست بشه
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:13pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
تقی جان دستگاه من فقط صدا میده ! اگه خواستی صدا رو تفدیم کنم به درد من که نمیخوره صدای خالی ! نمیدونم مشکلش چیه فقط بوق ممتد داره و به هیچ درد دیگه ای نمیخوره ! منو تو غم خودت شریک بدون !
the trouble is , you think you have time
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:26pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
با اجازه استاد حميد عزيز سلام تقي جون منم اين مشكلو داشتم كه يكي از ژايه هاي t4قطع بود و دستگام صدا نداشت ظاهرا پايه لحيم بود ولي با اهم متر جواب نميداد بايد تمام مسيرها روبا اهم متر چك كني چون مدار توباكس خيلي ظريفه و احتمال قطعي توش زياده
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:49pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
ممنونم از دوستانم . خیلی ممنون. من الان دوباره از اول دارم مدارمو خیلی بادقت روی یک فیبر دیگه میچینم فکر کنم تادوروز دیگه تمام بشه.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:56pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد حميد عزيز يه نگاهي هم به سوال ما بنداز ممنونم گلم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saeednew نوشته است: حمید جان اینکه در حالت کویل ادجاست میتر به صفر میچسبه و در حالت سرچ به ته میچسبه طبیعیه ؟ کدوم قسمتها باید چک و احیانا تعویض بشه ؟ از اول بسازم ؟ ببخشید مهندس سوالها تکراریه.من رو بحث ساخت از صفحه اول نت برداری کرده بودم اما تو بحث عیب یابی و اپراتوری شاید باید از صفحه اول شروع کنم به مطالعه. شما اگه محبت کنید کمک برسونید زودتر متوجه بشم اشکال از کجاست و چه قطعاتی باید تست یا تعویض بشن ممنون میشم. سعید جان من هر چه بنظرم میرسید عرض کردم! اگر در حالت تنظیم لوپ عقربه فقط به صفر چسبیده پس شما نمیتونی لوپ ها رو نال کنی! این هم میتونه دلایل مختلف داشته باشه. مثلا فرستنده درست کار نمیکنه. یا لوپ ها ایرادی دارن. یا خازن 6 و 7 کلا میزون نیست. یا حساسیت میتر شما خوب نیست! از این گذشته ممکنه مدار شما بیش از یک اشکال داشته باشه! شما باید همه چیز رو چک کنین.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:12pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
archilO نوشته است: سلام مهندس حمید امیدوارم حالت خوب باشه مهندس توباکس من با حرکت دادن فلز سنس میکنه و میدونم که به این موضوع اشاره شده اما من متوجه چگونگی تغییر پایه های t9نشدم اگه میشه لطفا توضیح بدین ممنون خسته نباشین دستگاه قشنگی ساختین. بله بارها اشاره شده و ظاهرا مساله از ترانزیستور 9 هست! شما باید ببینین از چه شماره ای استفاده کردین و اون شماره رو سرچ کنین تا تصویر مربوط به ترتیب پایه ها رو پیدا کنین. اسم پایه ها هم که روی فیبر مشخص شده. البته در مورد شماره J111 ظاهرا دوستان اشاره داشتن که ترتیب پایه ها با تصویری که ما گذاشته بودیم فرق داره! اما شماره 4393 ترتیب پایه هاش مطابق تصویری هست که گذاشته شده.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:16pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد من كتاب مشابهاتشو دارم وترتيبش همونه و از تحاظ پايه گذاري هم با شماتيك مطابقت داره ولي كماكان مشكل پا بر جاس. ميگم استاد اين فت تو چه كلاسي كار ميكنه به اصطلاح چي مشتركه؟
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:24pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
راستی پایه 16 آیسی 4046 باید چند ولت بده ؟ تو یکی از پستها گفته شده بود 18 ولت . اما من که گرفتم خیلی کمتر از این حرفها بود.در هر صورت من دوباره مدار رو با قطعات جدید روی فیبر دیگه پیاده میکنم.تا ببینیم چه می شود. مهندس حمید عزیز قسمت فرستنده شامل چه ic یا ترانزیستورهایی میشه ؟ قسمت گیرنده چطور ؟ اگه یه توضیح کلی بهم بدی ممنون میشم.اینطوری یه دید کلی میشه به مدار داشت و سر هر مساله کوچیکی مزاحمتون نمیشم. ( حمید جان میدونم میخوای خفم کنی اینقدر سوالهای بدی میپرسم ولی امیدمون به شماست دیگه ببخشید)
the trouble is , you think you have time
|
شنبه 16 اسفند1392 - 1:07am |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
درود بر دوستان قسمت فرستنده:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
شنبه 17 اسفند1392 - 9:39am |
|
|
|