نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
مهدى جان يه زحمت بكش يه عكس از مدارت بذار و ذكركن اندازه دقيق پى سى بى چند درچنده؟
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 16 اسفند1392 - 7:34pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام بفرمایید اندازه 16 در 7 سانت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 7:53pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
اون 3 تا روگولاتور رو اول گذاشتم و بعد اومدم برداشتم و جاش dc to dc شرکتی مثبت و منفی 15 رو میده و پارسال 60 هزار تومن خریدم باور کن ته تغذیست ولی بازم همونه البته من اساسا ایسی lm709 رو قبول ندارم چون پر نویز
|
جمعه 16 اسفند1392 - 7:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی مهدی جان. نمیدونم شما همین فیبر اخیر رو مونتاژ کردین یا فیبر قدیمی رو؟ چون بنظر میرسه یک مقدار فرق میکنه! اما تفاوت اساسی نداره و مدار همون هست. بهرحال چیزی که بنظر من میرسه مونتاژ شما باید تمیزتر از این حرفها باشه تا نتیجه بهتری بدست بیاد. چون مدار آنالوگ هست و گاهی حتی چند میلیمتر طول اضافی پایه ها مشکلساز میشه! در خصوص استفاده از مبدل ولتاژ هم از حیث نویز اکثرا شرایط بدتری دارن نسبت به اینکه شما از رگولاتور استفاده کنین. اون خازن بزرگ هم بهتره 2 تا باشه چون بهتر جواب میده. با وجود همه اینها مساله بی ثباتی و نویز اصلا جالب نیست و نشون میده از لحاظ طراحی مدار و بخصوص فیبر نکات حساس و بقول معروف فوت های کوزه گری زیاد در نظر گرفته نشدن! بردی هم که فرمودین البته مشخص نکردین با چه لوپی بوده اما بنظر من برد معمولی هست که با خیلی پالسیها قابل دستیابیه و اگر ثباتش رو بهتر کنین ؛ برد هم میتونه اندکی بهبود داشته باشه. در هر صورت چنین بردی با چنین ثباتی اون هم در یک مدار آنالوگ بدون هیچ تکنیک و امکانات مدرن فلزیابی بنظر من اصلا ارزش این همه سر و صدا رو نداشته!
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:04pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید از شواهد نشان میدهد این 12 رگولاتوره یا هر چند رگولاتوره بلاخره باید حرفی برای گفتن داشته باشه و الا دلیلی نداره اینهمه اشکال های مختلف ساخته بشه چرا مثلا مدار دلتا رو در اشکال مختلف نمی بینیم ؟ در هر forum که پای 12 رگولاتوره به میان اومده اونرو بی نتیجه گذاشتن یا بقول ناصر ترس از نون اجر شدن قفل کردن صحبت من اینه که چرا اینهمه به اشکال مختلف ساخته و فروخته شده ؟؟ ایا وقت ان نرسیده بعد از توباکس چنس افتخار دیگری به جمع افتخارات سایت اضافه بشه و 12 رگولاتوره هم کمر خم کنه؟
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:25pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب حمید خواهش میکنم بله قبول دارم که مدار هم از طراحی مشکل داره حالا شما میگید چینش قطعات که اولش تمیز بود ولی انقدر قطعه عوض کردم و اینور و اونور یخورده کثیف شد من با برد بورد مدارها رو عملی میکردم با اون وضعیت بد که سیمها تو هم بود باور کن ثباتش بهتر از این بود ایسی lm 709 ایسی چر نویز هستش من رو ایسی های op27 or op37 or ad844 رو بیشتر قبول دارم وبهتر هم جواب میگیرم مشکل دیگه تو قسمت تولید پالس و درایور 2n3055 هستش که من وقتی میام ماسفت بجاش میذلرام جواب نمیده که عجیبه مشکل بعدی اینه که بخش گیرنده یا تقویت کننده و سمپل وانتگرالگیر بین مدار های تولید پالس افتاده مثل یه هلال ماه که وسطش بخش گیرنده هستش که اصلا خوب نیست در تاپیک dx7000 اگه دقت کنید همین مدار طوری طراحی شده که خیلی عجیبه شاید همین طراحی باعث کارکرد عالیش هستش در ضمن اون خازن هم 10000 میکرو فاراد بود گذاشتم که تکی بود
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:33pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
بابا من گفتم كه اين مدار رو كارنكنين چون حداكثر بردي كه باهاش ميگيرين ا.نهم با لوپ 1متري 3.5 متر در هوا و3 متر در زير خاكه كه جوابگو نيست چه 12 رگولاتور باشه چهsx باشه وچه اين مدار باشه بيايين باهم همكاري كنيم mdl رو از صفر طراحي كنيم
|
شنبه 16 اسفند1392 - 12:38am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام ما هم دوست داریم mdl رو بسازیم اما هیچی ازش نداریم
|
شنبه 16 اسفند1392 - 12:50am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
ازدوستان كسي هست كه اطلاعاتي در مورد شركت طليعه كاوش داشته باشه ؟ آقاي پنامنا كه در اين انجمن عضو هستند به ايشون بگين كه از روي مدار يه شماتيكي بكشه بزاره اينجا اساتيد نظر بدهند يا يكي از دوستان كه با آقا محمود همشهريند باهاشون هماهنگ شه واز مدار ايشون يه شماتيك بكشه بزاره اينجا يا اينكه كسي با آقاي قبادي آشناست يك شماتيكي از فلزياب wolf بگيره ببينيم همين mdl هست يا نه
|
شنبه 16 اسفند1392 - 1:01am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: سلام جناب حمید خواهش میکنم بله قبول دارم که مدار هم از طراحی مشکل داره حالا شما میگید چینش قطعات که اولش تمیز بود ولی انقدر قطعه عوض کردم و اینور و اونور یخورده کثیف شد من با برد بورد مدارها رو عملی میکردم با اون وضعیت بد که سیمها تو هم بود باور کن ثباتش بهتر از این بود ایسی lm 709 ایسی چر نویز هستش من رو ایسی های op27 or op37 or ad844 رو بیشتر قبول دارم وبهتر هم جواب میگیرم مشکل دیگه تو قسمت تولید پالس و درایور 2n3055 هستش که من وقتی میام ماسفت بجاش میذلرام جواب نمیده که عجیبه مشکل بعدی اینه که بخش گیرنده یا تقویت کننده و سمپل وانتگرالگیر بین مدار های تولید پالس افتاده مثل یه هلال ماه که وسطش بخش گیرنده هستش که اصلا خوب نیست در تاپیک dx7000 اگه دقت کنید همین مدار طوری طراحی شده که خیلی عجیبه شاید همین طراحی باعث کارکرد عالیش هستش در ضمن اون خازن هم 10000 میکرو فاراد بود گذاشتم که تکی بود دوست عزیزبهتره یادتون باشه که بجای ایسی 709نمیتونیم به سادگی ازایسی دیگه استفاده کنیم چون عملکردومدارداخلیشون باهم متفاوته امابعضی هاکه مدارداخلیشون به هم نزدیکه رومیشه جابجاکردمثلlf357 وlf356اماباهمه این تفاصیرحتی این دوهم عملکردشون تومدارمتفاوته ومثل هم نتیجه نمیدن درقسمت درایوهم نمیتونی ازماست به جای ترانزیستوردوقطبی بدون تغییرات لازم درقسمت درایورگیت استفاده کنی ضمنااگه ازمارک 2n3055خوب استفاده نکرده باشی عملکردمدارت رومیتونه ضعیف کنه
|
شنبه 16 اسفند1392 - 1:06am |
|
|
|