نویسنده |
پیغام |
کوهیار
مدیر سایت
|
درود من که زبونم کپک زد اینقد گفتم روی شیلد رو اسپری کردم که خراشیده نشه و .... ولی هی میگین عکس بزار عکسی که چیزی ازش نشه فهمید به چه درد میخوره؟ اینم عکس امیدوارم تموم مشکلات با این عکسا حل شه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 16 اسفند1392 - 3:16am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون کوهیار عزیز خسته نباشین. عکس شما لااقل به این درد خورد که نشون بده وسط لوپ دسته گل به آب دادین! اون مهره فلزی چیه وسط لوپ؟! لوپ 40 سانتی اونقدر بزرگ نیست که یک فلز کوچک در مجاورت لوپ مشکلی ایجاد نکنه! در خصوص وصل به شیلد بنظر من خیلی مشخص هست. جناب کوهیار هم توضیح دادن. شما روی سیمها که یک لایه عایق قرار دادین ؛ با یک رشته سیم نازک لخت دور تا دور لوپ رو میپیچین و فواصل دورهای این سیم لخت رو 2-3 سانت در نظر میگیرین. بعد روی اون رو بصورت یکسره اسپری گرافیت میزنین. اون سیمها باعث ایجاد شیلد بهتری میشه. یک انتهای خود این سیم رو هم به شیلد کابل وصل میکنین! در این صورت دیگه پیچ و مهره هم لازم نیست چون اون سیم لختی که دور تا دور لوپ رو پوشونده خودش با گرافیت اتصال داره.
|
شنبه 17 اسفند1392 - 10:47am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
کوهیار عزیز این لوپ شما نیم کیلو میشه؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 17 اسفند1392 - 1:51pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان تو خرید اوپ امپ از اپ op37G استفاده کنند بهتره با پسوند F-E- خوب نیستش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 17 اسفند1392 - 2:38pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید نمیشه از LF357 به جای OP37 استفاده کرد چون هم سرعت و سلف رایتش بیشتره مثلا بشه پایه ها رو جابه جا کرد تو برد استفاده کرد
|
شنبه 17 اسفند1392 - 2:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنظر من ایده جالبی نیست! بهرحال من چند شماره مشابه رو هم آزمایش کردم و جالبه که فقط OP37 و NE5534 بخوبی جواب میدن و هر دو هم تقریبا در یک سطح کار میکنن! چون مدار دیجیتال هست و حساب کتاب دقیقی در داخل میکرو انجام شده ؛ نمیشه تغییر خاصی ایجاد کرد و توقع عملکرد واقعا بهتری داشت.
|
شنبه 17 اسفند1392 - 3:02pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون کوهیار عزیز خسته نباشین. عکس شما لااقل به این درد خورد که نشون بده وسط لوپ دسته گل به آب دادین! اون مهره فلزی چیه وسط لوپ؟! لوپ 40 سانتی اونقدر بزرگ نیست که یک فلز کوچک در مجاورت لوپ مشکلی ایجاد نکنه! در خصوص وصل به شیلد بنظر من خیلی مشخص هست. جناب کوهیار هم توضیح دادن. شما روی سیمها که یک لایه عایق قرار دادین ؛ با یک رشته سیم نازک لخت دور تا دور لوپ رو میپیچین و فواصل دورهای این سیم لخت رو 2-3 سانت در نظر میگیرین. بعد روی اون رو بصورت یکسره اسپری گرافیت میزنین. اون سیمها باعث ایجاد شیلد بهتری میشه. یک انتهای خود این سیم رو هم به شیلد کابل وصل میکنین! در این صورت دیگه پیچ و مهره هم لازم نیست چون اون سیم لختی که دور تا دور لوپ رو پوشونده خودش با گرافیت اتصال داره. درود مهندس جان اون مهره نیست فیش کانکتور سیمهای لوپ هستش که برای اینکه قابل حمل باشه و راحت بشه جداش کرد فیش گذاشتم بجای اینکه سر سیمهارو مستقیم به کابل لحم کنم بدنه فلزی فیش هم به شیلد اتصال دادم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 17 اسفند1392 - 3:57pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر از فیش فلزی استفاده نمیکردین بهتر بود. بهرحال اتصال قسمت فلزی فیش به شیلد مانع سنس و تاثیرگذاریش روی لوپ نمیشه! حالا اگر احساس میکنین اختلالی ایجاد نکرده اشکال نداره.
|
شنبه 17 اسفند1392 - 4:00pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: اگر از فیش فلزی استفاده نمیکردین بهتر بود. بهرحال اتصال قسمت فلزی فیش به شیلد مانع سنس و تاثیرگذاریش روی لوپ نمیشه! حالا اگر احساس میکنین اختلالی ایجاد نکرده اشکال نداره. درود والا راستش مهندس جان پیش خودم فکر کردم که اگر بدنه فلزی رو به شیلد اتصال بدم اونم مثل قسمتی از شیلد کابل یا لوپ عمل میکنه و اینم نمیدونستم که ممنه اختلال ایجاد کنه از طرفی چون کابل رو از اونسرش روی مدار لحیم کرده بودم گفتم اینجوری اگر بخوام از لوپ دیگه ای استفاده کنم راحت تر هست و جابجایی و جداکردنشم ساده تره حالام اگر احساس میکنید مشکلسازه تا یه فکر دیگه به حالش بکنم از اینکه اینقدر به این مسائل توجه میکنید و براحتی از کنارشون نمیگذرید واقعا سپاسگزارم
|
شنبه 17 اسفند1392 - 4:07pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم کوهیار عزیز. حرف آخر رو در این زمینه ها تست خود شما میزنه! عرض کردم اگر احساس میکنین مشکلی پیش نیومده و شرایط کارش خوبه ایرادی نداره. در خصوص آسان بودن تعویض لوپ به این صورت طبیعتا حق با شماست.
|
شنبه 17 اسفند1392 - 5:07pm |
|
|
|