نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
احسنت استاد اریا با اینکه من این مساله رو نگفته بودم و شما خودتون به این نتیجه رسیدین مطلب کاملا درستی هست. برد گلد2 کمتر از 1 هست و بهتره فقط جهت اطمینان بیشتر در مرحله پایانی استفاده بشه تا از طلا بودن هدف بشه بیشتر مطمئن شد.
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 10:32pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
من اين مطلب رو ميدونستم ولي با اين حساب پس اگر روي گلد 2 جايي رو نقطه كرديم هدف تا چند درصد درست بوده اگر به عملكرد فركانسي گلد 2 اعتماد كامل داريد مهندس حميد ؟ يا اگر روي گلد 2 جايي رو نقطه كرديم بازهم ميتونه ذرات باشه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 10:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان تستهایی که من کردم واقعا شرایط تست بوده! برای همین هم من خطایی تا الان ندیدم اما از نظر ذرات ارتباطی با این قضیه نداره! ذرات برای ردیاب در واقع خطا محسوب نمیشه. ماییم که به ذرات میگیم خطا! وگرنه ردیاب باید ذرات اون فلز رو هم بزنه و این کاملا درست و طبیعیه! موضوع اینه شما باید اقدام به کنترل وزن یا همون حجمگیری کنین تا مشخص بشه وزن هدف چقدره. نکته مهم هم همینه هر هدف به میزان تعداد ذراتی که از اون فلز درش موجود هست به امواج ردیاب واکنش نشون میده. پس خیلی واضحه که هر چقدر هدف وزنش بیشتر باشه واکنش هم شدید تره. وقتی ما ولوم قدرت رو کم میکنیم بر اساس تجربه قبلی و این قاعده که عرض کردم براحتی میشه وزن هدف رو تخمین زد. تست فلز دوم در کنار هدف هم که آریای عزیز توضیح دادن در واقع کار رو یکسره میکنه. از اونجایی که این ردیاب خود فلز رو میزنه پس نقطه هم دقیق هست. عمق هم که با دقت بالایی بدست میاد. البته تمرینانی لازمه تا بشه به این تبحر رسید که حتی در چند دقیقه همه این کارها رو انجام داد! در اون صورت دیگه احتمال خطا خیلی خیلی کم میشه! حالا اگر شما دنبال خطای کاملا صفر باشین من فکر نکنم تا حالا دیده باشین همچین دستگاهی! مهم اینه تکنیک هایی در بکارگیری دستگاه وجود داشته باشه که قابلیت حذف خطا و اطمینان بیشتر رو به شما بده. بنظر من این ردیاب این توانایی رو در حد نهایت خودش به اپراتور میده.
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 11:04pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
SALAR نوشته است: از اقا اریا جهت تمامی تست ها تشکر میکنیم. فقط یه موردی هم هست اینه که اینا درسته که کلا از چند تا فیلتر رد میشه که بقهمیم ایا ذراته یا هدف....ولی اخر حرفم اینه که بعد از رد شدن و مطمین شدن باید اون دل خاکو زیرو رو کنیم هم ببینیم ایا چیزی هست یا نه....جسارت نشه به مقام اساتید بزرگ ولی منظور بنده اینه که باید به مرحله نهایی حفاری هم دست بزنیم تا بودنیم ایا اون تستا نتیجه نهایی درسته یا نه خواهش میکنم اقاسالار شما مطمین باش این تستها جواب میده جون من بیخودی موردی رو در اینجا بیان نکردم وتا جایی رو ,کاملا مطمین نباشم در موردش بحث وگفتمان نمیذارم وموضوع حفاری , باید کاملا به عهده خودتون باشه من تا جایی که تونستم راههای حذف ذرات رو تست, ودر اختیارتون گذاشتم ,که وقتی ردیاب رو تهیه کردید جایی رو بیخودی حفاری نکنید شاید شما فکر کنید تمام تستهایی که برای حذف ذرات بیان شده زیاد قابل اعتماد واجرا نباشه ,اما اینو بدونید من فرمولهایی رو در اختیارتون گذاشتم که میتونه بسیار مفید وکارا باشه مثلا من به شما میگم, وقتی هدفی رو کاوش کردیددر 4جهت هدف با فاصله معین شده بایستید ومراحلی رو که گفتم اجرا کنید باید بدونید پشت پرده این فرمول جیزی وجود داره که میتونه بسیار کارا ومفید واقع بشه شما باید بدونید که بعضی از جاها که خالی شدند هم دارای ذرات وهم تیکه طلاهای ریز هستش واین موضع کاملا ثابت شده به عنوان مثال اپراتوری, اتاقی رودر عمق 3متری ردیابی کرد وردیاب هم بسیار قدرتمند جواب داد و وقتی اپراتور از نقطه زن استفاده کرد بلافاصله گفت اینجای خالی شده وردیاب جای اجناس رو گرفته اما کسی باور نکرد وفکرکردند داره دروغ میکنه ,بعداز رفتن اپراتور اون افراد شروع به حفاری کردند ودر عمق دقیقا 3متری به یک اتاق خالی رسیدند, پس دوستان جنین مواردی بارها دیده شده واگر من برای انجام تستها مثالهایی رو عنوان میکنم حتما موردی وجود داره که بهش استناد شده در اخر شما باید مراحل حفاری رو خودتون انجام بدید من خودم دارم روی زمینه های مختلف این ردیاب کار میکنم جون میخوام تماتم قلقهای این ردیاب دستم بیاد به عنوان مثال برای یاد گیری در قسمت حفره یابی این ردیاب سه جا رو تا الان حفاری کردیم که مشخص بشه در قسمت زمینهای جنوب ونوع خاک منطقه تا جقدر میشه روی حفره یابی وپیدا کردن تونلها وسردر هاحساب کرد جون همانطور که میدونید مقوله حفره یابی کاملا برای خودش جداگانه باید بصورت حرفه ای کار بشه ودر هر خاکی باید برای مطمین بودن از درستی ان ,دسته بندی کرد مثلا زمینهای شوره زار وتپه ماهوری که یک متر اول ان بصورت نرم وتوخالی هستش با زمینهای کوهستانی یا جنگلی ویا رودخانه ای فرق داره وباید فهمید که کار حفره یابی یا تونل یابی در هر زمینی جقدر میتونه درست باشه وروی اون حساب کرد
mantera
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 11:20pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
خیلی ممنون از شما استاد آزیا عزیز اگه امکان داره مبحث تست طلاو تست ولوم رو یکبار دیگر بصورت کامل به بنده و دوستان بفرمایید تا دیگه در این مباحث اشکالی پیش نیاد و کاملا توجیه بشیم سپاس
الم یعلم بان الله یری
|
شنبه 27 اردیبهشت1392 - 1:46am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
طبق سفارش بعضی از دوستان مبنی براموزش این ردیاب ,بازم توضیحات لازم رو همراه با تصویر قرار داده ام امیدوارم دوستان استفاده لازم رو ببرند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
mantera
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 1:58pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
همانطور که میدانید بیشتنر اثارها ونشانه ها دارای راههای ورودی هستند که میتونه کار رو بسیار راحت واسان ,برای رسیدن به هدف انجام بده از این رو من فکر میکنم اگر یک حفره یاب بدون نقص درست بشه که واقعا تصویری بدون اشکال ارایه بده, حرفه گنج یابی به اوج خودش میرسه از این رو یک ردیاب عالی ویک حفره یاب عالی به نظر من موفقیت رو صددرصد میکنه من در زمینه حفره یابها یک مقدار تحقیق کرده ام اما طبق سوالات وتحقیقات نتونستم حفریه یابی رو پیدا کنم که مشتریان وفروشندگان از اون راضی باشند در نتیجه بهترین گزینه فعلا همینه که روی حفریاب ردیاب خودمون تمرکز کنیم یکی از موادی که میتونه حفره یابها رو به خطا بندازه سست وپوک بودن خاکهای مناطق ,حداقل تا یک متر هستش وهمجنین لانه مورجه ها یا موشها وکلا حیوانات که به عنوان حفره خیلی راحت تشخیص داده میشن از این جهت من سعی کردم راه حلی برای حذف کردن این نوع خاکها یا لانه حیوانات ویا حفره های تقریبا کوجک وطبیعی بکنم مخصوصا زمانی که میخواهیم سردر یک مکان رو پیدا کنید بهترین گزینه برای حذف این خطاها اینه که در همان نزدیکی هدف یک حفره تقریبابزرگ حفرکنید وبین این حفره وهدف قرار بگیرید اگر انتنها, حفره ایجاد شده توسط شما رو سنس کردند بدونید اون هدف خطا هستش حالا میتونه لانه حیوانات ویا طبیعی ویا اینکه خاکی سست داشته باشه در واقع این گودال ایجاد شده همون تست خوراک برای حفره یابی محسوب میشه من این تست رو روی یک حفره قدیمی انجام دادم به اینصورت که در کنار اون حفره قدیمی یک حفره بزرگتر حفر کردیدم وانتنها حفره ایجاد شده رو سنس میکردند
mantera
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 2:59pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
کلا حفره ها وگودال ها یک معضل جدی هستند بخصوص وقتی که دراطراف آثارها ونشانه یه عده گودال های زیادی میکنن که ردیاب زدن خیلی مشکل میشه
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 3:44pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 4:12pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ببخشيداستاداين انتن هارونبايدريست كردياخودش قويه نيازي نداره .من روشي بلدم كه انتن هارووقتي تودست ميگيريم ابتدانوكه انتن هاروبه زمين ميگيريم وارام ارام بالا مياريم تازاويه90درجه بشه؟؟
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 10:01pm |
|
|
|