انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:51pm

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
امیر جان دستگاه شما بدون لوپ صوت ممتد میکشه یا با لوپ؟

هوشی جان بدون لوپ و با لوپ فرقی نمیکنه و همش یه سر بوقه

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 17 اسفند1392 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
بنظرم مسئله بوق ممتداین فلزیاب میتونه دلایل مختلفی داشته باشه
_قسمت تقویت ویااشکارسازی نهایی صوت صدمه دیده باشه مثلاترانزیستوری سوخته باشه
_قسمت اشکارسازپالس نمونه یعنی lf398ویاقسمت تولیدپالس نمونه که احتمالاازایسی 4013استفاده کرده صدمه دیده باشه
_ایسی پیش تقویت کننده صدمه دیده که احتمال قوی709است
_قسمت تغذیه رگوله شده دچارمشکل شده باشه
البته احتمال های دیگه هم میتونه داشته باشه که یکی ازمواردبالا به ترتیب توی اولویتند
البته من موفق نشدم که اون فایل اپ شده درصفحه دوم رودانلودکنم واطلاعات خوبی ازبردش ندارم کسی ازدوستان میتونه جایی دیگه اپش کنه؟

ممنونم عزیز دل به خاطر راهنماییتون

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 17 اسفند1392 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
سلام بر همگی بیرون أوردن شماتیک این دستگاه از روی مدار نشد نداره ولی کار سختیه مخصوصا اگر دو رو باشه و با توجه به مشغله کاری امیر خان به نظرم که مسولیت سنگینی افتاد رو گردنش به نظر من دوستان صبور باشند و پله پله جلو بروند کار بهتر انجام میشه اول باید این دستگاه درست بشه بعد یه تست داشته باشه بعدش میشه مدارش را کشت

فدای شما دوست عزیز
من آمادم که اگر راه افتاد و دوستان از بردش راضی بودن دستگاه را در اختیار کسی که بتونه روش کار کنه که بچه های انجمن یه نقطه زن تقریبا خوب داشته باشن بزارم وخوب میدونی که حرف من دوتا نمیشه

شنبه 17 اسفند1392 - 3:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

البته ic lm358 و چند قطعه ی اطرافش که در مدارآقا جاوید حذف شده مربوط به قسمت شارژ باطری هست :ymblushing:
ولی هر دو دقیقا یک مدار هستند :-w

شنبه 17 اسفند1392 - 3:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

(amir6m) امیر جان میشه یکم در مورد لوپ اطلاعات بدی اهم .ظرفیت .ابعاد. مرسی دوست من @};- @};-

شنبه 17 اسفند1392 - 3:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه
امیر خان شما الان کاری کردی؟ اون ایسی ها رو عوض کردی؟ البته گفتی بدون لوپ هم سوت میکشه اگه اینجوری باشه ایسی ka331 و lm358 , یا ترانزیستور mps3638 که بجاش یه ترانزیستوری مثل bc557 حالا بزن و در اخر هم ایسی lf398 هم چک کن
اصلا کل این ایسی ها مگه چقدر قیمت داره یکجا همه رو عوض کن بره
جناب جاوید میتونی یه عکس از پشت و رو بخش دیجیتال بگیری؟ در ضمن اگه فلزیاب از کوه بیوفته به احتمال یجای مدار ترک برداشته بعید میدون این مدل ال سی دی ها به این راحتی مشکل پیدا کنن به احتمال اون تریمر یا پتانسیومتر های که به السی دی کنتراست میده رو چک کن ویا کریستال میکرو رو چک کن یبار هم بخش دیجیتال رو کلا لحیم سردی شونو بگیر

شنبه 17 اسفند1392 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
دوستان چه گيرى دادن به ظرفيت لوپ /قرارشد اگه دستگاه به خوبى كار كرد يواش يواش روى ديگرموارد كاربشه و اگه فكرميكنيد ظرفيت لوپ اين مدار براى مثلا اس ايكس يا ديگر مدارات جواب خوبى ميده منطقى به نظر نميرسه اما جاى تامله دوستان دعاكنيد مدار كاربكنه و كارآمديش ثابت بشه انشاالله خود استاد حميد تدابير بعدى را با همكارى دوست عزيزمون اميرجان اتخاذ خواهند كرد
ياحق

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 17 اسفند1392 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب جاوید
میگم تو بخش دیجیتال اون ایسی بزرگه که کنار میکرو و یخورده از میکرو کوچکتر هست رو میتونی شمارشو بخونی ؟ احتمالا یه مبدل انالوگ به دیچیتال هستش
اقا امیر شما هنوز کاری نکردی؟

شنبه 17 اسفند1392 - 7:16pm
استاد
استاد

believe.me نوشته است:
سلام
جاوید جان این مقدار عمقی که فرمودی دستگاه سینی 32 سانتی رو سنس میکنه مربوط به زمانی هست که دستگاه خراب شده دیگه؟
لطف میکنید از صاحب قبلی دستگاه سوال کنید ببینید دستگاه قبل از سقوط از کوه چه عمق رو دقیقا سنس میکرده؟
برد اول دستگاه شما دقیقا همون برد دستگاه آقای Amir6m هست فقط چند عدد از مقاومتها (از نظر درصد خطا و2یا3 قطعه ی جزئی که در حد عمق زنی مدار فکر
نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه ...) از مدار شما بیشتر داره .که البته شما قسمت دیجیتالشو هم دارید :D
آقا امیر فرمودن دستگاهشون سینیه 30سانتی رو بالای سه متر سنس میکنه؟ :-\ آیادستگاه شما هم همینطور بوده؟ ممنون جاوید جان واست زحمت میشه.
@};- @};-

درود بر شما
مدار قسمت انالوگ اون سالمه منتهی دقیق نمیدونم چند متری چه اندازه از فلز را میتونه سنس کنه ولی ثبات بسیار عالی داره اگه وقعا اینقدر برد داشته باشه میتونم کل قطعات ا اون اندازه که بشه را اندازه گیری کنم
طرف میگه با لون در عمق 80 سانتی یک قاشق بیرون اوردم و یک سکه را در 60 سانتی در هوا با لوپ 60 سانتی میتونست بگیره تفکیک هم داشت فقط گفت قدرت عالی داره و لوپ یک نفری هم داشت و این دستگاه را 1500 ملیون 12 سال پیش گرفته بود ولی با لوپ یک نفری تست ازش نگرفته
رگولاتوری که زیر ترانزیستور2n3055هست 7806
و رگولاتوری که کنار خازن 2200 میکرو فاردی هست l 7912
و ترانزیستور تی 2 اون 2n3636
ترانزیستورها شماره اونها پاک شده سعی میکنم با میکروسکوپ اگه شد شماره اونها را بخونم

شنبه 17 اسفند1392 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
جناب جاوید اون کارایی که گفتم رو چک کردید البته شما خودت ایکاریه و استادی
اون ایسی بزرگ فکر کنم a/d هست میتونی شمارشو پیدا کنی و یه عکس از پشت و رو بخش دیجیتال بذاری ممنون میشم

شنبه 17 اسفند1392 - 8:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 513 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure