نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
حمزه جان اونجا حجمش شد۴در۴ امانتش شد ۸۵ وزن از ۵۰ متری شده یکدیگر کنم ۳تن .ما فکر کردیم اونجا هم بار هست که بعد حفاری. به. خاک بکر خوردیم .یه چیز دیگه که. من تجربه کردم با قطع دلسوزیها روی هدف انتن دو دو میزنی حالا نمیدونم چرا برای همین تلسکوپیحارو وصل کردم
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:18am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
شرمنده اشتباه تایپی زیاد داشتم منظورم مکنت۸۵ بود
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:22am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
jafar نوشته است: حمزه جان اونجا حجمش شد۴در۴ امانتش شد ۸۵ وزن از ۵۰ متری شده یکدیگر کنم ۳تن .ما فکر کردیم اونجا هم بار هست که بعد حفاری. به. خاک بکر خوردیم .یه چیز دیگه که. من تجربه کردم با قطع دلسوزیها روی هدف انتن دو دو میزنی حالا نمیدونم چرا برای همین تلسکوپیحارو وصل کردم درود جعفر جان داشی وقتی میبینی یه جوون اینقدر ذهنش مشغوله که تلسکوپی رو مینویسه دلسوزی این دیگه حواسپرتی نیست عشق لامصبه زده به مغز استخونش ایشالا بهش میرسی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:39am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
جعفر جان حوش اومدی یه مدت بیدات نبود ..با خودم گفتم حتما بار در اورده و دیگه نمیاد ..
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:58am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا حمزه یک چیز برای من جای سواله ما باید با مگنت هم حجم گیری کنیم
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 10:12am |
|
|
Kani
استادیار
|
ebi-gold نوشته است: آقا حمزه یک چیز برای من جای سواله ما باید با مگنت هم حجم گیری کنیم بله همینطوره و باید حجم مگنت از حجم فلز بیشتر باشد. البته این برای بارهای بزرگ صادق است! اگر حجم مگنت و حجم فلز یکسان دراومد باید به پارامترهای دیگر از جمله وزن و فاصله و عمق و ... توجه کرد.
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 10:26am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام دوستان منم دیشب جایی رو که خیلی بهش امید داشتم از ساعت 10 شب تا 6 صبح با ردیاب مورد تست و بررسی های زیادی قرار دادم که همونطور که بعضی از دوستان در جریان بودند مکان مورد نظر داخل یه غار با مشخصات و پتانسیل ویژه واسه دفیفنه بود که متاسفانه هیچ توفیقی حاصل نشد و الانم خیلی دلسرد شدم البته تو این هفته واسه بار دوم بود که این اتفاق برام میفته
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 12:54pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ariana2014 نوشته است: سلام دوستان منم دیشب جایی رو که خیلی بهش امید داشتم از ساعت 10 شب تا 6 صبح با ردیاب مورد تست و بررسی های زیادی قرار دادم که همونطور که بعضی از دوستان در جریان بودند مکان مورد نظر داخل یه غار با مشخصات و پتانسیل ویژه واسه دفیفنه بود که متاسفانه هیچ توفیقی حاصل نشد و الانم خیلی دلسرد شدم البته تو این هفته واسه بار دوم بود که این اتفاق برام میفته سلام آقای آریانا زدن چنین پستی چه فایده میتونه داشته باشد.جز دلسردی واسه خودت و سایر دوستان.
بهتر نیست تستهارو اینجا بزارید تا بررسی شود؟ در ضمن کار در غار به این راحتی هم نیست. و همچنین مکان دفینه غار بهمین راحتی در دسترس قرار ندارد . عمق بالا، وجود صخره های قطور و البته عدم وجود بار در غار میتونه از علل باشه. غارهایی هم هستن که بارشون راحت بدست میاد اما بقیه خیر. بهتره در مورد غار تحقیقات کاملی انجام گیرد و با کار کارشناسی از وجود بار مطمئن شد و همچنین اگه قبلا به یغما نرفته باشد و موارد دیگه روشن شود. بعد رفت سراغ ردیاب زدن.
اینطوری کار کردن چیزی جز دلسردی عاید شما نخواهد کرد. لقمه های کوچیکو بچسب!!!
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 1:06pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: ali7777 نوشته است: دیگه کارنمیشه چون منطقه شلوغه.ولی به نظرتون عمقه زیادباعثه شکسته فرکانسی چیزی نشده؟؟؟ردیاب هیچ حرکتی نداشت ت ت ت ت ت واحتمالاطفی که ذرات شایدبوداومده .هنوزم باورم نمیشه ردیاب هیچ عکس العملی نداشت.صاحبه زمین گفت بعده دستگاه زدنم سره 50 میلیون پول میزنی چون سند بااثارم همخونی داره جداازدستگام ولی من گفتم دیوانه شدی ی ی باباجمع کن.هیچ چیزغیره ممکن نیس .ولی میدونم تو8ونیم مترماله تپلی زدم که حالالورفتن لودادن چی شده که الان دارن اب خنک میخوراوتوکله منطقه م پیچیده ه ه وهمه میان نگامیکنند.حالاشماباورتون بشه یانشه . علی جان یه کم واضح بنویس ببینم چی نوشتی. تو 8.5 متری مال تپلی زدی زدی که لو رفته یا لو دادن؟ تو که گفتی ردیاب هیچ حرکتی نداشته. شایدم اشتباه متوجه شدم. سلام ببخشیداشتب شدش:منظورم حالاکه من وهمه منطقه میان میبیناکه تواون منطقه توعمقه 8ونیم متری اتاق دراومده به همراهه مال والان گوشه زندون افتادن.متاسفانه ازگلد1تا5.نقره .مس .حفره و...تو3ساعت ج ندادوجایه دیگه روگرفته بودش واحتمالاخطاوذراتوگرفته وماله به گولاخی روناتوان درسنس 100درصدمطمیین
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 1:19pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
Kani نوشته است: ariana2014 نوشته است: سلام دوستان منم دیشب جایی رو که خیلی بهش امید داشتم از ساعت 10 شب تا 6 صبح با ردیاب مورد تست و بررسی های زیادی قرار دادم که همونطور که بعضی از دوستان در جریان بودند مکان مورد نظر داخل یه غار با مشخصات و پتانسیل ویژه واسه دفیفنه بود که متاسفانه هیچ توفیقی حاصل نشد و الانم خیلی دلسرد شدم البته تو این هفته واسه بار دوم بود که این اتفاق برام میفته سلام آقای آریانا زدن چنین پستی چه فایده میتونه داشته باشد.جز دلسردی واسه خودت و سایر دوستان.
بهتر نیست تستهارو اینجا بزارید تا بررسی شود؟ در ضمن کار در غار به این راحتی هم نیست. و همچنین مکان دفینه غار بهمین راحتی در دسترس قرار ندارد . عمق بالا، وجود صخره های قطور و البته عدم وجود بار در غار میتونه از علل باشه. غارهایی هم هستن که بارشون راحت بدست میاد اما بقیه خیر. بهتره در مورد غار تحقیقات کاملی انجام گیرد و با کار کارشناسی از وجود بار مطمئن شد و همچنین اگه قبلا به یغما نرفته باشد و موارد دیگه روشن شود. بعد رفت سراغ ردیاب زدن.
اینطوری کار کردن چیزی جز دلسردی عاید شما نخواهد کرد. لقمه های کوچیکو بچسب!!! کانی جان شما که نمیدونی!!!!! نمیخام همه چی رو بگم 1 سال کار وتلاش وخطر واسترس و صعب العبور بودن مکان 11متر حفاری کف غار! که دیگه راحترین جاش ورودی غار بود که باید 9 متر با طناب آویزون میشدی پایین تا میرسیدی بکف با این یه پست که هیچ صدتا پست هم ارومت نمیکنه تا دیشب ردیابو نبرده بودم اونجا از بس مطمئن بودم و بهش ایمان داشتم که اونجا بار داره تا دیشب که دیگه ردیاب و یه وسیله دیگه اب پاکی رو ریختن رو دستم حالا من که هیچ کمتر ضرر کردم بیچاره یکی از اقوام که ساپورت میکرد 10 میلیون هزینه کرد واسه این مکان ولی همینطور که فرمایش کردین به احتمال قوی بار در ادوار گذشته یا تخیله شده یا در عمق بیشتر از 11 متر هستش که ردیاب اون رو سنس نمیکنه یا این حرف همزه عزیز که فرمایش کردند بارهای درون پلمپ رو باید با وزن های پایین ردیابی کرد البته من طبق فرمای ایشون با با وزن 12 کیلو شروع به سرچ کردم و با تمام مدها هم تست زدم ولی متاسفانه واکنشی از انتها مشاهده نشد ولی این جمله امروز ایشون ذهنمو مشغول کرد
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 1:23pm |
|
|
|