انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:55am

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
سلام
من تا اونجایی که تونستم مقادیر قطعات رو مشخص کردم و فقط چندتا خازن مونده که واقعا از روی عکس نمیشه تشخیص داد

مهدی جان ضمن خسته نباشید خدمت شما باید بگم کارتون حرف نداره

ممنونم که وقتتون رو برای ساخت این تصویر گذاشتین و به قول بعضیا همگانیش کردین

تشکر @};-

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 19 اسفند1392 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
خواهش میکنم ما که کاری نکردیم اصل کار رو امیر خان وجاوید خان انجام دادن که عکسهارو گذاشتن

دوشنبه 19 اسفند1392 - 6:55pm
استاد
استاد

درود بر شما
از باطری یه ولتز 6 ولت به همون سیم سبز رنگ که روی برد میکرو بود کشیدم صدای بازر و انالوگ مدار در میاد اما همچنان یه ردیف مربع فقط در طول ال سی دی روشن میشه و چیزی روی ال سی دی نمایش داده میشه

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
از باطری یه ولتز 6 ولت به همون سیم سبز رنگ که روی برد میکرو بود کشیدم صدای بازر و انالوگ مدار در میاد اما همچنان یه ردیف مربع فقط در طول ال سی دی روشن میشه و چیزی روی ال سی دی نمایش داده میشه
مدار شما سه عدد باتری 6 ولت بصورت سری بهم وصل هست درسته؟ چند تا سیم به این سه باتری وصل میشه؟ به مثبت و منفی باطری وسطی چه رنگهای وصل شده انوقت به مثبت و منفی دوتا باطری بغلی چه رنگهای وصل شده ؟میتونی عکس واضح بزاری

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
شما کریستال رو عوض کردید؟
و عکس از تمامی کانکتورها و با اینکه سیمها هم وصل باشه بذارید

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:36pm
استاد
استاد

ali222 نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
مدار شما سه عدد باتری 6 ولت بصورت سری بهم وصل هست درسته؟ چند تا سیم به این سه باتری وصل میشه؟ به مثبت و منفی باطری وسطی چه رنگهای وصل شده انوقت به مثبت و منفی دوتا باطری بغلی چه رنگهای وصل شده ؟میتونی عکس واضح بزاری

رابستش باطری خودش 3 عدد 6 ولتی هست که دیگه از کار افتاده ولی وقتی دستگاه را باز کردم دوتا از اونها به هم موازی شده بودند و رگولاتور ورودی روی مدار انالوگ 7912 هست. من از 3 باطری4.3 دهم ولتی استفاده کردم که برای 6 ولتی از مثبت دوتاش سیم کشیدم و یک مقاومت 27 اهمی سر راهش قرار دادم تا بیشتر از 5 ولت نشه و این را به همون سیم سبز رنگ وصل کردم که کنار کانکتور اون نوشته 6 ولت.و ولتاز 12 ولت را به مدار انالوگ مدار وصل کردم

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگه ازین 3 تا باطری 6 ولتی چند تا سیم بیرون میومد؟

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:03pm
استاد
استاد

mahdi8877 نوشته است:
میگه ازین 3 تا باطری 6 ولتی چند تا سیم بیرون میومد؟

درود بر شما
گفتم که دستکاری شده بود چون کلید را تعویض کرده بودند تا اونجا که یادم هست یه سیم به مثبت ال سی دی میرفت که به سر مثبت یک دونه با طری وصل شده بود و یک سیم از مثبت و منفی 12 ولتی برای شاررز به کانکتور خروجی وصل بود و سیمهای زرد رنگ هم به منفی باطری وصل شده بود و لی میدونم بقیه سیمها که به هم وصل شده بودن اشتباه وصل شده بودن و الان که سیم ها را وصل کردم فکر کنم درست باشه اخه هم مدار انالوگ کار میکنه هم مدار میکرو صدای بازرش در میاد. عکس اون را توی سایت توی پستی که در همین مورد زدم گذاشتم . حلا یا به گفته شما باید ال سی دی یا میکرو یا کریستال باشه یا قطعی در جایی پیش اومده باشه

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:16pm
استاد
استاد

mahdi8877 نوشته است:
سلام
شما کریستال رو عوض کردید؟
و عکس از تمامی کانکتورها و با اینکه سیمها هم وصل باشه بذارید

درود بر شما
کریستال 6000 مگاهرتزی هست که موجود نداشتم باید بگردم پیدا کنم

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما یکاری کن انگشتتو با اب دهنت خیس کن و انگشتتو بچسبون از زیر مدار به 2 تا پایه کریستال و بعد فلزیاب رو روشن کن ببین چیزی رخ میده؟
یبار دیگه این کار رو با بدنه کریستال بکن

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 307 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure