سلام دوستان
با تشکر از رامین عزیز که تجربییات خودنشون رو در اختیار دیگر دوستان قرار میدن
و اینکه کاملا حرفهای این دوستمون رو تایید میکنم و قابل تامل است برای بنده و دیگر دوستان
و لازم دونستم بنده هم چند کلمه ای در این باب عنوان کنم با توجه با گستردگی این کار چه در فروش دستگاه های رنگ و وارنگ و چه کاوش های بی امان!!!!! بنده هر کجا در منطقه خودمون پا میزارم قبل از من کاوش شده و ترتیبشو دادن و این حاکی از این مطلب است که الا ماشالله تو هر خانواده ای حداقل یکی یا دوتا تو اینکارن که البته یکی کمه 2تا بسه
و به دینطریق تا اینجای کار مشخص میشه که براداران گمنام وقت گرانبهاشونو نمیزارن همه مارو کنترل کنند اونم چیزی که فعلا در حد حرف و حدیث باشه مثه من که هی به کاهدون میزنم و اخرش هیچ و اما جمله اخلاقی این مطلب به صورت شسته رفته این پیام رو میرسونه براداران گمنام و زحمت کش ملت ما که سایشون هیچ وقت از سر ما کم نشه که حق امسال ریگی رو میزارن کف دستشون
تمام تمرکزشون رو هنگام خرید و معاملات متمرکز میکنن که اصل مطلب هستش نه بیفتن پشت سر ما که معمولا برای ورزیده شدن شبها میریم کوه و بیابون و دشت رو میکنیم و بعد مثه بچه خوب پر میکنیم تا خدمتی هم به ملت هم به محیط زیست کرده باشیم و خاک رو شخم میزنیم و باور میکنیم تازه تا اینجای کار ما رو تشویق هم میکنن ولی اگر چیز میزی از اون زیر دراوردید اونوقت یا خودتون برید دو دستی تقدیموشون کنید و تشویق بشید یا اونا میان ازتون میگیرن و شما تشویقشون کنید