انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 10:25am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان من یک لوپ 38 سانتی به سبک شما در دست ساخت دارم تا یکی دو روز دیگه تموم میشه این لوپ رو به سبک شما ساختم البته 12 ضلعی نه 4 ضلعی با محاسباتم 20 متر سیم یک و سی و پنج و 27 دور مارپیچی با رعایت فواصل 4 میل از هر دور . البته وزن نهاییش کمتر از یک ونیم کیلو خواهد شد . من به این فکر میکردم آیا مربع بودن لوپ شما باعث برد مناسب شده ؟ خوب اگر لوپ تقریبا دایره من هم برد مناسب داشته باشه پس لوپ 60 سانتی رو هم میشه دایره ای ساخت که راحت تره . برای سبک سازی دوستانی که میخوان لوپ شما رو بسازن میتوان از سیم بدون لاک ( مفتولی یک ونیم مورد استفاده در برق صنعتی ) چوب روسی که سبک هست و اسپری فوم بجای سایر نگه دارنده ها میشه استفاده نمود . من بمحض آماده شدن لوپم نتایجو با عکس لوپ ارائه خواهم نمود .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 20 اسفند1392 - 9:52am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

فکر میکنین این چیزی رو که ساختین جوابگو یا کلا بدرد کاووش میخوره؟عمق در زمین دوستان چه تستهایی رو گرفتن؟

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 20 اسفند1392 - 9:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ramin نوشته است:
حالا تو تست تو عمق با لوپهات چقدر میزنه مس 20.20رو یا 30.30رو تست کردی؟

تا دو متر باید جواب بده البته من تست نکردم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:29am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
اینم کامل شده سیستم چنس
البته این اسدجان منو بازم علاقمند کرذ برم سراغ گذشته ها
دوباره پروژه دلتارم باز کردم
میخوام جفتشون رو ببرم توی زمین تست کنم
L-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 20 اسفند1392 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مرسی کوهیار جان فکر میکنم این دلتا پالس باشه ولی در هر حال دستگاه شما خیلی به لوپ نزدیکه یعنی اگه دستگاه شما تا دو متر برد داشته باشه اول خودش رو میگیره که بردش ضعیف میشه .به نظر من مثل خودم همیشه دستگاه رو از میله لوپ جدا کن و به خودت اویزون کن تا از لوپ دور باشه بهتره باز هم مرسی :ymhug: @};-

آخرین بار توسط asadof در سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:31pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من الان دستگاه خودم رو تست کردم با لوپ یک متری تا 2.5 متر راحت جواب میده راستی دوستان شما باید هر بار ریسیت کنید دستگاه رو تا دوباره بردش به حالت قبل برگرده مثلا اگه شما یک سینی بزرگ رو تو دو متر سنس کنید و هون رو نزدیک لوپ کنید یا بچسبانید و دوباره از بالا تست کنید بردش کم میشه باید اول فلز رو دور کنید دستگاه رو صفر کنید دوباره تست بگیرید. در کل ساخت این دستگاه خیلی ارزش داره از جی پی بهتره البته از اونایی که از دوبی یا ترکیه میاد من با اصلش کار نکردم نمی تونم نظر بدم.

سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:27pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
سلام مرسی کوهیار جان فکر میکنم این دلتا پالس باشه ولی در هر حال دستگاه شما خیلی به لوپ نزدیکه یعنی اگه دستگاه شما تا دو متر برد داشته باشه اول خودش رو میگیره که بردش ضعیف میشه .به نظر من مثل خودم همیشه دستگاه رو از میله لوپ جدا کن و به خودت اویزون کن تا از لوپ دور باشه بهتره باز هم مرسی :ymhug: @};-

درود
داشی من با زبون خودم دارم میگم چنسه شما میگی دلتاست؟ :-J
یعنی چی خودشو میزنه؟ سیستم کاملا شیلده و شیلدشم به منفی مدار وصله اگه اینجوری بود که تمام سیستمهای دنیا خودزنی میکردن :-\
چجوری چنس رو خود اندی اینجوری میسازه خودزنی نمیکنه اونوقت باید مال ما بکنه؟
از کجا بیارم جعبه رو 3متر از لوپ دور کنم؟ کنترل از راه دوره؟
ضمنا دلتای منم توی کیف هست و از دوشم آویزون میشه ولی حتی اگر سوار اسکلتم باشه بازم فرقی نمیکنه
اگه اینجوری بود که دیگه هیچ دستگاهی بدرد کاوش نمیخورد
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی شما الان اگه بخوایی دستگاه رو به لوپ نزدیک کنید بوق نمیزنه؟دلتا پالس که این طور بود .و در ضمن عکس شما خوب مشخص نبود فکر کردم دلتا هستش چون فکردم اونها ولوم هستند.خوب تا 3متر نمی خواد ولی تا حداقل 1.5 متر فاصله داشته باشه خوبه اونایی هم که نزدیک لوپ گذاشتند بیشتر برای سکه هستش ولی برای دفینه که 3 متر اگه بخوایی برد داشته باشید به نظر من مدار تا 2 متر باید از کویل دور باشه . این نظر شخصی من هستش من به خارجیا کاری ندارم .البته اگه فقط دنبال سکه باشید تا عمق نیم متر باز هم نزدیک کنید مشکلی نداره .فقط یه تتی بکنید ببینید با نزدیک کردن مدار به لوپ بوق میزنه یا نه

سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی دوست عزیز برای دلتا اگه میخوایی عمق بیشتری بزنه حداقل یک .نیم متر دور باشه بهتره خود زنی یعنی لوپ خود مدار رو میگیره و شما مجبور میشوید ولوم حالت استانه رو پایین بیارید که باعث میشه عمق کم بشه .مثلا شما وقتی که دستگاه خاموش هستش یک فلز 15 سانتی وسط لوپ بذار بد دستگاه رو روشن کن وتنظیم کن ببین چقدر برد داره بعدش اون فلز رو بدار تنظیم کن دوباره امتحان کن . رو همون دلتا این کار رو انجام بده بعد نتیجه رو بگو.باز هم میگم این نظر شخصی شما هر طور راحتی همون کار رو بکن موفق باشید :ymhug:

سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان دستت درد نکنه دستگاهت خوب از آب در اومده :ymapplause: من به تجربه برام ثابت شده که چون خیلی از کاوشها در شب انجام میگیره و هوا هم سرده دستگاه عملکردش دچار اختلال میشه و مخصوصا باطریها از جون میافتن (-| . و ظرفیت خازنها دچار تغییر میشن . اینه که یک کیف چرمی در این حالات بسیار مفیده تا سرما کمتر به دستگاه نفوذ کنه این کیف چرمی از گردن کاربر اگه آویز بشه و روی سینه قرار بگیره بسیار کاربردی تره وچون وزن دستگاه به بازو ولوپ اضافه نمیشه با توجه به اینکه لوپ شما سنگینه اگه دستگاه هم روی بازو سوار بشه خوب قاعدتا فشار بیشتری به دست و بازوی شما میاد و شما رو خسته میکنه در هر صورت این نظر من بود . و اما یک سوال :-\ پوشش اسپری گرافیت آیا با ناخن خراشیده میشه ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: roshik و 534 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure