نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
کسی از دوستان اطلاعاتی نداره در مورد این گریت gti 2500 ?
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:16am |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
یه فلز یاب تفریحی و تا عمق 1.5 تا نهایت 2 متر کار میکنه و دنگ و فنگ هم زیاد داره .
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:00am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام به دوستان خوب خودم اخیرا دو تا تست از garrett atx گرفتم که اولی تست فلزات به ابعاد مختلف با لوپ استاندارد این دستگاه یعنی 12اینچ هست و دومی فیلم تست لوپ 20 اینچ هست که دیدنش خالی از لطف نیست البته من متوجه نشدم طرف با چی داره دستگاه رو تست میکنه!!! لینک دانلود این دو کلیپ رو میزارم گرچه حجمش نسبتا بالاست، لطفا نظر خودتون رو بگید. به نظرتون عمق زنی این دستگاه در حد جی پی 5000 هست؟ آیا تا 2 متر میشه ازش نتیجه گرفت؟ سپاس http://p.0oo.in/bagehfehttp://p.0oo.in/bahdgfe
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:46pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سید جواد عزیز بنظر من و صد در صد میتونی تا دو متر روش حساب کنی و برای قبرستان ها خیلی عالیه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 8:52pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
haloo نوشته است: سید جواد عزیز بنظر من و صد در صد میتونی تا دو متر روش حساب کنی و برای قبرستان ها خیلی عالیه ممنون haloo جان اگه تا دو متر جواب بده که عالیه اینا تفکیکش دقیقا به چه صورته آهنی رو از غیر آهنی جدا میکنه یا اینکه مد خاصی برای طلا داره؟
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 9:23pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سید جان ..اگه یه خورده به منوی ای تی اکس نگاه کنی همه ی گزینه ها رو اونجا داره ولی اهنی رو از غیر اهنی جدا میکنه و به گفته ی خودشون هم برای جواهرات هم کاربرد داره مثلا چیزای قیمتی خودشون این رو یکی از خودشون برام ایمیل کرد دیگه راست یا دروغش رو باید بخری تا ثابت بشه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 3:58am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اولا که قرار بود از گرت ایگل بچه ها صحبت کنن و کارکردشو و نتیجه تستهاشو اینجا بزارن...بعدشم این دوتا فیلمی که ای تی ایکس نحوه کارکردش گذاشته شده اصلا مورد قبول نیست کاملا مثل روز معلومه که اهداف سطحی رو میزنه عمرا بتونه تا 2متر جواب بده و نمیتونه بیشتر بزنه.باز همون ایگل خودمون فکر کنم شرایطش خیلی بهتر از این وی ال افها باشه.ولی خوشم میاد از تست این لورنز واقعا زمین رو تا 4متر کنده بود داشت تستاشو تو عمق نشون میداد اینا تا 50سانت بیشتر زمینو نمیکنن دیگه مشخصه قدرت این دستگاهها دیگه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:22pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
ramin نوشته است: اولا که قرار بود از گرت ایگل بچه ها صحبت کنن و کارکردشو و نتیجه تستهاشو اینجا بزارن...بعدشم این دوتا فیلمی که ای تی ایکس نحوه کارکردش گذاشته شده اصلا مورد قبول نیست کاملا مثل روز معلومه که اهداف سطحی رو میزنه عمرا بتونه تا 2متر جواب بده و نمیتونه بیشتر بزنه.باز همون ایگل خودمون فکر کنم شرایطش خیلی بهتر از این وی ال افها باشه.ولی خوشم میاد از تست این لورنز واقعا زمین رو تا 4متر کنده بود داشت تستاشو تو عمق نشون میداد اینا تا 50سانت بیشتر زمینو نمیکنن دیگه مشخصه قدرت این دستگاهها دیگه سلام رامین عزیز ممنون که نظرت رو گفتی، فکر میکنی این گرت به اندازه 1.5 تا 1.70 جواب میده؟ آخه تو تست های مقایسه ایی که با جی پی 5000 انجام دادن قدرت گرت بیشتر بوده یک لوپ 50 سانتی بیضی شکل هم داره که برای عمق طراحی شده البته تست های زیادی ازش نیست! ولی عدم حساسیت این دستگاه ها به املاح و رطوبت زمین، منوی ساده و البته کاربردی، حمل و نقل آسون و راه اندازی سریع دستگاه و.... خیلی جلب توجه میکنه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:09pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
البته دوستان من دارم رو این دستگاه تحقیق میکنم و اگر مطلبی اینجا بیان میکنم صرفا جهت مشورت و استفاده کردن از اطلاعات و تجربه ی رفقا هست خیلی خوب میشد اگر دوستمون مهرداد مینلب هم نظرش رو راجع به این گرت میگفت سپاس
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:13pm |
|
|
halooo
|
رامین جان مطمئن باش راحت با لوب بزرگش میتونه تا 2متر روش حساب باز کرد
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 10:05pm |
|
|
|