انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:56am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار جان حق با asadof عزیز هست! بله دستگاهها خود زنی هم میکنن اگر باکس مدار در برد لوپ باشه! این مساله هم بلحاظ وجود فلزات در داخل جعبه مدار مساله داره و هم اینکه امواج لوپ میتونن مدار رو مختل کنن! شیلد بودن باکس مدار هم فقط یک طرف قضیه رو بهتر میکنه وگرنه چون خودش فلزی هست میتونه اختلال در سنس ایجاد کنه. اگر در فلزیاب های معمولی میبینین فاصله لوپ از باکس دستگاه حدود 1 متر بیشتر نیست بخاطر لوپ کوچکی هست که دارن! شما وقتی لوپ بزرگتر استفاده میکنین طبیعتا برد بیشتر میشه و شعاع امواج مغناطیسی لوپ وسیع تر میشه و اگر به باکس مدار برسه مشکل ایجاد میکنه. در این مورد البته زاویه قرارگیری باکس نسبت به لوپ هم مهم هست. مثلا اگر بصورت کج باشه و تا حد ممکن از روبروی لوپ دورتر باشه خیلی بهتره. بهرحال شما میتونین یک صفحه فلزی اندازه جعبه به زیر جعبه بچسبونین. اگر واکنشی نداشت یعنی محل باکس مدار مناسبه. اگر واکنش نشون داد یعنی امواج لوپ روی مدار هم تاثیر میذارن!
در خصوص اینکه دوستان گفتن وقتی فلز رو سنس میکنه بعدش نیاز به ریست داره تا حدودی درسته! البته اگر فوری بخواین تست مجدد کنین این کار لازمه ؛ وگرنه بعد چند ثانیه کم کم چنس خودشو با شرایط جدید تطبیق میده و بالانس و حساسیتش به حالت اصلی بر میگرده! اینم از خصوصیات جالب این مدار هست.

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان من یک لوپ 38 سانتی به سبک شما در دست ساخت دارم تا یکی دو روز دیگه تموم میشه این لوپ رو به سبک شما ساختم البته 12 ضلعی نه 4 ضلعی با محاسباتم 20 متر سیم یک و سی و پنج و 27 دور مارپیچی با رعایت فواصل 4 میل از هر دور . البته وزن نهاییش کمتر از یک ونیم کیلو خواهد شد . من به این فکر میکردم آیا مربع بودن لوپ شما باعث برد مناسب شده ؟ خوب اگر لوپ تقریبا دایره من هم برد مناسب داشته باشه پس لوپ 60 سانتی رو هم میشه دایره ای ساخت که راحت تره . برای سبک سازی دوستانی که میخوان لوپ شما رو بسازن میتوان از سیم بدون لاک ( مفتولی یک ونیم مورد استفاده در برق صنعتی ) چوب روسی که سبک هست و اسپری فوم بجای سایر نگه دارنده ها میشه استفاده نمود . من بمحض آماده شدن لوپم نتایجو با عکس لوپ ارائه خواهم نمود .

درود
داشی اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بده که اسکلت و بدنه رو چجوری ساختی؟
درمورد پیچیدن لوپ مسطح ساده هم از چه روشی استفاده میشه که بیشترین استحکام رو داشته باشه و بشه سیمهارو محکم کرد و فاصله سیمهارم بشه رعایت کرد؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
دوستان حتماً كابل رابط رو بدون فيش به لوپ وصل كنيد ، بنده از فيش استفاده كرده بودم كمي ثبات مشكل داشت ، ولي وقتي كابل رابط رو مستقيم به دو سر كوئل وصل كردم خيلي عالي شد و با ثبات اونهم در خونه ..

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:00am
آواتار کاربر

سلام و دروود به همه ي دوستان
asadofجان ميشه لطف كنيد مشخصات لوپ 1.1رو بگيد
ممنون دوست عزيز

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام
دوستان حتماً كابل رابط رو بدون فيش به لوپ وصل كنيد ، بنده از فيش استفاده كرده بودم كمي ثبات مشكل داشت ، ولي وقتي كابل رابط رو مستقيم به دو سر كوئل وصل كردم خيلي عالي شد و با ثبات اونهم در خونه ..

یعنی مهدی جان کابل همیشه همراه لوپ باشه؟بعد تو حمل و نقل مشکل ایجاد نمی کنه .بعدش من یه نظری داشتم چطوره از خود دستگاه حدود 15 سانتی متر دو تا سیم بدیم بیرون هر جا که رفتیم با دست ببندیم و چسب برق بزنم و بعد کار تموم شد دوباره بازش کنیم .نظر دوستان چیه مهندس حمید ایا این راهکار به نظر شما خوبه مثلا دو تا سیم مثل سیم برق از مدار بدیم بیرون

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:16am
مدیر کل
مدیر کل

بنظر من که ایده جالبی نیست و سیم غیر شیلد که به اون صورت بخواد وصل بشه کیفیت کار رو پایین میاره. بنظر من از فیش نزدیک لوپ استفاده نشه بهتره و بهترین کار این هست هر لوپ کابل خودش رو داشته باشه و فیش هم فقط روی جعبه تعبیه بشه.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بنظر من که ایده جالبی نیست و سیم غیر شیلد که به اون صورت بخواد وصل بشه کیفیت کار رو پایین میاره. بنظر من از فیش نزدیک لوپ استفاده نشه بهتره و بهترین کار این هست هر لوپ کابل خودش رو داشته باشه و فیش هم فقط روی جعبه تعبیه بشه.

مهندس جان منظور من سیم از داخل برد مدار بیاد بیرون نه از خود لوپ لوپ که باید سیم یکسره وصل باشه منظور من این بود که دو تا سیم از داخل فیبر حدود 15 سانتی متر اویزون بشه هر وقت خواستیم با دست سیم رابط لوپ رو بهش ببندیم چسب بزنیم دیگه از فیش استفاده نشه نظر شما چیه؟ ببخشید من نتونستم منظور خودم رو خوب برسونم :ymhug:

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 12:01pm
مدیر کل
مدیر کل

خب اخه این چه کاریه؟! :D شما اگر فیش و سوکت مرغوب روی خود جعبه بذارین که خیلی بهتره و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه. بحث فیشی که جناب کوهیار استفاده کردن بخاطر چسبیدنش به لوپ هست که مساله داره چون خودش فلزی هست و هر نوع فیشی هم باشه باز یک قسمت فلزی داره که میتونه اختلال ایجاد کنه.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام

درسته مهدی جان من خوب نگرفتم فکر کردم منظور سیم رابط به مدار هستش .الان متوجه شدم.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خب اخه این چه کاریه؟! :D شما اگر فیش و سوکت مرغوب روی خود جعبه بذارین که خیلی بهتره و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه. بحث فیشی که جناب کوهیار استفاده کردن بخاطر چسبیدنش به لوپ هست که مساله داره چون خودش فلزی هست و هر نوع فیشی هم باشه باز یک قسمت فلزی داره که میتونه اختلال ایجاد کنه.

پس مشکلی نداره مهندس جان من از اول صفحه تا الان فکر میکردم منظور دوستان به خاطر فیش و سوکت روی جعبه هستش که میگن مشکل داره.به همین خاطر تا الان سوکت نذاشتم .الان افتاد پس مشکلی وجود نداره.مرسی مهندس :x

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 4:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: roshik و 397 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure