انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:21pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس این op37 رو نمیشه کاری کرد مثل اینکه دوستان میگن روی دستگاه دیگه هم نویز داشته اصلا با op37 اصلی فرق داشته راهی وجود داره مهندس ؟ هر چند شما چند تا رو تست کردید. جواب نداده 357 به نظر شما جواب میده؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان مدار من رو حالت باربر 4 یا 5 تو خونه اصلا صدای اضافی نداره البته با کویل من در اوردی چون فعلا وقت ندارم رو کویل کار کنم ولی روی باربر 2 یا 1 ساز و دغول میزنه به نظر شما مشکلی که نداره گارد هم که رو لوپ معمولی حدود 26 هستش.البته طبق فرمایش شما من op37 بدون سوکت مستقیم زدم و سه پایه اضافی رو از بیخ قیچی کردم مرسی از جواب شما

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:40pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز فکر میکنم در خصوص نویز خیلی توضیح دادیم! نویز در هر صورت از طریق ورودی آپ امپ تقویت میشه و این مساله به شماره ایسی ربطی نداره. به همین جهت شماره های OP37 و NE5534 حتی در این مورد هم مشابه هم هستن. پس با تعویض ایسی مشکل حل نمیشه. تنها راه شیلد کردن هست. البته من مساله گذاشتن فیلتر رو هم امتحان کردم متاسفانه دیگه مدار درست کار نمیکنه!
اینکه شما در محیط خانه و بدون در نظر گرفتن نکات نهایی میتونین با باریر 5 بدون بوق اضافی کار کنین نشون میده که مشکلی نیست و اگر در نهایت مسائل شیلد رو رعایت کنین و در محیط خونه که بسیار پر نویز هست نباشین مشکل کلا حل میشه و باریر 2 هم براحتی قابل استفادست.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:48pm
آواتار کاربر

asadofجان شرمنده ميشه لطف كني مارو هم كمك كني براي درست كردن لوپ1*1 از چه سيمي چنددور استفاده كرديد
از روش اقا حميد تو صفحه ي 89 استفاده كرديد؟

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
اینم یه لوپ 1متری به روش بسکت با ظرفیت 400میکرو
ایشالا فردا پس فردا میرم واسه تستهای واقعی با چنس
L-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان من یک لوپ 38 سانتی به سبک شما در دست ساخت دارم تا یکی دو روز دیگه تموم میشه این لوپ رو به سبک شما ساختم البته 12 ضلعی نه 4 ضلعی با محاسباتم 20 متر سیم یک و سی و پنج و 27 دور مارپیچی با رعایت فواصل 4 میل از هر دور . البته وزن نهاییش کمتر از یک ونیم کیلو خواهد شد . من به این فکر میکردم آیا مربع بودن لوپ شما باعث برد مناسب شده ؟ خوب اگر لوپ تقریبا دایره من هم برد مناسب داشته باشه پس لوپ 60 سانتی رو هم میشه دایره ای ساخت که راحت تره . برای سبک سازی دوستانی که میخوان لوپ شما رو بسازن میتوان از سیم بدون لاک ( مفتولی یک ونیم مورد استفاده در برق صنعتی ) چوب روسی که سبک هست و اسپری فوم بجای سایر نگه دارنده ها میشه استفاده نمود . من بمحض آماده شدن لوپم نتایجو با عکس لوپ ارائه خواهم نمود .

درود
داشی اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بده که اسکلت و بدنه رو چجوری ساختی؟
درمورد پیچیدن لوپ مسطح ساده هم از چه روشی استفاده میشه که بیشترین استحکام رو داشته باشه و بشه سیمهارو محکم کرد و فاصله سیمهارم بشه رعایت کرد؟

سلام دوستان در تصاویر ذیل عکسهای لوپهای چنس من به روش کوهیار رو مشاهده میکنید هنوز تموم نشده . انشااله تموم بشه دوستان رو از نتایج آگاه خواهم کرد . کوهیار جان من از اسکلت ساخته شده از لوله سفید و اتصالاتش استفاده کردم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:28am
آواتار کاربر

كوهيار جان دروود و سلام برشما
دستتون درد نكنه واقعا كه زحمات شماو اقا حميد تونسته به همه دوستان كمك كنه
كوهيار جان و اقا حميد عزيزنظر شما در مورد كويل دوبل نيم دايره ياD كه در نقطه ي اشتراك هم ميدان مغناطيسي رو تشديد ميكنه چيه؟

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

GOLD نوشته است:
asadofجان شرمنده ميشه لطف كني مارو هم كمك كني براي درست كردن لوپ1*1 از چه سيمي چنددور استفاده كرديد
از روش اقا حميد تو صفحه ي 89 استفاده كرديد؟

والا این لوپ ازمایشی برای دلتا بود که 350 میکرو هانری حدود 2 اهم سیم 1 میل بود که تست گرفتم تا دو مترو نیم تو اتاق برد داشت بدون تفکیک بعدش لوپش معمولی بود

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 2:45pm
آواتار کاربر

يعني اگر حدود400ميكروهانري بشه و اهمشم بياد پايين ميتونه نتيجه ي بهتري بده

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:15pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب GOLD در خصوص لوپ برای این فلزیاب تستهای زیادی تا الان انجام شده. لوپ دبل D برای این نوع فلزیاب بهیچ وجه جواب خوبی نمیده. همون مدلی که پیشنهاد شده یا مشابهش بهترین جواب رو میده. از نظر اهم هم در حد 0.5 تا 1 اهم جواب خوبی بدست میاد و کمتر کردنش هم تاثیری نداره.

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 213 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure