نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
سعید جان مساله خاصی از نظر من دیده نمیشه.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:48pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
درود بر دوستان بدون استفاده از میتر هم میشه دستگاه رو نال کرد! به این صورت که دستگاه رو در حالت سرچ قرار دهید بعد زاویه لوپ فرستنده رو طوری تنظیم کنید که دستگاه به آستانه صدا برسه ولی کوچکترین صدایی نباید از بلندگو بیاد!
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:04am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
من این کار رو انجام دادم.با تنظیم زاویه لوپ صدا به آستانه میرسه اما با زدن کلید فشاری دوباره صداش در میاد و دوباره باید لوپ فرستنده رو تنظیم کنم
the trouble is , you think you have time
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 1:22pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
saeednew نوشته است: من این کار رو انجام دادم.با تنظیم زاویه لوپ صدا به آستانه میرسه اما با زدن کلید فشاری دوباره صداش در میاد و دوباره باید لوپ فرستنده رو تنظیم کنم اگر ولومها حداقل باشن، کلید فشاری رو که بزنی باید صدا قطع بشه! شما اینکارو انجام بده: بعد از اینکه دستگاه رو در آستانه صدا قرار دادی، ولومهارو بزار وسط بعد کلید فشاری روبزن، سپس ولومهارو کم کن ببین صدا قطع میشه؟
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 4:43pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید من از اولین صفحه شروع کردم به مطالعه تا آخرین صفحه که رسیدم متوجه نشدم باید کدوم مداررو بسازم اگه زحمتی نیست مدار چاپی و قطعات رو همراه با تغییرات مورد نیاز بخصوص نحوه نصب مدار مبدل ولتاژ به مدار رو در یکجا توضیح دهید. باتشکر
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 5:02pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
johnlewis نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید من از اولین صفحه شروع کردم به مطالعه تا آخرین صفحه که رسیدم متوجه نشدم باید کدوم مداررو بسازم اگه زحمتی نیست مدار چاپی و قطعات رو همراه با تغییرات مورد نیاز بخصوص نحوه نصب مدار مبدل ولتاژ به مدار رو در یکجا توضیح دهید. باتشکر همه چی تو همون پست اول هست فیبر جدید: download/file.php?id=1878download/file.php?id=1879این هم نسخه کامل فایلهای مربوط به ساخت مدار ساشو ورژن 1.2 شامل لیست قطعات و برخی تغیرات download/file.php?id=10مدار افزایش ولتاژ viewtopic.php?f=19&t=154viewtopic.php?f=19&t=8
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 6:42pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
patriot نوشته است: saeednew نوشته است: من این کار رو انجام دادم.با تنظیم زاویه لوپ صدا به آستانه میرسه اما با زدن کلید فشاری دوباره صداش در میاد و دوباره باید لوپ فرستنده رو تنظیم کنم اگر ولومها حداقل باشن، کلید فشاری رو که بزنی باید صدا قطع بشه! شما اینکارو انجام بده: بعد از اینکه دستگاه رو در آستانه صدا قرار دادی، ولومهارو بزار وسط بعد کلید فشاری روبزن، سپس ولومهارو کم کن ببین صدا قطع میشه؟ با تغیر ولومها تنظیماتش به هم می خوره.راستش رو بخوای هنوز از تنظیمات این ولوم ها سر در نمیارم.احساس میکنم حساب کتاب خاصی نداره.نمیدونم.من که سر درنیاوردم.الان واسه من این سواله که دستگاه من در حالت سنس صدا رو قطع میکنه و اگه صدا از قبل قطع باشه متوجه سنس نمیشم.نمیدونم مدارم درست کار میکنه یا مشکل داره.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:47pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
saeednew نوشته است: با تغیر ولومها تنظیماتش به هم می خوره.راستش رو بخوای هنوز از تنظیمات این ولوم ها سر در نمیارم.احساس میکنم حساب کتاب خاصی نداره.نمیدونم.من که سر درنیاوردم.الان واسه من این سواله که دستگاه من در حالت سنس صدا رو قطع میکنه و اگه صدا از قبل قطع باشه متوجه سنس نمیشم.نمیدونم مدارم درست کار میکنه یا مشکل داره. ولومها روی حساب وکتاب کار میکنن ولی مسئله اینه که مدار شما مشکل داره! اگر ایراد از قطعات نباشه پس دستگاه شما تنظیم نیست! این دو کارو اگه انجام ندادی، انجام بده: -دوسر لوپ گیرنده رو جابجا کن. -خازن 6و7 رو دوباره تنظیم کن.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:25pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
جای دو سر لوپ فرستنده رو یه بار عوض کردم یادم نیست سنسش قطع شد یا سنس به بالای لوپ منتقل شد.فعلا یه چند روزی دست نگه میدارم تا یه میتر تهیه کنم و دوباره بیفتم به جون دستگاه.تنظیم خازن ها هم باشه مرحله آخر.هنوز مدار رو رو اسکلت سوار نکردم و اسکلت رو شیلد نکردم.فک کنم با شیلد کردن به ثبات بهتری برسم البته اگه مدارم مشکل نداشته باشه که اونم بعد از نال کردن و این داستانها احتمالا متوجهش بشم.مدار رو که با ذره بین و مولتی متر چک کردم ظاهرا اتصالی یا قطعی نداره.مشخصات خروجی فرستنده درسته گیرنده هم سنس داره.حال چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه هنوز نمیدونم
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:44am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد فرکانس تو باکسم 10/26کیلو هرتز هست به نظرت مشکلی نیست ؟خوبه ؟یا همون 11کنم ؟
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 2:47am |
|
|
|