انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:32pm

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان فکر نکنم اینطور باشه !! با رفتن جناب هدایتی شما که هستید ! چرا دوستان خودشون رو دست کم میگیرند؟

جمعه 22 اسفند1392 - 3:00am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

نه ناصر جان , اقای هدایتی حتما برمیگردن.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 22 اسفند1392 - 3:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه ناصرجان بنده خدا خسته بوده گذاشته براى فردا / مياد خيالت راحت

جمعه 22 اسفند1392 - 3:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
نه ناصرجان بنده خدا خسته بوده گذاشته براى فردا / مياد خيالت راحت

دوستان انشا اله كه همانطور كه شما ميگين باشه ;;) :ymhug: :YMPRAY:

جمعه 22 اسفند1392 - 3:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان
باید برا اون دسته از دوستان که درباره آقای هدایتی بدبین شدن عرض کنم که دیشب از قرارمعلوم مشکل اینترنت داشتن نتونستن تو ادامه بحث شرکت کنن برا من اس ام اس دادن تا اینجا اعلام کنم ولی چون من خواب بودم متوجه نشدم دوستان خواهشن منو ببخشید این قصور از طرف من بوده از امروز فکر میکنم ادامه فعالیتشون تو تایپیکی که برا خودشون ایجاد شده ادامه داشته باشه
موفق باشید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 23 اسفند1392 - 6:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان من دیشب اینترنتم قطع شد یعنی حجم اینترنتم تموم شده با گوشی اومدم سایت که بچه ها یهو فکر بدنکننم من به اقای کاوشگر هم اطلاع دادم باز شرمنده اقا ناصر من از اون دسته ادم ها نیستم نگران نباش دیشب اومدم رو تفکیکش کار کنم که از شدت خستگی یه سیم رو اشتباه به ولوم لحیم کردم و ای سی 4013 داغ کرد و بوی سوختگی اومد ای سی رو تعویض کردم باز دستگاه سنس نکرد 709 روعوض کردم باز نشد اینترنت هم که نداشتم دیگه کلافه شده بودم ولی راهش میندازم در اولین فرصت از سیم کشی ها نقشه تهیه میکنم برای دوستان

جمعه 23 اسفند1392 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان من دیشب اینترنتم قطع شد یعنی حجم اینترنتم تموم شده با گوشی اومدم سایت که بچه ها یهو فکر بدنکننم من به اقای کاوشگر هم اطلاع دادم باز شرمنده اقا ناصر من از اون دسته ادم ها نیستم نگران نباش دیشب اومدم رو تفکیکش کار کنم که از شدت خستگی یه سیم رو اشتباه به ولوم لحیم کردم و ای سی 4013 داغ کرد و بوی سوختگی اومد ای سی رو تعویض کردم باز دستگاه سنس نکرد 709 روعوض کردم باز نشد اینترنت هم که نداشتم دیگه کلافه شده بودم ولی راهش میندازم در اولین فرصت از سیم کشی ها نقشه تهیه میکنم برای دوستان

سلام ]قای هدایتی
شما اطلاعات مدارو تکمیل کنید ما هم دست به کار ساختن میشیم. بعدا برای تفکیک وقت زیاده. اگر فرصت داشتید نقشه سیم کشیها رو آپ کنید و البته مشخصات لوپ رو
ممنون

جمعه 23 اسفند1392 - 10:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:

سلام آقای هدایتی
دیشب خیلی ها منتظر شما بودن، و طبق فرمایش خودتون تا ساعت 3 موندن
شما اگه لطف کنید چند تا عکس که بشه جزئیات لازم رو درش دید برای دوستان آپ کنید ، زحمتتون هم کمتر میشه و هر کی میخواد بسازه استارت کار رو میزنه ، بعدش دیگه اگه تو روزای بعد هم خواستی اطلاعات بیشتری به دوستان هدیه کنی بستگی به کرمتون داره...

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 23 اسفند1392 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من رو ببخشید بخدا دیشب تا 5 بیدار بودم انقدر خسته بودم که خراب کاری کردم ولی اینترنت نداشتم اقای کاوشگر با من درتماس هستن و گفتن که مشکل چی بود شما نگران نباشید من هم باید به پست ها برسم و هم نمونه برداری کنم از دستگاه و اقای علیخان هم که pcb گذاشتن و درست هستش شما تا فیبر رو درست کنیید دیگه همه اطلاعات کامل میشه نگران نباشید من هم سیم کشی ها رو تا چند ساعت دیگه عکسشو میزارم فقط خواهش میکنم عجله نکنیید بزارید با دقت کار بشه پیشنهاد من اینه که کسی فیبر هم نزنه اول بزارید همه چی چک بشه و تایید که شد کار رو میگم انجام بدین و بریم توتایپیک جدید بهتره به نظر من تا جند ساعت دیگه نقشه سیم کشی ها رومیزارم

جمعه 23 اسفند1392 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام به همگی
اقای هدایتی باتوجه به اینکه درمدارتون ای سی هاروعوض کرده بودین نبایدمجدداایسیی بسوزه این نشون میده که مدارشمااحتمالاجایی اتصالی داره ویاخوش بینانه ترش موقع کارشماروی بردقسمت های مختلف مداراتصال کوتاه شده بنظرم بهتره قبل ازاینکه قطعه ای روعوض کنی بردرودقیق کنترل کنی اگه چندتا عکس واضح خصوصاپشت برد ومسیراتصالات دقیق سیمها رومشخص کنی میتونم راهنماییت کنم هرچندحدوداعملکردمدارقابل پیش بینی است

جمعه 23 اسفند1392 - 1:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , mymetal , Seeker و 342 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure