نویسنده |
پیغام |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
koohyar نوشته است: hoshyar191 نوشته است: سلام دوستان در تصاویر ذیل عکسهای لوپهای چنس من به روش کوهیار رو مشاهده میکنید هنوز تموم نشده . انشااله تموم بشه دوستان رو از نتایج آگاه خواهم کرد . کوهیار جان من از اسکلت ساخته شده از لوله سفید و اتصالاتش استفاده کردم . درود داشی این اسکلت دقیقا چی هست و کجا پیدا میشه؟ واقعا فوق العادست بنظر میرسه بتنهایی تمام نیازهارو براورده میکنه کوهیار جان این قطعه رو از دوستم که یه کارگاه تولیدی تبدیلی دارن گرفتم و میگفت مال یه قرقره ی 1 متریه که مواد مصرفی روش از چین میاد . ولی فکر میکنم من نمونه ی کوچکترشو در الکتریکی ها دیدم که کابل کواکسیال روش پیچیده شده در حقیقت قرقره ی کابل بهش میگن . که بنده با برش و تغییرات لازم به این فرم تبدیلش کردم برای ساخت لوپ شما هم ، اون برشها را روی بازوهاش زدم . امیدوارم نتیجه ی دلخواه رو داشته باشه . وزنش 650 گرمه که سنگینه . نظرت در مورد تعداد دور و متراژ لوپم چیه . البته برای اینکه به این شکل در بیاد یه 4 روزی زمان برده و 50 تومنی هزینه داشته قرار شده نمونه ی 50 سانتیش بدستم برسه
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 10:18am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: درود مهندس جان اون 3تاآی سی که دسترسی راحتتره واتمگا روجداکردم اون 3تا بودونبودشون هیچ فرقی نداشت واین مشکل روداشتم اما اتمگاروکندم دیگه بوغ ممتدنمیزد بقیه آی سی هاروهم چک میکنم ببینم چی میشه! دوست عزیز یه عکس از پشت و جلو مدارت بذار بعدش ببین اتصالی نداره یا روغن لحیم نزدی خیلی کثیف شده باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در جمعه 23 اسفند1392 - 11:27am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 11:21am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید جریان چیه بک لایت دوستمون اقا حامد روشن و خاموش میشه ولی مال من نمیشه منظور از داخل منو میتونه نور ال سی دی رو یکسره روشن بذاره یا خاموش کنه .مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 23 اسفند1392 - 11:24am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حامد عزیز لطفا نکاتی که بنده مینویسم رو کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! عرض من این نبود که شما ببینی بوق میزنه یا نمیزنه! طبیعیه که وقتی شما میکرو رو در بیاری دیگه همه چیز مدار باید از کار بیفته! هدف اینه که شما متوجه بشی جریانکشی از کجای مداره. ممکنه این جریانکشی زیاد از همون قسمتی باشه که منجر به بوق ممتد و کار نکردن مدار میشه. ممکن هم هست همین مساله جریانکشی منجر به بروز اشکال و صدمه دیدن قطعه دیگری هم شده باشه که شما باید در مرحله بعدی اون رو بررسی کنین. فعلا حواستون رو روی مساله جریانکشی و داغ کردن غیر عادی هر نقطه ای از مدار متمرکز کنین تا بتونین شناساییش کنین. خوشبختانه مدار زیاد پیچیده نیست و دیجیتال هم هست. اگر از نوع پیچیده تر و آنالوگ بود شانس شما برای پیدا کردن ایراد خیلی کمتر میشد.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 11:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
asadof عزیز در مورد نور بک لایت توی فایل توضیح دادم و توی تاپیک هم چند بار اشاره کردم. متاسفانه ال سی دی ها با هم فرق دارن و بعضیها سیستمشون جور دیگه ایه که یا باید وارد باشین از پشت ال سی دی دستکاریش کنین که روشن بشه و یا ال سی دی خودتون رو عوض کنین.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 11:50am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: asadof عزیز در مورد نور بک لایت توی فایل توضیح دادم و توی تاپیک هم چند بار اشاره کردم. متاسفانه ال سی دی ها با هم فرق دارن و بعضیها سیستمشون جور دیگه ایه که یا باید وارد باشین از پشت ال سی دی دستکاریش کنین که روشن بشه و یا ال سی دی خودتون رو عوض کنین. مهندس جان بک لایت روشم و خاموش میشه مشکلی نداره مشکل من اینه که میخوام از داخل بتونم کنترل کنم یعنی اگه خواستم همیشه روشن باشه و اگه نخواستم فقط با دکمه عمل کنه که فعلا مال من فقط با زدن کلید روشن میشه و وقتی دکمه منو رو میزنم یکسره روشن میشه ولی در حالت عادی خاموشه و از داخل منو نمیشه یکسره روشن گذاشت اگه فیلم حامد جان رو نگاه کنید مبینید که اون منو بک لایت عمل میکنه
|
جمعه 23 اسفند1392 - 12:06pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
منظور LIGHT رو میونه هم روشن بذاره و هم حالت خاموش فکر کنم شما گفتید این قسمت میکرو عمل نمیکنه به نظرم من جایی خوندم.مرسی
|
جمعه 23 اسفند1392 - 12:08pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: حمید نوشته است: asadof عزیز در مورد نور بک لایت توی فایل توضیح دادم و توی تاپیک هم چند بار اشاره کردم. متاسفانه ال سی دی ها با هم فرق دارن و بعضیها سیستمشون جور دیگه ایه که یا باید وارد باشین از پشت ال سی دی دستکاریش کنین که روشن بشه و یا ال سی دی خودتون رو عوض کنین. مهندس جان بک لایت روشم و خاموش میشه مشکلی نداره مشکل من اینه که میخوام از داخل بتونم کنترل کنم یعنی اگه خواستم همیشه روشن باشه و اگه نخواستم فقط با دکمه عمل کنه که فعلا مال من فقط با زدن کلید روشن میشه و وقتی دکمه منو رو میزنم یکسره روشن میشه ولی در حالت عادی خاموشه و از داخل منو نمیشه یکسره روشن گذاشت اگه فیلم حامد جان رو نگاه کنید مبینید که اون منو بک لایت عمل میکنه درود اسدف عزیز نور ال سی دی توی قسمت منو قابل تنظیم هست شما اگر منو رو بزنید و برید روی گزینه light و بعد اون رو روی on قرار بدید دیگه بک لایت خاموش نمیشه و روشن میمونه تا زمانیکه دوباره دستگاه رو خاموش کنید مشکل اینجاست که این تغیر توی میکرو ذخیره نمیشه و هر بار که سیستم رو روشن میکنید اولین کارتون این باشه که اون مقدار رو روی on قرار بدید زیاد کار مشکلی نیست حالا مشکل شما یا نبود این زیر منو هست که علتش از فایل هگزه که باید دوباره پروگرم بشه در غیر اینصورت مشکل از اتصال سیمهاست و باز هم قابل حله البته من شک ندارم که این مشکل هم قابل حله ولی خداییش دیگه حوصله ندارم بازم سیستم رو باز کنم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 23 اسفند1392 - 12:36pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان و کوهیار عزیز نا LCD مشکل داشت و نه میکرو من مشکل داشتم چون زمانی که بک لایت رو روشن میکردم رو حالت ON دکمه ذخیره رو اشتباهی میزدم ذخیره نمیشد در هر حال مرسی
|
جمعه 23 اسفند1392 - 12:50pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
asadof عزیز من بد متوجه شدم! خب این مساله رو که از اول گفتیم تنظیم روشن بودن نور ال سی دی ذخیره نمیشه! هر بار کلیدی رو بزنین یا از داخل منو نور رو روشن بذارین تا وقتی مدار روشنه دیگه روشن میمونه. برای همین من عرض کردم ال سی دی سبز بگیرین که لااقل توی روز نیاز به نور نداشته باشه. حالا شما اگر از این سیستم نور راضی نیستین میتونین پایه 15 ال سی دی رو از مدار جدا کنین و با یک مقاومت 1.5 کیلو مستقیم به 5+ ولت مدار وصل کنین. اینجوری همیشه نور ال سی دی یکسره روشن خواهد بود. اگر هم خواستین بصورت کلیدی باشه میتونین در مسیر اتصال اون مقاومت به 5 ولت یک کلید هم قرار بدین تا هر موقع دوست داشتین روشن یا خاموشش کنین.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 1:01pm |
|
|
|