نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و خسته نباشد من دارم جاهای قطعات رو چک میکنم تا اگه درست بود دیگه شروع کنیم به ساخت باور کنید هنوز وقت نشده ایراد دستگاه رو پیدا کنم اول خواستم قولی رو که دادم انجام بدم بعد برم سر ایراد مدار خودم
|
شنبه 24 اسفند1392 - 11:08am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
هدایتی نوشته است: سلام خدمت دوستان و خسته نباشد من دارم جاهای قطعات رو چک میکنم تا اگه درست بود دیگه شروع کنیم به ساخت باور کنید هنوز وقت نشده ایراد دستگاه رو پیدا کنم اول خواستم قولی رو که دادم انجام بدم بعد برم سر ایراد مدار خودم سلام جناب هدایتی عزیز تشکر بخاطر فعالیتتون ما منتظر اعلام نتایج و فایل اصلی برای ساخت هستیم تا بتونیم همه باهم بسازیم یا حتی درصورت امکان سیستم رو تقویت کنیم با تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 24 اسفند1392 - 11:53am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام چشم دوست من - من هم دارم چک میکنم مقاومت ها تموم شده و خازن ها رو هم چک کردنشو دارم انجام میدم تا برسم سر ای سی ها و ترانزیستور ها
|
شنبه 24 اسفند1392 - 12:12pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من چک کردم فایلی رو که اقای علیخان برای من فرستان اشتباه زیاد داره من همه اشتباه ها رو جولوی پارت لیست نوشتم تا روی برد اقای علیخان اصلاحش کنن و یک جای دیگه هم اشکال هست بغل ترانزیستور 3 یه جامپر که فک کنم اشتباه جا زده شده و یه جامپر هم که نداره من مشخص کردم پارت لیست رو میزارم تا با اون عکسی که اقا علیخان فرستادن شما دوستان هم چک کنیید ممنون میشم http://uplod.ir/ahoisetnkttb/jadid.docx.htm
|
شنبه 24 اسفند1392 - 12:36pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوستان من بر طبق این عکس دارم مدار رو چک میکنم با پارت لیست - اقای علیخان هم دارن اصلاح میکنن جاهای رو که اشتباه شده دوستان پس روی همین عکس با پارت لیست کار کنیید http://uplod.ir/ilokm0u66z3b/pcb3n.bmp.htm
|
شنبه 24 اسفند1392 - 12:49pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
چرا کسی پیامی نمیده قرار ما این نبود ها من از تمام کارهام زدم دارم اینجا فعایت میکنم ولی از دوستانی که اول کار اشتیاق داشتن و پشت سر هم پست میزدن خبری نیست من میخوام هر چه زودتر پرونده این مدار بسته بشه و همه چیزش رو در بیاریم تا برم دنبال یه مدار دیگه اولش که به من گفتن فک نکنم دیگه اقای هدایتی پیداش بشه ما رو دور زد ولی انگار دوستان من رو تنها گذاشتن این رو هم بگم من نیازی به این مدار و این دستگاه ندارم فقط بخاطر شما دوستان دارم فعالیت میکنن که یه نقطه زن خوب داشته باشین تا به نتیجه برسین من خودم هم یه دستگاه گریت پیشمه ولی منو راضی نمیکنه این مدار منو بیشتر راضی میکنه تا مدار های خارجی اگه دوستان کمک کنن من هم روحیه میگیرم بیشتر منتظرتون هستم
|
شنبه 24 اسفند1392 - 1:10pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این هم یه عکس با کیفیت از پشت فیبر که دوستان میخواستن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 24 اسفند1392 - 1:14pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
هدایتی نوشته است: چرا کسی پیامی نمیده قرار ما این نبود ها من از تمام کارهام زدم دارم اینجا فعایت میکنم ولی از دوستانی که اول کار اشتیاق داشتن و پشت سر هم پست میزدن خبری نیست من میخوام هر چه زودتر پرونده این مدار بسته بشه و همه چیزش رو در بیاریم تا برم دنبال یه مدار دیگه اولش که به من گفتن فک نکنم دیگه اقای هدایتی پیداش بشه ما رو دور زد ولی انگار دوستان من رو تنها گذاشتن این رو هم بگم من نیازی به این مدار و این دستگاه ندارم فقط بخاطر شما دوستان دارم فعالیت میکنن که یه نقطه زن خوب داشته باشین تا به نتیجه برسین من خودم هم یه دستگاه گریت پیشمه ولی منو راضی نمیکنه این مدار منو بیشتر راضی میکنه تا مدار های خارجی اگه دوستان کمک کنن من هم روحیه میگیرم بیشتر منتظرتون هستم داداش گلم بچه ها همه شب کارن روزا میخابن! تا یکی دو ساعت دیگه پیداشون میشه! راستی من تشکر میکنم بابت وقتی که برای دوستان میزاری سپاسگزارم دادش
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 24 اسفند1392 - 1:22pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام آقای هدایتی ممنون از زحمات شما خداقوت ولی اگه به افراد آنلاین توجه کنی در پایین صفحه می بینی دوستان عزیزی که تو اینکار شمارو همراهی میکردن آنلاین نیستن در صورت آنلاین شده حتما بحث رو ادامه میدن. از همه شما تشکر میکنم.
|
شنبه 24 اسفند1392 - 1:23pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما چشم من نیتم اینه که زودتر کار پیش بره تا بریم سر مدار بعدی اون مداری که دیجیتال بودش اقا اریانا از شما هم تشکر میکنم من نمیدونستم دوستان شب کار هستن
|
شنبه 24 اسفند1392 - 1:33pm |
|
|
|