انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:56am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ادامه کار میمونه پس برای ساعت 5 چون من هم باید روی مدار خودم کار کنم تا دوباره راهش بندازم تا فردا یه فیلم هم بزارم برای بچه ها که دلگرم تر بشن

شنبه 24 اسفند1392 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
دوستان ادامه کار میمونه پس برای ساعت 5 چون من هم باید روی مدار خودم کار کنم تا دوباره راهش بندازم تا فردا یه فیلم هم بزارم برای بچه ها که دلگرم تر بشن

سلام بر شما آقای هدایتی
با پوزش از شما و بقیه دوستان من شاید تا شب نتونم انلاین بشم. پیشاپیش پوزش
یا حق

شنبه 24 اسفند1392 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای علیخان تغییراتی رو که نوشته بودم دیدین؟ ای کاش اون ها رو اصلاح میکردین بعد میرفتین

شنبه 24 اسفند1392 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدايتى جان من خودم واقعا عاشق بچه با مرام با معرفتهام و واقعا بعد از حادثه بدى كه سرمايم و آبرومو برادرم از دست رفت و شدم آس و پاس اما واقعا اون دستگاههايى هم كه داشتم از دست رفت سر ديه و جريمه دادگاهم اما از قبل شناخت خوبى روى دستگاه جناب امير داشتم و حتما زنده شدنش به نفع بچه هاست و البته مدارشماهم هم پايه اونه و ميسازمش ولى روزها مشغول كارم وقت نميشه بيام اسم كاربريم هم آن ميمونه انشاالله شبها با كمك شما بامعرفت ميسازيمش

شنبه 24 اسفند1392 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای هدایتی من یکی تا الانم نمک گیر مرامت شدم، این از من
اگه ساکتیم خوب دلیلش اینه که فعلا بیشتر ازین کاری ازمون برنمیاد بزرگوار، همه لنگ پارت لیست هستیم ، رسوندن اطلاعات از شما ، برای ساخت و تست وتهیه فیلم خودم یکی از داوطلب هام.
شایدم با همون پارت لیستی که جناب علیخان مرحمت کردن من عصر برم واسه خرید. چون تفاوت ها جزئی بود ظاهرا
به هر حال من این مدار رو عید نشده میسازم ، چه بتونم به کارایی واقعیش برسونمش چه نه ولی در هر حال هرچی بتونم دقت به خرج میدم تا بهترین نتیجه گیری رو داشته باشم
آقا علیخان شما جانمایی سوراخای مدارو تهیه نکردید؟ روی پی دی اف که گذاشتید نبودش

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

شنبه 24 اسفند1392 - 2:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر بخاطر عکسایی که گذاشتین ~O)
توی عکس اون پایه ای که دایره کشیدم به نظرم لحیمش مشکل داره ، یه چکی بکنید
جای مقاومت و دیود هم که باهم عوض شده چیز مهمی نیست چون با هم موازی هستن، vr3 هم که تو پارت لیست نوشتین ولوم مولتی ترن ، باید اصلاح بشه . اون یه پتانسیومتر معمولی50کیلو هستش. در مورد خازن های دو طرف 4013 هم من احتمال میدم که توسط کسی تعویض شدن ، چون 220نانوی شما با 2.2نانو که رو مدار قدیمی ذکر شده خیلی متفاوته، و این چیزیه که اساتید باید در موردش نظر بدن
فعلا کم لطفیشون گرفته دیگه چه میشه کرد...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

شنبه 24 اسفند1392 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
دوستان من بر طبق این عکس دارم مدار رو چک میکنم با پارت لیست - اقای علیخان هم دارن اصلاح میکنن جاهای رو که اشتباه شده دوستان پس روی همین عکس با پارت لیست کار کنیید

http://uplod.ir/ilokm0u66z3b/pcb3n.bmp.htm

مهدی جان میشه بگید من چطور اون خط های اضافه رو بردارم و pcb بزنم با چه نرم افزاری مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 24 اسفند1392 - 3:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
هدایتی نوشته است:
دوستان من بر طبق این عکس دارم مدار رو چک میکنم با پارت لیست - اقای علیخان هم دارن اصلاح میکنن جاهای رو که اشتباه شده دوستان پس روی همین عکس با پارت لیست کار کنیید

http://uplod.ir/ilokm0u66z3b/pcb3n.bmp.htm

مهدی جان میشه بگید من چطور اون خط های اضافه رو بردارم و pcb بزنم با چه نرم افزاری مرسی

مهندس میشه در این مورد شما کمک کنید اقا مهدی که جواب ندادند شما یه کمکی کنید مرسی؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 24 اسفند1392 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داود جان در مورد اون دوتا خازن بزار خيالت رو راحت كنم
از هر دو روش ميشه استفاده كرد اون خازن كه در طرف 555 هست بايد مقدارش 2.2 نانو باشه
در مورد خازن مقابلش اگه مقدار 22 نانو فاراد يا 220 نانو فاراد بزنين به همان اندازه مقدارولوم مولتي ترن بالايي كاهش مييابد كه از 50 كيلو به پايين تا 5 كيلو ميتوني استفاده كني كه گزينه 10 كيلو مناسبه كه راحت تنظيم ميشه
اگر همين خازن رو مقدارش رو 2.2 نانو بزني بايد ولوم دستگاه رو 100 كيلو انتخاب كني تا 4013 بتونه عرض پالس لازم براي سنس رو ايجاد كنه
ولي تنظيم دستگاه سخت تر ميشه
در واقع تعيين ولوم به اين خازن وابسته هست پس اگه مقدار 22 نانو و 220 نانو بزنين و ولومي كه بكار ميبرين مقدارش كم باشه راحت تر ميتونين دستگاه رو تنظيم و روي بالاترين برد لوپ قرار بدين فقط همين :D ;)
شرمنده كه نميتونم خوب ببينم و بنويسم آخه ديروز عينكم شكسته شد دادم عينك سازي فردا ميگيرم :(( :)) #-o @-)

شنبه 24 اسفند1392 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این با پروتل کار میکنه altum designer 10

شنبه 24 اسفند1392 - 4:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 203 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure