نویسنده |
پیغام |
mehrzad
|
korosh نوشته است: ﺳﻼﻡ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﺍﯾﺮﻭﻥ ﺭﯾﺠﮑﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ۷ﻭﺍﺯ ﻣﻮﺩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮﺍﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ ﺍﺯ ﻟﻮﭖ ﺩﺍﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ ممنون دوست عزیز ریجکت و می تونم بزارم روی 7 اما منظور شما از مودهای تراش و نفهمیدم . میشه یه ذره توضیح بدهید ممنون میشم . یه سوال دیگه اینکه وقتی دکمه ها رو از حالت پیش فرض درآوردیم و تخصصی می کنیم برای بالانس کردن باید از دکمه اتوتیون استفاده کرد ؟ یعنی هربار که تنظیمات به هم میخوره از این دکمه باید استفاده کرد؟
|
شنبه 24 اسفند1392 - 10:42pm |
|
|
korosh
کاربر فعال
|
ﭘﺸﺖ ﭘﻨﻞ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﺩﮐﻤﻪ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ customﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺗﻮﯼ ﻣﻨﻮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﯽﺷﻪ ﮐﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺩﺍﺭﻩ hi trash" mineral: pinpont:patchﮐﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺮﺍﺵ ﻣﯿﺦ ﻭﺍﺟﺴﺎﻡ ﺭﯾﺰﻭ ﺣﺬﻑ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﺮﻭﻥ ﺭﯾﺠﮑﺖ ﺑﺎﻻﯼ ۷ﺑﺰﺍﺭ ﺑﺎﻫﺮﺑﺎﺭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻻﻧﺴﺶ ﮐﻨﯿﻢ زمینی
|
یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:05am |
|
|
mehrzad
|
korosh نوشته است: ﭘﺸﺖ ﭘﻨﻞ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﺩﮐﻤﻪ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ customﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺗﻮﯼ ﻣﻨﻮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﯽﺷﻪ ﮐﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺩﺍﺭﻩ hi trash" mineral: pinpont:patchﮐﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺮﺍﺵ ﻣﯿﺦ ﻭﺍﺟﺴﺎﻡ ﺭﯾﺰﻭ ﺣﺬﻑ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﺮﻭﻥ ﺭﯾﺠﮑﺖ ﺑﺎﻻﯼ ۷ﺑﺰﺍﺭ ﺑﺎﻫﺮﺑﺎﺭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻻﻧﺴﺶ ﮐﻨﯿﻢ زمینی ممنون دوست عزیز دکمه اتوتیون و دیگه نباید استفاده کرد وقتی تنظیمات و عوض می کنیم ؟ همون اول که یکبار می زنیم و بالانس می کنیم و فیکس میشه دیگه نیازی هست تو دفعه های بعدی از این دکمه استفاده شود ؟ ممنون از کمک شما دوست عزیز
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 10:49pm |
|
|
korosh
کاربر فعال
|
نه احتیاجی نیس atuo رو دوباره بزنی و یه دقیقه واستی فقط بالانس زمینی رو درست باید انجام بدی که استاد کرمی توی gp3500 کامل توضیح دادن موفق باشید
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 12:53pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام به دوستان عزیز. یک عیدی خوب و سورپرایز برای دوستانی که جی پی ایکس دارند، دارم: کویل کربنی با سایز دلخواه شما حتی تا 2 متر قطر. امیدوارم به دردتون بخوره. این هم اینکش: http://www.carboncoils.com/
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:02pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mohammadreza نوشته است: سلام به دوستان عزیز. یک عیدی خوب و سورپرایز برای دوستانی که جی پی ایکس دارند، دارم: کویل کربنی با سایز دلخواه شما حتی تا 2 متر قطر. امیدوارم به دردتون بخوره. این هم اینکش: http://www.carboncoils.com/به به چه عیدی جالبی حالا کجا باید تحویل بگیریم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:18pm |
|
|
mehrzad
|
korosh نوشته است: نه احتیاجی نیس atuo رو دوباره بزنی و یه دقیقه واستی فقط بالانس زمینی رو درست باید انجام بدی که استاد کرمی توی gp3500 کامل توضیح دادن موفق باشید ممنون دوست عزیز تاپیک زیبا و آموزنده استاد کرمی رو مطالعه کردم و از ایشون هم تشکر می کنم . فقط اگر قلق و آموزش و یا تنظیماتی می دونی که علاوه بر تاپیک مزبور می تونه کمک کنه ممنون میشم راهنمایی نمایید . متشکرم .
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 11:25pm |
|
|
korosh
کاربر فعال
|
خواهش میکنم بستگی داره شما برای چه اهدافی مییخوایید دستگاه رو تنظیم کننین عمق یا حذف کامل ذرات وخطا یا سطحی و بستگی به نوع خاکتون تنظیمات متغییره برای سنگلاخی و.... میتونین فایل فارسی رو از بخش کاتالوگ بردارین و مطالعه کنید بعد سوالاتتون رو در این بخش بپرسین تا اساتید محترم پاسخ بدن
|
پنج شنبه 29 اسفند1392 - 12:58pm |
|
|
mehrzad
|
korosh نوشته است: خواهش میکنم بستگی داره شما برای چه اهدافی مییخوایید دستگاه رو تنظیم کننین عمق یا حذف کامل ذرات وخطا یا سطحی و بستگی به نوع خاکتون تنظیمات متغییره برای سنگلاخی و.... میتونین فایل فارسی رو از بخش کاتالوگ بردارین و مطالعه کنید بعد سوالاتتون رو در این بخش بپرسین تا اساتید محترم پاسخ بدن خیلی ممنون دوست عزیز ما فعلا بیشتر توی مکانی هستیم که قبر زیاده و متاسفانه آهن الات ریزی در سطح حدود 10 تا 20 سانتیمتر پیدا میشه که البته اونا هم بیشترشون قدیمی هستند اما اندازه میخ هستند ما بیشتر می خواهیم عمق کاوش رو بالا ببریم و حداقل زیر50 سانتیمتر بزنه حالا هر چی توش بود . ممنون از وقتی که می گذارید .
|
پنج شنبه 29 اسفند1392 - 2:19pm |
|
|
korosh
کاربر فعال
|
فعلا این این فایلو رو مطالعه کنید viewtopic.php?f=22&t=169&start=30برای عمق بالای 80سانت باید لوپ 18اینچ باشه و حذف ذرات لوپ دابل دی خوبه از روی صدا شما میتونی بدونی جسم سطحی یا عمق اگه صدا بلند و زیر وتند باشه و حجمش کم باشه و یه نقطه باشه خوب مشخصه سطحیه روی صدا باید زیاد کار کنید تا گوشتون عادت بکنه
|
پنج شنبه 29 اسفند1392 - 2:48pm |
|
|
|