انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 2:12pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید و مهندس کوهیار بسیار ممنون از پاسختون . این لوپ 38 سانتی رو برای دیواره زنی میسازم و اما من در نظر دارم یک لوپ 60 یا 70 بسازم روی فریم چوبی . کوهیار جان به روش ساختی که گذاشتم نگاه کن نظرتو بده و محاسباتشو انجام بده چون نمیتونم نرم افزارشو دانلود کنم . فکر کنم روش مناسبی برای ساخت لوپ به روش شما در سایز بالاتر باشه .

درود
برای ساختن لوپ 60 سانتی از سیم 1میل استفاده کن
قطر داخلی 25 سانت
29 دور سیم با فاصله بین سیمها 5میل
40 متر سیم لازم هست
مقاومتش در حد 8دهم تا 9دهم اهم میشه
قطر خارجیشم 60سانت میشه
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 24 اسفند1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
حمید نوشته است:
حامد عزیز لطفا نکاتی که بنده مینویسم رو کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! عرض من این نبود که شما ببینی بوق میزنه یا نمیزنه! طبیعیه که وقتی شما میکرو رو در بیاری دیگه همه چیز مدار باید از کار بیفته! هدف اینه که شما متوجه بشی جریانکشی از کجای مداره. ممکنه این جریانکشی زیاد از همون قسمتی باشه که منجر به بوق ممتد و کار نکردن مدار میشه. ممکن هم هست همین مساله جریانکشی منجر به بروز اشکال و صدمه دیدن قطعه دیگری هم شده باشه که شما باید در مرحله بعدی اون رو بررسی کنین. فعلا حواستون رو روی مساله جریانکشی و داغ کردن غیر عادی هر نقطه ای از مدار متمرکز کنین تا بتونین شناساییش کنین. خوشبختانه مدار زیاد پیچیده نیست و دیجیتال هم هست. اگر از نوع پیچیده تر و آنالوگ بود شانس شما برای پیدا کردن ایراد خیلی کمتر میشد.

مهندس متوجه منظورتون شدم اما بدون کندن آی سی ها متوجه شدم که جریانکشی ندارم ومشکل ازکالیبره بوداما کماکان بوغ ممتد دارم اصلا دیگه بیخیالش شدم درست بشو نیست فقط دوست دارم بدونم ازکجاشه این همه اذیتم کرده خیلی کنجکاوم :-?
سلام بر همگی مگه ما مردیم حامد جان که میخوای بیخیالش بشی اگر واقعا میخوای مدارت ردیف بشه باید از اول شروع کنی من حاضرم کمک کنم تا مدارت ردیف بشه تا اخرشم باهات هستم
خوب شروع میکنیم
اول لوپ را جدا کن بذار کنار بعدش همه آی سی ها را بیرون بیار و مدار را روشن کن ببین رو ال سی دی چی میبینی
اگر تعدادی مربع دیدی که هیچ اگر ندیدی مشکلت از آی سی ها نیست راستی آی سی 6 را چه شماره ای گذاشتی؟ وقتی بدون آی سی مدار را روشن میکنی ولتاژ ها را اندازه بگیر ورودی و خروجی 7805 را هم اندازه بگیر ببین گرم نمیشه خازن 8 را بیرون بیار و ببین تو مدار قطعه ای گرم نمیشه فعلا این کارها را انجام بده نتایج را اعلام کن تا گام بعدی

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 24 اسفند1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان چیزی نداره که اصلا کل خازن و مقاومت رو عوض کن مگه کلا چند تا قطعه داره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 24 اسفند1392 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نشد دیگه اسدف جان هر چیزی راهی داره ;)

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 24 اسفند1392 - 2:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید و مهندس کوهیار بسیار ممنون از پاسختون . این لوپ 38 سانتی رو برای دیواره زنی میسازم و اما من در نظر دارم یک لوپ 60 یا 70 بسازم روی فریم چوبی . کوهیار جان به روش ساختی که گذاشتم نگاه کن نظرتو بده و محاسباتشو انجام بده چون نمیتونم نرم افزارشو دانلود کنم . فکر کنم روش مناسبی برای ساخت لوپ به روش شما در سایز بالاتر باشه .

درود
برای ساختن لوپ 60 سانتی از سیم 1میل استفاده کن
قطر داخلی 25 سانت
29 دور سیم با فاصله بین سیمها 5میل
40 متر سیم لازم هست
مقاومتش در حد 8دهم تا 9دهم اهم میشه
قطر خارجیشم 60سانت میشه
L-)

سلام . ممنون مهندس جان . شما با مشخصات فوق لوپ 60 ساختی ؟ اگه ساختی چه نتایجی بدست اومد ؟ بنظر شما من با روش عکسی که گذاشتم لوپو بسازم چه نتایجی حاصل مییشه ؟ ممنون

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 25 اسفند1392 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
وحید جان اگر توی مقادیر قطعات مدار اشتباهی نکرده باشین ؛ تنها دلیلی که میتونه گارد بالا بره خود لوپ و کابل لوپ هست! در مورد لوپ اگر از سیم استاندارد استفاده کرده باشین و ظرفیتش همون 400 میکرو باشه مشکلی نیست. ظرفیت بالا بره گارد هم بالاتر میره! از طرفی جنس قالبی که سیمها رو روش میپیچین مهم هست. اگر جنسش جوری باشه که حالت خازنی لوپ رو تشدید کنه باز هم گارد رو بالا میبره! در عین حال کابل لوپ هم بسیار مهم هست و باید تست کنین. با بعضی کابلها گارد بالا میره که نشون میده کابل مناسبی برای اینجا نیست.
شما وقتی حداقل عدد گاردتون 30 هست خب بالاتر از 30 هم جواب میده. اما اگر منظورتون اینه که حداقلش گاهی 30 هست و گاهی 31 دیگه این مقدار لب مرزی بستگی به محل لوپ و تغییر حالت کابل و پر و خالی بودن باطری هم داره و چیز طبیعی هست.
سنس طلا همیشه در پالسی ها ضعیف تر از مثلا آهن هست! اینکه طبیعیه. ولی چون گارد شما بالاست طلا ضعیف تر از حد عادی سنس میشه. وگرنه با گارد زیر 30 سنس طلا در حد خیلی خوبی هست.

خیلی ممنون استاد حمید عزیز
من ظرفیت رو نمی تونم محاسبه کنم بلد نیستم !
از تخته 3 میل استفاده کردم
در مورد دستگاه چطور میشه تست کرد ظرفیت ها را !
بازم از شما کمال تشکر را دارم
پیشاپیش عید به شما و خانواده گرامتان تبریک عرض می کنم

یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم وحید عزیز. ممنون از شما.
خب برنامه محاسبشو در صفحات قبلی گذاشتیم و برای سایز لوپهای مختلف هم با این روش مشخصا بنده بارها مشخصات رو عرض کردم. اگر سلف متر نداشته باشین فقط میتونین از همون مشخصاتی که اعلام شده استفاده کنین یا خودتون محاسبه کنین.

یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حميد عزيز با سلام
عرض كنم كه براي لوپ 1در1 ميشه از كوئل معمولي با كابل شبكه استفاده كرد آيا برد دستگاه كيفيت خوبي رو ارائه ميكنه ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
"]
سلام . ممنون مهندس جان . شما با مشخصات فوق لوپ 60 ساختی ؟ اگه ساختی چه نتایجی بدست اومد ؟ بنظر شما من با روش عکسی که گذاشتم لوپو بسازم چه نتایجی حاصل مییشه ؟ ممنون

درود
دوست عزیز من تنها لوپی که به روش مارپیچ ساختم همون 40 سانت بوده
شما گفتی لوپ 60 رو چجوری بسازی منم اینو پیشنهاد کردم
مطمئن باش اگر دقیق بسازی نتایج خوبی میگیری
من خودم تا حالا بیشتر از 20 تا لوپ واسه چنس ساختم که بهترین نتایج رو با همون 40 سانتی مارپیچ گرفتم
یه لوپ بسکت 1متری هم با سیم 1.35 ساختم و یه بسکت 80 سانتی با سه رشته سیم 35صدم و فعلا تستشون نکردم
یه لوپ 60 هم با روش مهندس حمید ساختم که اونم فعلا تست نکردم ولی قطعا خوب کار میکنه گارد از 19 جواب میده
در کل میخوام بگم اینقدر وسواس نداشته باش
بساز و بهترین رو انتخاب کن
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:57pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان شدن که میشه ولی به روش معمولی جواب خیلی خوبی بدست نمیاد. با کابل شبکه باشه بهتر جواب میده.

یکشنبه 25 اسفند1392 - 8:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 454 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure