نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
آزمايشات استاد آريا با ردياب FPL-22: با درودفراون من طی این مدت بازم تستهایی رو انجام دادم که خدمتتون عرض میکنم روی اهداف 2ساله بازم ازمایشهایی رو انجام دادم ,هم از لحاظ عمق گیری هم نقطه زنی که واقعا در حد بسیار عالی, مانند قبل, این ردیاب جوابگو بوده وبعد از اون به سراغ یک هدف واقعی رفتم به این صورت که اون هدف در شیب یک تپه ,ودارای نشانه ای نیز بودکه من برحسب تجربه ومسیر یابی ,محل هدف رو تشخیص دادم خلاصه تقریبا فاصله زیادی از محل نشانه وهدف,وشروع به ردیابی نمودم که بدرستی همون محل مورد نظر, یعنی محل هدف رو نشون داد ,در اينجابه نزدیکی هدف اومدم و ولوم رو روی نیم گذاشتم وبه روشی که قبلا توضیح دادم محل ومرکز هدف رو مشخص کردم ,برای عمق گیری ,ردیاب رو خاموش وبا انتنهای خالی روی مرکز ایستادم ورو به بیرون حرکت کردم محل قیجی انتنها تا مرکز 5/5تا6متر شد در جهت های دیگه نیز این کار رو انجام دادم در اینجاتصمیم گرفتم مرکز فرعی رو بوسیله انتنهای خالی مشخص کنم به این صورت ,که از هدف 3تا4متر فاصله گرفتم وگذاشتم خود انتنها بچرخند ومحل مرکز فرعی رو نشون بدن,که انتنها محل مرکز فرعی رو با فاصله 3متر از مرکز اصلی در قسمت شمال , که توسط ردیاب مشخص شده بود, نشون دادند ,واقعا جای تحسین وشگفتی داشت یعنی عمق گیری ,که من انجام دادم درست بود برای اینکه از طریق نشان دادن فاصله مرکز فرعی, ومرکز اصلی, نیز میشه عمق هدف رو بسیار دقیق مشخص کرد یعنی اگر ردیاب محل مرکز رو نشون بده ,وشما بوسیله انتنهای خالی, به صورتی که بیان کردم ,بتونید مرکز فرعی رو مشخص کنیدفاصله ,بین هر دو مرکزاگر 2متر بود عمق شما میشه 4متر اگر 3متر بود عمق شما میشه 6متر, یعنی همون عمقی که من گرفتم ,خوب تا اینجای کار من,باز اومدم وروی مرکز فرعی, که توسط انتنهای خالی مشخص شده بود, نیز عمق گیری کردم یعنی روی مرکز فرعی ایستادم واز جهات مختلف رو به بیرون حرکت کردم وجالب اینجا بود که تقریبا همون عمقی که برای مرکز اصلی بدست اومده یود برای مرکز فرعی هم بدست اومد با این تفاصیل فرق اجنانی بین مرکز اصلی ومرکز فرعی ,برای عمق گیری وجود نداره, از این رو من راحت ترین وساده ترین روش برای عمق گیری رو, که هم اپراتور مبتدی وهم حرفه ای میتونند از اون استفاده کنند همین عمق گیری با انتنهای خالی وردیاب خاموش هستش در اینجا یک نکته تجربی رو برای تشخیص دادن هدف واقعی که تست ان نیز جواب داده رو براتون توضیح میدم همانطور که میدونید بعضی از مکانها دارای ذرات ومیدانهای بسیار قوی هستند ویا هدفی وجود داشته که در گذاشته اون هدف خالی شده وجای این هدف نیز میتونه بسیار قوی وقدرتمند برای ردیاب ,به عنوان یک هدف واقعی کاوش بشه وقتی یک هدف رو نشان کردید از گزینه گلد 2,و ولوم رو روی بین صفر ویک بگذارید ,حالا یک قطعه طلا به اندازه 5تا 10گرم رو در فاصله 6تا7متری از محل هدف قراربدید وخودتان در بین این طلا وهدف قرار بگیرید بطوری که از تست طلا فاصله ای به اندازه 1/5یا 2متر داشته باشید وبعد بگذارید انتنها مسیر یابی کنند این تست رو در4جهت هدف انجام بدید باید در هر 4جهت ,هر دو انتن فقط مرکز هدف رو نشون بدن مثلا اگر یک یا دوتا ازجهات انتنها ,تست طلا رو نشون دادند بدونید که موردی وجود داره ویا یکی از انتنها هدف رو ویکی دیگه تست طلارونشون بده ,بطوری که در همون راستا بمونه وبرنگرده ,جون بعضی مواقع یکی از انتنها بطرف تست طلا میره وفورا برمگیره که در این صورت موردی نداره,که بازم بدونبد موردی وجود داره که در اینجا براتون یک مثال میزنم من یک محل که دارای نشانه وهمچنین باستانی بوده رو کاوش کردم که دارای یک هدف بود,خلاصه در نزدیکی اون قرار گرفتم, ولوم رو روی نیم گذاشتم وتست طلا هم در کنارم بود در بار اول انتنها محل هدف رو نشون دادند خوب انتنها رو تنظیم وجهت ایستادنم رو عوض کردمیعنی روبه جلو بعد روبه عقب ایستادم این بار یکی از انتنها محل تست رو نشون داد ویکی دیگه محل هدف رو, خوب من فکر کردم که زیاد نمیتونه موردی داشته باشه وتوجه انجنانی نکردم وبه دلیل کم بود وقت, کار تعطیل شد ونشد بازم ازمایش کنم در کل من توی این فکر بودم, که اونجا برحسب شواهد, باید بار خوبی داشته باشه ونباید به این راحتی یکی از انتنها تست طلا رو سنس کرده ودر همون راستا بموند خوب من بازم برای تست ,بازم به اون محل رفتم در کل من برای هر محل 2تا3بار برای تست میرم بار بعدی از همون روش 4جهت استفاده نمودم در یک جهت هر دوانتن, بسمت هدف رفتند در جهت دیگه یکی ار انتنها به سمت هدف, ودیگری بسمت تست طلا,ودر دوجهت دیگه هر دوانتن بسمت تست طلا رفتند در این صورت بود که من فهمیدم اینجا موردی وجود داره که نمیتونه یک هدف قوی وخوبی وجود داشته باشه چون اگر وجود داشت حتما باید در 4جهت انتنها بسیار قوی وخوب بسمت هدف میرفتند پس این مکان یا دارای یک تیکه طلای بسیار ریزدر عمق بالا ویا هدفی وجود داشته که در گذشته خالی شده باشه وجای آن هنوز بصوت قوی باقی مونده که طبق شواهد این مورد دوم میتونه خیلی نزدیک باشه دوستان گرامی حتما سعی کنید برای کاوش کردن هم وقت کافی داشته باشید هم تمام تستها رو انجام بدید وبرحسب اینکه ان محل باستانی ویا دارای نشانه هستش خودتونرو به یک تست ساده وراحت ملزوم نکنید ودر اخر اینو اضاف میکنم که شما با داشتن همچین ردیاب قوی و فوق العاده وانجام دادن چنین تستهایی اگر نتونید هدفهای واقعی ودرست رو تشخیص بدید ویا بخواهید خطا بگیرید واقعا از ناکارمدی و نا واردی خود شماست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 8:48pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
البته اولا با اجازه مدیران و استاد اریا ، دوستان تمام فرمایشات استاد اریا و سایر مدیران در مورد نحوه کار با ردیاب رو بصورت فایل pdf درست کردم ، امیدوارم که برای دوستان مفید باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:02pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: البته اولا با اجازه مدیران و استاد اریا ، دوستان تمام فرمایشات استاد اریا و سایر مدیران در مورد نحوه کار با ردیاب رو بصورت فایل pdf درست کردم ، امیدوارم که برای دوستان مفید باشه ممنون امیر جان زحمت کشیدی
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:08pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آفرين آرتين جان حتماً براي خيلي از دوستان مفيد خواهد بود ، مخصوصاً آقا شهريار كه داره ميتركونه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:10pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آفرين آرتين جان حتماً براي خيلي از دوستان مفيد خواهد بود ، مخصوصاً آقا شهريار كه داره ميتركونه چی را میترکونه داداش
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:14pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
بنظر بنده بسیاری از موارد رو ذکر نکردید بویژه مرحله تست های مخصوص جناب آریا که باید خونده بشه و چکیده مطالب رو بنویسید....ایشالا اگه تکمیلتر بش خیلی خوب میشه/...
الم یعلم بان الله یری
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:41pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
SALAR نوشته است: بنظر بنده بسیاری از موارد رو ذکر نکردید بویژه مرحله تست های مخصوص جناب آریا که باید خونده بشه و چکیده مطالب رو بنویسید....ایشالا اگه تکمیلتر بش خیلی خوب میشه/... سالار جان ، همانطوری که میدونید مباحث ردیاب خیلی زیاده ، و این یه مقدمه بود جهت اشنایی اولیه با نحوه کار این ردیاب و تمرینات ، ایشاله اساتید بزرگوار یه فکری بحال اموزش تکمیل تر میکنن
|
چهارشنبه 1 خرداد1392 - 11:52pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان ای ولا بلا بیشتر مطالب گفته شده ، دیگه باید اپراتور بره مکانهای مناسبی رو انتخاب کنه و خودش عملاً تمرین کنه تا به همه چیز دست پیدا کنه ، اینجوری اینجا رو بخون و جای دیگه رو بخون ، باز در موقع تمرین همه چیز بر میگرده به عملکرد اپراتور که چطور با عملکرد دستگاه و آنتنها آشنا بشه ، با تمرین های زیاد همه چیز دستتون خواهد آمد ، تستها و روشهایی که بعضی از دوستان زحمتش رو میکشن و برای دوستان به نمایش میزارن حاصل تجربه و زحمت و دقت در اپراتوری ایشون بوده و اینهارو با تمرینها و عرق ریختنهای زیادی بدست آورده ، و یک اپراتوری که تازه شروع به کار کرده میتونه راه رو با خوندن این مطالب کج نره و زودتر به مقصد برسه ، ولی با تمرین زیاد و اخت شدن با ردیاب خودش و اینکه از نظر حسی با آنتنهای خودش ارتباط داشته باشه و بتونه زبان حرکتی آنتنها رو متوجه بشه ، اینها همه مستلزم تمرین زیاد در مکان مناسب و باز بوده ؛ هرچند ردیاب انجمن در بیشتر مکانهای آلوده تست شده و خیلی خوب جواب داده ، فقط دوستانی که دریاب FPL-22 روگرفتن تست هارو انجام بدن و خوب تمرین کنن تا متوجه عملکرد بی نظیر این سیستم بشن و ما منتظر نظرات دوستانی که سیستم رو تهیه کردن هستیم .
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 8:30am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان باید عرض کنم این ردیاب FPL-22 قابلیتهایی داره که به مرور با کسب تجربه و تمرین زیاد با این سیستم به این قابلیت های عالی دست پیدا خواهید کرد ، مطمئن باشید که بهترین ردیابی خواهد بود که تابحال تجربه کردید ، فقط زود قضاوت نکنید و کسانی که تجربه کافی در ردیابی دارن حتماً باید روشها و مواردی رو که مدنظرشون هست در شرایط مختلف تست کنن تا کاملا عملکرد این سیستم دستشون بیاد و مطمئن هستم که همه راضی خواهند بود ...ودر آخر اینکه نقطۀ دقیق هدف رو بهتون میده و دیگه از شر زاویه ها خلاص خواهید شد ؛ درضمن روزهای 12 الی 19 ماه قمری برای ردیابی خیلی خوبه یادتون باشه .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 8:57am |
|
|
mehrfar
|
دوستان عزیز من ردیاب رو گرفتم.تمام اموزش ها رو هم خوندم. حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که نقش این آنتنهای تلسکوپی روی خود جعبه چیه؟ چون تمام آموزشها بر اساس آنتنهای برنجی بود. ممنون
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 9:12am |
|
|
|