نویسنده |
پیغام |
miladmilad
|
خداوند انقدر عظیم و کریم است و انقد خلقت هایی داره که به عقل بشر نمیرسه و نمی گنجه که این مثله هم نمیشه بگیم خرافاته ولی این مثله هم مثل جناین میباشد نمیشه انکارش کرد کماکان که بحث ادم کوتوله از قدیم و ایام نقل میشده ولی اگرم باشه چیز غریبس نیست خلقت یزادن است
|
دوشنبه 18 اسفند1392 - 1:00am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مسعود مسعود نوشته است: سلام دوستان خوبین کسی از قیمت این ادم کوتوله ها خبر داره؟ چنتا میخواستین؟
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 9:31pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
همونطور که عرض کردم ادم کوتوله ها وجود دارن ولی تعدادشون کمه نه این که نیستن هستن ولی حس بویایشون قویه به محض بوییدن ادم سریع جیم میشن.والله باستانشناس رفیق ما که صحبت میکرد میگفت قیمتش تو ایران60میلیارده خارج رو سوال نکردم ولی فکر کنم تو خارج 180باشه.تو مناطق جنوب مخصوصا جاهای کویری دیده شده و گرفته شده.همونطور که از طلای واقعی که هممون میدونیم وجود داره و یه سری تقلبیشو میزنن اینه که خیلیها درصدد این هستن که از ادم کوتوله ها هم تقلبی بسازن.که دست به کارهای عجیب و قریبی میزنن.در ضمن بدن این کوتوله ها پره از پشم و پیله اونا لباس ندارم همین پشمها لباسشونه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:28am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان. در عجبم که اگر واقعا آدم کوتوله وجود داره، چرا از رسانه ها و روزنامه ها و . . . هیچ صحبتی در مورد قضیه به این مهمی نمیشه؟ حالا در کشور ما هیچی، چرا اینهایی رو که خارج میبرن ازشون هیچی گفته نمیشه و در نمایشگاهها به نمایش نمیگذارنشون؟ لطفا اگر کسی نظری داره بفرماید. منتظرم ممنون
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 9:44pm |
|
|
orcwarrior
|
رامین جان داداش گلم تعصب بیجا داری رو چیزی ک خودتم ندیدی .....دوستان لطفا به ادمایی ک میان اینجا دو کلمه چیز یاد بگیرن به واسه کارشون اطلاعات غلط ندید
|
پنج شنبه 29 اسفند1392 - 6:09pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود برشما دوستان. آقا الان ک این پست رو میزارم دیشب ساعتای 8 داداشم اومد و گفت ی کلیپی گرفتم مال طرفای خودمونه آخرشه! گفتم چیه?! نگاه کردم آقا ی آدم کوچولو ب اندازه نصف ی 2هزارتومنی! رنگش مشکی دقیقا اون چیزی رامین جان میگه روی قسمت تناسلیشون رو مو گرفته موهای سرشم همین طور.. انقد خشگله.. من حرف رامین رو تصدیق میکنم چون با دوتا چشمام دیدم!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 7:58am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب سورنا خیلی ممنون از شما. لطف کنین حتما این کلیپ رو به هر شکلی شده در اختیار دوستان بذارین. کیفیت فیلم هم البته نباید پایین اورده بشه تا قشنگ مشخص باشه! این فیلم اگر واضح و مشخص باشه فکر میکنم خیلی ارزش داشته باشه.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 8:04am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
الانم کلیپش رو دارم توی گوشیه.. اما چون خودم با گوشی میام سایت نمیتونم بزارمش ک ببینید.. مهندس حمید اگ زحمت بکشی ایمیلتو توو خصوصی برام بفرستی ک کلیپشو برات بفرستم خودت زحمت آپلود کردنشو بکشی ک بچه ها ببینن.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 8:06am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.سال نوتون مبارک باشه. سورنا جان اون کلیپی که کوتوله میاد روی دوهزارتومنی و اونجاشم مو داره ساخته دست همون کلاهبردارهاست برادر من.اون دو هزارتومنی هم روی بنر بزرگ چاپ شده و اون کوتوله هم یه بچه کوچیک رنگ شده هستش با کلاه گیس.فکرتونو اصلا مشغول اون نکنید ...امان از دست این بشر دو پا...چه کارهایی که نمیکنه برای پول. درضمن دو یا سه تای دیگه از اینجور کلیپها رو یوتوب گذاشتن ولی همش تقلبیه.منم خیلی دنبال کلیپ واقعیش گشتم ولی چیزی گیر نیاوردم و بیخیالش شدم. امیدوارم که یه نشونه ای ازشون دیده بشه و ماهم به دیدن این کوتوله های جنجالی دلشاد بشیم. موفق باشی
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 12:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
با تشکر از سورنای عزیز. دوستان این فیلمی هست که جناب سورنا زحمت کشیدن ارسال کردن.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 11 فروردین1393 - 10:13pm |
|
|
|