نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
خواهش میکنم.منظورتون از اصلاحات چیه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 25 اردیبهشت1392 - 11:52pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون بخاطر توضیح واضحی که دادین% محمد جان منظورم اینه که بشه خطاهایی که دوستان مثلا در موج مربعی میگفتن وجود داره یا ... رو اصلاح کرد% یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1392 - 12:00am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
بینا جان ما فقط با موج سینوسی کارداریم و مربعی زیاد به کارمو نمیاد
|
پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 8:19am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان . من از هنذفری گوشی استفاده کردم فقط قسمت هدفون رو قطع کردم و هر سیم رو به یک آنتن وصل کردم خیلی راحت و احتیاج به لحیم کاری هم نداشت . سیمها رو به آنتن دی اف اس وصل کردم و روی فرکانس 5500 گذاشتم آقا واقعا عالی کار میکرد .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
سه شنبه 31 اردیبهشت1392 - 4:47pm |
|
|
farshad2020
|
دوستان گلم سلام وخسته نباشید به همگی شما من دارم این ردیاب رو درس میکنم امامتاسفانه رو قسمت الکتریکی حساس شدم که کدوم سیمو به کجا باید زد.دوستان اگه لطف کنید رو شکل توضیح بدین که کدوم شماره به کدوم یکی اتصال پیدا کنه.توجه داشته باشین که منظور از دو قسمتی که جدا شده هر کدوم مربوط به یه گوش هدفون هستش.نقاشیمونم اگه بد بود ببخشید.مرسی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 1 خرداد1392 - 1:16am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
فرشاد جان به هر ردیاب 1دونه سیم وصل میشه در اولین پست توضیح دادم
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 6:46am |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
farshad2020 نوشته است: دوستان گلم سلام وخسته نباشید به همگی شما من دارم این ردیاب رو درس میکنم امامتاسفانه رو قسمت الکتریکی حساس شدم که کدوم سیمو به کجا باید زد.دوستان اگه لطف کنید رو شکل توضیح بدین که کدوم شماره به کدوم یکی اتصال پیدا کنه.توجه داشته باشین که منظور از دو قسمتی که جدا شده هر کدوم مربوط به یه گوش هدفون هستش.نقاشیمونم اگه بد بود ببخشید.مرسی 2+3 به هم وصل میشه و 1+4 بهم وصل میشه بعد میشه 2 سیم هرکدوم رو به 5 یا 6 وصل کنی جواب میگیری . البته تو سایت خارجی خونده بودم که حتی مثبت و منفی فرق میکنه و تاثیر داره که آنتن چپ باشه یا راست .
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 9:05am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
آقا رضا من 1 و 2 رو به هم وصل کردم و 3 و 4 رو هم به هم بازم جواب داد فقط 1.5 متر خطا زد . البته در مورد جنس قدیمی که زیر خاک بود و عمقشم 1.5 متر بود . یعنی جایی رو که ردیاب دی اف اس گرفته بود اینم گرفت .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 9:53am |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
برادر اول از همه باید بگم شما مثبت و منفی رو به هم وصل کردین خوب بنظر شما اگه ما قطب مثبت یه باطری رو به منفی اون بزنیم چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من چیزی نمیگم خودت قضاوت کن ضمنا فیلمی که تست میگیری رو بزار اگه گوشیتون سالمه
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 10:29am |
|
|
farshad2020
|
دوستان گلم دستتون درد نکنه مرسی.حق با آقا رضاست.فقط یه نظر دیگه:به نظر شما بهتر نیست از سیمای یکی از گوشی هااسفاده کنیم و اون یکی رو کاملا حذف کنیم؟ از اون جایی که دوستان تو تاپیک های دیگه تو ضیح داده بودن دست راست در ردیابی همیشه قوی تر از دست چپ عمل میکنه و دسته ای که سیم منفی بهش وصل شده باید در دست راست قراربگیره تا زمان واکنش هر دو آنتن با هم برابر شه.تشکر از همه دوستان
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 10:45am |
|
|
|