انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:01am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بنده قطعات رو خريدم اما اون سه عدد آيسى رو پلاستيكى گرفتم فلزى نداشتن مشگل ساز نميشه؟

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
سلام بنده قطعات رو خريدم اما اون سه عدد آيسى رو پلاستيكى گرفتم فلزى نداشتن مشگل ساز نميشه؟

ارش جان معلوم نیست شاید همین معمولی بهتر جواب بده . شما استفاده کنید بعد که فرست داشتید فلزی بخر تست کن ببین چی میشه چون مال اقای هدایتی قبل که پلاستیکی بود همه رو فلزی گذاشت افت برد داشت البته کل قطعات مقاومت هم عوض کرده بود

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان
من میخواستم که از مبدل ولتاژی که تو تاپیک ساشو هست استفاده کنم اما نتونستم دیود های mbr735 رو پیدا کنم میشه به جاش از by 399 استفاده کرد؟
البته مبدل رو واسه همین مدار میسازم

همین طور که اقا حمید گفتند از تبدیل استفاده نکنی بهتره.چون در این حالت شما اول DC رو تبدیل به AC میکنید ولتاژ بالا میره میشه AC که موج دندانه داره بعد همون رو تبدیل به DC میشه که در اینجا باز یه موجهای کوچلو هستش که نویز ایجاد میکنه و خوب نمیشه فیلتر کرد که مثل دی سی فقط خط ساف داشته باشه بهترین حالت دو تا باطری 12 ولت 2 امپر که میشه راحت تو جعبه جا داد 24 میشه که اقا حمید تو چند صفحه قبل توضیح داده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي هدايتي
چرا از فلزيابتون فيلم نميزارين
نكنه عمق زني كه ميفرمودين اغراق بوده وهمه دوستان سر كار باشند :-?

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 4:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
آقاي هدايتي

آهای یکی 2 باری سعی بر تخریب دیگران و این تایپیک کردی، باره اخرت باشه از این جور مطالب در این تایپیک مینویسی

وگرنه حسابی از خجالت در میام [-X

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
arash99 نوشته است:

ارش جان معلوم نیست شاید همین معمولی بهتر جواب بده . شما استفاده کنید بعد که فرست داشتید فلزی بخر تست کن ببین چی میشه چون مال اقای هدایتی قبل که پلاستیکی بود همه رو فلزی گذاشت افت برد داشت البته کل قطعات مقاومت هم عوض کرده بود

دقیقا همینطوره

بازار ما هم پره قطعات چینی هستش که حتی در برخی موارد با دیتاشیت همخوانی نداره :(

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گويا همه رفتن ددر انگارنه انگار قراربود همفكرى بشه تا مدار راه بيفته / فيلم تست رفت به فنا اى واى از اين درد و بلا / اي واى از اين عيد دلخوش كنى ظاهرى/ اي واى از گرونى/ اى واى از حرفهاى مسخره (تورم 500 درصدى/ همه چيز با صددرصد سنجيده ميشه ايران پانصد درصد) اى واى از اين مردم اى واى ؛ اى واى....
كاش اين جمعه بيايد ؛ شايد
اى واى اى كاش بيايد اى كاش

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
zinteredi نوشته است:
آقاي هدايتي

آهای یکی 2 باری سعی بر تخریب دیگران و این تایپیک کردی، باره اخرت باشه از این جور مطالب در این تایپیک مینویسی

وگرنه حسابی از خجالت در میام [-X

مثلا ميخواي چه غلطي بكني
ديگه مجبورم نكن هرچي از دهنم در مياد بگم :D =)) =))
مگه كار بدي ميكنم جناب هدايتي ادعا كرده بايد فيلم بزاره و ثابت كنه
وگرنه مگه دوستان مسخره اند كه همه وقتشون رو براي اين تاپيك گزاشته اند بخصوص آقا مهدي با اون وضعشون زحمت كشيدند والان هم بيماريشون تشديد شده X( :-o :-o ;;)

آقای ناصر خان برو با 12 رگلاتوره بازی کن کاری با دستگاهای های مهندس هدایتی و کوروش ما نداشته باش !
چون از قدیم میگن بچه جون دست نزن جیزه ......................!

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 6:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان از شما خواهش میکنم که تو این تایپیک حرف های خارج از موضوع نزنید چون دیدم دوستان عجله دارن من دیگه فرصت نکردم مکان مناسبی دستگاه رو تست کنم به همین خاطر که بین دوستان اختلاف نظری پیش نیاد مجبور شدم بالای مغازه خودم از این فلزیاب تست بگیرم با اینکه دور و بر من فلز و اهن زیاد بود و نمیشد دستگاه رو از نظر قدرت نمیشد کنترل کرد به هر حال این فیلم رو برای دوستان میزارم انشالاه سر فرصت یه فیلم مناسب براتون میزارم این اجاق گاز رو که 18 در 18 هستش تقریبان از 160 سانت سنس میکنه البته باز متذکر میشم که تو محیط باز بیشتر از این میشه روش حساب کرد اقا ناصر من اول تایپیک هم گفتم که کسی بجز اقای کاوشگر نسازه تا نتیجه قطعی اعلام بشه و تذکر هم دادم اگه کسی زودتر از اقای کاوشگر بسازه و دستگاه جواب نده من نمیتونم جوابگو باشم چون دم عیده و درگیر کارهای شرکت و مغازه هستم تنها کسی هم که مورد اعتماد من بود اقای کاوشگر بود و خودشون هم قبول کردن که هزینه این مدار رو قبل از شروع بقیه دوستان متقبل بشه تا اگه خدای نکرده دستگاه جواب نداد دیگر دوستان متحمل مخارج اضافی نشن پس من اتمام حجت خودم رو کرده بودم که حرف و حدیث پشت سر من در نیاد الان هم اقای کاوشگر تا یه مرحله ای مدارشون رو جمع کردن و تا جای که من اطلاع دارم بخاطر اینکه از تهران قطعه اشتباه براش فرستادن نتونسته دستگاه رو تموم کنه و منتظر قطعه هست با ارزوی موفقیت برای همه و سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کورش من خیلی وقته که شما رو میشناسم چرا از کوره در رفتی شما که اروم بودی از شما دوستان خواهش میکنم که تو این تایپیک به هم احترام بزارید من تا چیزی رو به کار کردش اطمینان نداشته باشم روش کار نمیکنم من تو اون تایپیک dx700 که اومدم عکس مدار رو گذاشتم تا دستگاه تعمیر بشه و اگه کمک دوستان نبود نمیتونستم راهش بندازم امشب هم صاحب دستگاه بعد تست اومد برد دستگاه رو من هم منتظر اقای کاوشگر هستم تا مدارش رو تموم کنه من قصد ساختن این مدار رو نداشتم فقط میخواستم راهش بندازم و به صاحبش بدم تا کارش راه بیوفته و خود اقای کاوشگر وقتی دستگاه رو دید گفت توی سایت بزارین تا کمک حالی باشه برای بچه ها تا این دم عیدی دوستان یه حالی کنن اگه تشویق دوستان هم نبود شاید این دستگاه هم زنده نمیشد

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 8:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 591 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure