انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:52am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان 3638 رو از کجا گیر آوردی من حتی 4403 هم نتونستم گیر بیارم
به جاش فروشنده برام bc640 داده میگفت به جاش کار میکنه ولی ترتیب پایه هاش فرق میکنه باید اونا رعایت بشه
دوستان این 640 به جای 3638 کارمیکنه؟
یکی هم به جای lf398برام lf 298 hداده اون چی ؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقاي هدايتي
از اينكه فيلم گزاشتين ممنونم
و ضمنا از شما معذرت ميخوام كه در موردتان عجولانه تصميم گرفتم
در ارتباط با فيلمي كه آپ كردين نكته خاصي در آن نديدم كه اين فلزياب رو از sx500 و 12 رگولاتور متمايزو برتر كنه
چون من با خود sx و 12رگولاتور بهتر از اين جواب گرفته ام :-?

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
davood_zzz نوشته است:
asadof نوشته است:
اره داداش اونو بی خیال شو همینو جا بزن با خیال راحت شک نکن
دادود جان هر وقت تونستی از 2N4403 بخر از اون استفاده کن چون خیلی قویتره و موقع عوض کردن این ترانسیستور هم باز شما باید برعکس جا بزنی یعنی صورتش رو به پتانسیومتر و پشتش به بلند گو باشه میشه مثل عکس قدیمی که بود . :ymhug:

رو چه حسابی دوست من؟

داوود جان چی رو چه حسابی ؟ واضع تر بگو ببینم منظور شما چی هستش
رو این حساب

آقای asadof گرامی
این 2N4403جهت پین هاش با 3638 دقیقا یکیه (از روبرو نگاه کنید چپ به راست امیتر، بیس ، کلکتور) خودتونم که دیتا شیت رو آپ کردید ماشالا ، باید صورتش به سمت بیزر باشه نه رو به پتانسیومتر که شما فرمودی
برای همین بود که پرسیدم رو چه حساب؟

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داوود جان چی رو چه حسابی ؟ واضع تر بگو ببینم منظور شما چی هستش
رو این حساب
نقل قول:
آقای asadof گرامی
این 2N4403جهت پین هاش با 3638 دقیقا یکیه (از روبرو نگاه کنید چپ به راست امیتر، بیس ، کلکتور) خودتونم که دیتا شیت رو آپ کردید ماشالا ، باید صورتش به سمت بیزر باشه نه رو به پتانسیومتر که شما فرمودی
برای همین بود که پرسیدم رو چه حساب؟

درسته داداش رو اون شماتیکی که من گذاشتم زیاد مشخص نبود چون فکر کردم تصویر پایین پشت به ماست ببخشید نظر شما درسته عزیز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای هدیتی عزیز واقعا دستتون درد نکنه فیلم تستش جالب بود از تمام دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم
دوستان اگه کار این مدار تموم شده بیایید بریم سره pd3200 که الان به اسم hepco imager تو شیراز بفروش میرسه و یه مگنت داره که من تونستم کپیش کنم فقط میمونه خوده مدار که باید بسازمش که میگن هگزش دمو و ۱/۵ متر بیشتر نمیزنه که اشتباه میگن pd3200 تنظیمات خاصی داره که حتی تفکیکم داره حتی با مگنتشم یه تونل تو عمق ۱۰ متریو گرفتم فکر کنم مهندس مهدیم مدار pd3200 ساخته در کل اگه خواستید من در خدمتم هم مداره hepco imager دارم و هم مداره مگنتش که در اصل یه نوع پین پونتره

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 2:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمد جان اگه میشه چند تا عکس ازش بذار مرسی

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
اقای هدیتی عزیز واقعا دستتون درد نکنه فیلم تستش جالب بود از تمام دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم
دوستان اگه کار این مدار تموم شده بیایید بریم سره pd3200 که الان به اسم hepco imager تو شیراز بفروش میرسه و یه مگنت داره که من تونستم کپیش کنم فقط میمونه خوده مدار که باید بسازمش که میگن هگزش دمو و ۱/۵ متر بیشتر نمیزنه که اشتباه میگن pd3200 تنظیمات خاصی داره که حتی تفکیکم داره حتی با مگنتشم یه تونل تو عمق ۱۰ متریو گرفتم فکر کنم مهندس مهدیم مدار pd3200 ساخته در کل اگه خواستید من در خدمتم هم مداره hepco imager دارم و هم مداره مگنتش که در اصل یه نوع پین پونتره

داداش یه تایپیک برای این مدار بذار و چند عکس هم قرار بده چون اینجا مال مدار اقای هدایتی هستش شلوغ نشه

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عکسام خیلی حجمشون بالاست نمیشه بزارم ولی تا فردا میزارم امشب کاره ساخت چنس تموم شد فردا میرم سراغ ساخت pd3200 اگه جواب خوبی داد حتما یه تایپیک میزنم این مداری که دسته منه که مداره خوبیه حالا باید ببینم که خودم میسازم چطوره؟اگه کسیم مداره pd3200 ساخته بیاد نتیجه تستاشو بگه (البته اگه درست تنظیم کرده باشه)خیلی زودتر نتیجه میگیریم.راستی برای اینکه باور کنید که فایل هگز pd3200 دمو نیست برید به سایت کیت فروشی کلاهبردار ببینید گذاشته واسه فروش

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 2:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
عکسام خیلی حجمشون بالاست نمیشه بزارم ولی تا فردا میزارم امشب کاره ساخت چنس تموم شد فردا میرم سراغ ساخت pd3200 اگه جواب خوبی داد حتما یه تایپیک میزنم این مداری که دسته منه که مداره خوبیه حالا باید ببینم که خودم میسازم چطوره؟اگه کسیم مداره pd3200 ساخته بیاد نتیجه تستاشو بگه (البته اگه درست تنظیم کرده باشه)خیلی زودتر نتیجه میگیریم.راستی برای اینکه باور کنید که فایل هگز pd3200 دمو نیست برید به سایت کیت فروشی کلاهبردار ببینید گذاشته واسه فروش

داداش فلز 15*15 رو با لوپ حدود 50 سانت چقدر میزنه
ایا خودت تست گرفتی ببینید که چقدر برد داره اگه اره اعلام کن مرسی

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 3:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اره عزیز تست کردم تو خاکم تست کردم اگه مداره خوبی نبود که به دوستان نمیگفتم خوبه یه فیبره مسیه ۱۵ در ۱۵ رو از ۱۴۰ سانتی تو خاک با لوپ ۱ در۱ راحت جواب میده ولی مداره من هپکو ایمیجره یعنی بجای pd3200 که موقعه روشن شدن میاد مینویسه hepco imager ولی تمام تنظیماتش مثله pd3200
با لوپ ۵۰ سانتی تو خاک تست نکردم.ولی تو هوا ۱۲۰ میزنه

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 3:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 612 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure