انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 1:07pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ساخت لوپ یعنی چه جوریه این درسته؟
http://www.lugatek.com/forum/index.php?topic=346.0
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/inde ... opic=171.0
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/inde ... =3797.1320

http://forum.donanimhaber.com/m_16370105/tm.htm

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

آخرین بار توسط sulduz در چهارشنبه 28 اسفند1392 - 6:05pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد حمید من دیشب دوباره یک لوپ 38 بستم بازم گاردم پایین نمیاد حتی شده 31 چیکار کنم !
سنس دارم عالی ! اما گارد پایین نمیاد
با گارد 31 بریر 1 آیرون مسک 3 سکه 500 تومانی را تقریبا 40 سانتی میزنه !

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 5:59pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم وحید جان.
در مورد گارد فکر کنم کامل توضیح دادم علتش از چه چیزهایی میتونه باشه. بهرحال اگر از بابت لوپ و کابلش مطمئن هستین ؛ محل تست خودتون رو عوض کنین ببینین تغییری میکنه یا نه؟ باطریتون هم چک کنین از 12 ولت خیلی فاصله نداشته باشه. مقاومت 13 رو هم نگاه کنین مقدارش درست باشه و جنس خوبی باشه. این مقاومت هم اگر مقدارش زیاد جابجا بشه و یا کربنی نباشه برای گارد تغییر بوجود میاد. در نهایت بد نیست یک عکس از مدار و لوپتون کنار هم بگیرین بلکه نکته ای به ذهن ما رسید.

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 8:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به دوستان عزیز ضمن تبریک سانو و آرزوی سالی پر بار برای همه هموطنام عزیزم
دوستان خواهشن طرز ساخت لوپ 1 متری و 30 سانتی را آموزش بدین و اینکه لوپ مربع خوب هست یا دایره
من از الکترونیک سر در نمیارم لطفن ساده تر باشه ممنون میشم

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من مدار چنس ساختم ولی یه مشکل هست که وقتی باطری۱۲ ولت وصل میکنم رو صفحه ۷ ولت نشون میده با ۲ تا اداپتور ۱۲ ولتم تست کردم همین جوری بود.مشکل از چی میتونه باشه؟فیبرم نه قطعی داره نه اتصالی و تمام قطعات تست کردم گذاشتم.سنسم دارم.در کل همه چیزش خوبه فقط مشکله ولتاز دارم.

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
سلام دوستان
من مدار چنس ساختم ولی یه مشکل هست که وقتی باطری۱۲ ولت وصل میکنم رو صفحه ۷ ولت نشون میده با ۲ تا اداپتور ۱۲ ولتم تست کردم همین جوری بود.مشکل از چی میتونه باشه؟فیبرم نه قطعی داره نه اتصالی و تمام قطعات تست کردم گذاشتم.سنسم دارم.در کل همه چیزش خوبه فقط مشکله ولتاز دارم.

داداش شما باید با اون مولتی ترن جلوی ایسی زمانی که پاطری شما پر هستش تنظیم کنید همین اقا حمید هم تو راهنما توضیح دادن بخون اونجا هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 28 اسفند1392 - 2:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از راهنمایتون ممنونم asadof عزیز ولی بازم به مشکل خوردم طبق روشه مهندس حمید یه لوپ ۵۵ سانتی پیچیدم یعنی ۳۴ متر سیم ۱ میل طبق همون روشه یکی رو یکی زیر که در کل ۱۰ تا بالا و۱۰ تا پایین شد که ۰.۹ اهم و۵۰۰ میکرو هانری شد که خیلی بد جواب داد یه دور بازش کردم دیدم ۰.۸ اهم و ۴۸۰ میکرو هانریه که تست اونم بد بود گاردم زیره ۴۰ جواب نمیده در کل برای لوپه ۵۵ سانتی چقدر سیم وچه نمره ای خوبه؟

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 10:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mamad13 نوشته است:
از راهنمایتون ممنونم asadof عزیز ولی بازم به مشکل خوردم طبق روشه مهندس حمید یه لوپ ۵۵ سانتی پیچیدم یعنی ۳۴ متر سیم ۱ میل طبق همون روشه یکی رو یکی زیر که در کل ۱۰ تا بالا و۱۰ تا پایین شد که ۰.۹ اهم و۵۰۰ میکرو هانری شد که خیلی بد جواب داد یه دور بازش کردم دیدم ۰.۸ اهم و ۴۸۰ میکرو هانریه که تست اونم بد بود گاردم زیره ۴۰ جواب نمیده در کل برای لوپه ۵۵ سانتی چقدر سیم وچه نمره ای خوبه؟

دوست عزیز در کل شما تا حدود نیم اهم با رعایت ظرفیت در حدود 400 میکرو جا داری که مقاومتو پایین بیاری . پس یکی دو دور دیگه هم باز کن تا ظرفیت لوپ به حدود 400 برسه و مقاومت سیم هم از نیم پایین تر نیاد . یکی دیگه از دلایلی که بد جواب میده اینه که کابل لوپت شرایط ایده آل رو نداره . شرایط ایده آل ( طول کم حدود یک متر کابل مسی کواکسیال آنتن ) شما میتونی مکان تست رو تغییر بدی و از کابل یک شرکت دیگه هم تستی بگیری . این کارو انجام بده و نتایج تستو اعلام کن . موفق باشید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم وحید جان.
در مورد گارد فکر کنم کامل توضیح دادم علتش از چه چیزهایی میتونه باشه. بهرحال اگر از بابت لوپ و کابلش مطمئن هستین ؛ محل تست خودتون رو عوض کنین ببینین تغییری میکنه یا نه؟ باطریتون هم چک کنین از 12 ولت خیلی فاصله نداشته باشه. مقاومت 13 رو هم نگاه کنین مقدارش درست باشه و جنس خوبی باشه. این مقاومت هم اگر مقدارش زیاد جابجا بشه و یا کربنی نباشه برای گارد تغییر بوجود میاد. در نهایت بد نیست یک عکس از مدار و لوپتون کنار هم بگیرین بلکه نکته ای به ذهن ما رسید.

ممنون آقا حمید !
حتما امشب عکس میزارم

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با عرض تبریک سال نو خدمت همه عزیزان وتشکر از زحمات استاد حمید که واقعا ستودنیست؛بعد از کارکردن همزمان طی ماه گذشته روی ساخت توباکس ساشو و چنس با اولین استارت وانواع سایز لوپ تخت دوطرفه وبکارگیری کلیه نکات اقاحمید که واقعا ایمان دارم٬ لوپ تخت دوطرفه ی بقطر ۵۲ سانتی (اندوکتانس ۴۰۵ و۱/۴ اهم) ساختم که با گارد ۱۵ وباریر روی ۱ :سکه ۵۰۰ تومانی حدود ۴۰ سانت که از ۲۵ سانتی همراه با تن صدای تفکیك واضح شنیده میشود !تفکیک وحذف اهن عالی وسنس طلای قوی وثبات خوب* چون ذوق داشتم گفتم بهتون بگم

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 11:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 408 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure