انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:52am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و خدمت دوستمون اقا ناصر عرض کنم من هر حرفی زدم ثابت هم کردم بهتر نبود یه یک روزی صبر کنید تا وضعیت تایپیک به این شکل در نیاد :-w خودتون میدونید دم عیده و همه ما هم درگیر کارهای سال نو هستیم این فیلم هم که به این شکل در اومده با عجله بوده اگه صبر میکردید یه فیلم درست حسابی و با کیفیت از اب درمیومد و با لوپ 90 در 90 هم یه فیلم میگرفتم بعدش من که فروشنده نیستم داداش و قرار نیست به کسی مدار بفروشم که اجبار دارید تست ازمدار بدم اگه شما برید دستگاه هم بخرید طرف با هزار جور ناز براتون تست میگره من بارها گفتم من نیاز به هیچ مدار و هیچ دستگاهی ندارم چون به صورت شراکتی یه دستگاه شرکتی خریدیم من فقط خواستم یه کمکی به بچه ها کرده باشم و از اینکه با عجله در مورد من قضاوت کردین خیلی ناراحت هستم و اینم بگم قرار بود بعد این یه مدار دیگه هم بزارم برای بچه ها ولی دیگه پشت دستمو داغ میزارم واز این کارها دیگه انجام نمیدم کلی تحدید و دردسر دارم میکشم بابت همین مدار بعد انتظار نداشتم این شکلی با من برخورد بشه همین دستگاه رو دارن 4 ملیون میفرشن خودتون هم اطلاع دارین که بیس بیشتر فلزیاب ها همینه و درمورد sx500 حرف زدید این رو بگم که این مدار اصلاح شده sx500 هستش و مدار اقای کرمی هم در حد خودش عالی چون من خودم قبل اینکه دستگاه بخرم از sx500 استفاده میکردم ولی این مدار یه مقدار قوی تر هستش و اگه روش کار بشه و رو قسمت تفکیکش کار بشه دیگه مشکل همه بچه ها حل میشه امیدوارم که دیگه این جنگ و جدال ها تموم بشه چون این تایپیک جای دعوا نیستش اگه قراره دعوا یا کل کل کنیید میتونید بیرون از تایپیک با هم دعوا بگیرید من ادم روشن فکر و ارومی هستم ولی کسی از خط قرمزی که داره رد بشه من اولین کسی هستم که برای دعوا سر قفلی میدم X( پس سال نو بیایم با هم خوب و شاد و مهربون باشیم \:d/

آخرین بار توسط هدایتی در پنج شنبه 29 اسفند1392 - 3:56pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اره اقای asadof یه led دیگه هم میتونید موازی ببندید به همون led در مورد رله باور کنید نشد تست بگیرم ولی اقای کاوشگر دیروز رله رو مقدارش رو پیدا کردن 24 ولته و تا شب اگه با من تماس گرفتن ازشون میپرسم پایه ها رو

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 3:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای asadof بهتره شما اول دستگاه رو بسازید بدون اون رله وبدون اون سلکتور یه تست بگیرید اگه جواب داد برید سر وقت اون سلکتور و رله ;;)

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
اقای asadof بهتره شما اول دستگاه رو بسازید بدون اون رله وبدون اون سلکتور یه تست بگیرید اگه جواب داد برید سر وقت اون سلکتور و رله ;;)

داداش تو ساخت مدار مشکلی ندارم ولی میخوام دیگه ساختم تمومش کنم کار کردن که کار میکنه مگه اینکه PCB و قطعات اشتباه گذاشته بشه که فکر نکنم مشکل داشته باشه ایراد نداره پس اون دوتا نقطه برای موازی کردن LED هستش.مرسی :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 4:08pm
استاد
استاد

هدایتی نوشته است:
و خدمت دوستمون اقا ناصر عرض کنم من هر حرفی زدم ثابت هم کردم بهتر نبود یه یک روزی صبر کنید تا وضعیت تایپیک به این شکل در نیاد :-w خودتون میدونید دم عیده و همه ما هم درگیر کارهای سال نو هستیم این فیلم هم که به این شکل در اومده با عجله بوده اگه صبر میکردید یه فیلم درست حسابی و با کیفیت از اب درمیومد و با لوپ 90 در 90 هم یه فیلم میگرفتم بعدش من که فروشنده نیستم داداش و قرار نیست به کسی مدار بفروشم که اجبار دارید تست ازمدار بدم اگه شما برید دستگاه هم بخرید طرف با هزار جور ناز براتون تست میگره من بارها گفتم من نیاز به هیچ مدار و هیچ دستگاهی ندارم چون به صورت شراکتی یه دستگاه شرکتی خریدیم من فقط خواستم یه کمکی به بچه ها کرده باشم و از اینکه با عجله در مورد من قضاوت کردین خیلی ناراحت هستم و اینم بگم قرار بود بعد این یه مدار دیگه هم بزارم برای بچه ها ولی دیگه پشت دستمو داغ میزارم واز این کارها دیگه انجام نمیدم کلی تحدید و دردسر دارم میکشم بابت همین مدار بعد انتظار نداشتم این شکلی با من برخورد بشه همین دستگاه رو دارن 4 ملیون میفرشن خودتون هم اطلاع دارین که بیس بیشتر فلزیاب ها همینه و درمورد sx500 حرف زدید این رو بگم که این مدار اصلاح شده sx500 هستش و مدار اقای کرمی هم در حد خودش عالی چون من خودم قبل اینکه دستگاه بخرم از sx500 استفاده میکردم ولی این مدار یه مقدار قوی تر هستش و اگه روش کار بشه و رو قسمت تفکیکش کار بشه دیگه مشکل همه بچه ها حل میشه امیدوارم که دیگه این جنگ و جدال ها تموم بشه چون این تایپیک جای دعوا نیستش اگه قراره دعوا یا کل کل کنیید میتونید بیرون از تایپیک با هم دعوا بگیرید من ادم روشن فکر و ارومی هستم ولی کسی از خط قرمزی که داره رد بشه من اولین کسی هستم که برای دعوا سر قفلی میدم X( پس سال نو بیایم با هم خوب و شاد و مهربون باشیم \:d/

درود بر شما
با تشکر از جناب هدایتی و تستی که گرفتید .جناب هدایتی اگه لوپ را همینجوری پرتاب می کردید که پشت میخی یا اهنی که توی دیوار گیر بود بخدا شکل اون صافتر میشد. می ترسم با لوپ نود هم بخواهین همین کار را بکنین :))
در ضمن چرا تحدید چه ربطی به کسی داره که شما این کار را کردید یا نه شما از این تاریخ به بعد اگه مدار خوبی سراغ داشتید برای من بفرستید تا من توی سایت بزارم شماره ام را هم بهتون میدم بهشون بدین تا با من تماس بگیرن و یه مفداری من را هم تحدید کنند تا من هم بترسم.جناب هدایتی همجنین افرادی دزد هستند و باید دست اینها را برید و نونشون را به اجر تبدیل کرد

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
همین الان مدارو زدم به باتری ، ولوم 20کیلو آه از نهادش بلند شد( دود کرد)
دوستان فکر کنم رگولاتور 7809 مناسب این مدار نیست
آخه پایه وسطش باید منفی داشته باشه در صورتی که +18 وصله بهش
پایه سمت راست هم که قانونا خروجی +9ولتش باید باشه رو ماداریم با یه مقاومت 20کیلو که همون ولوم باشه میزنیم به -15ولت!!!!
عجب داستانیه، خلاصه ضد حال خوردم دم سال تحویلی دیگه قطعه هم گیرم نمیاد

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 7:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب داوودخان ظاهرادرمدارتون اتصالیی بایدباشه خروجی7809بایدنسبت به پایه وسطش که به18+وصل شده 9+داشته باشه چون مدارچندبرابرکننده هست اون ولوم هم ایرادی نداره چون جریان عبوری ازش درحالت ماکزیمم بایدکمتراز10میلی امپرباشه فکرکنم چیزی رواشتباه نصب کرده باشی :-?

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
هدایتی نوشته است:

درود بر شما
با تشکر از جناب هدایتی و تستی که گرفتید .جناب هدایتی اگه لوپ را همینجوری پرتاب می کردید که پشت میخی یا اهنی که توی دیوار گیر بود بخدا شکل اون صافتر میشد. می ترسم با لوپ نود هم بخواهین همین کار را بکنین :))
در ضمن چرا تحدید چه ربطی به کسی داره که شما این کار را کردید یا نه شما از این تاریخ به بعد اگه مدار خوبی سراغ داشتید برای من بفرستید تا من توی سایت بزارم شماره ام را هم بهتون میدم بهشون بدین تا با من تماس بگیرن و یه مفداری من را هم تحدید کنند تا من هم بترسم.جناب هدایتی همجنین افرادی دزد هستند و باید دست اینها را برید و نونشون را به اجر تبدیل کرد

جاوید جان سال جدید رو بهت تبریک میگم، در گیره این اخلاقتم :D :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سال نو همگی مبارک انشالله سال خوبی داشته باشید.
داوود جان پایه وسط 7809 شما به کجا وصله؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 9:53pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ضمن تبریک سال نو ؛ تقدیر و تشکر ویژه از اقای هدایتی بزرگوار و سایر دوستان زحمت کش این سایت ، امیدورام در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشید

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 10:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 453 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure