خب مشکل اینجاست حرف حق همیشه تلخه!
من که عرض کردم از ساخت این مدار توسط دوستان یا خرید و فروش اون دستگاه هیچ کدومش سود و زیانی متوجه بنده نمیکنه که بخوام خدای نکرده نظر مغرضانه بدم! مگه جز اینه که اگر کسی مثل شما بخواد این مدار رو بسازه و جواب بگیره اولین کسی که باید جواب کلی سوال رو بده خود بنده هستم؟! عزیز من تفکر و تعقل هم خوب چیزیه من نمیدونم شما چرا اینجوری فکر میکنی!
بهرحال از حرف و بحث بگذریم و بریم سر عمل! شما حرف از فیلم زدی. خب این خیلی خوبه. شما دستگاه مشابهی رو خریدی و این مدار رو هم بقول خودت قبلا ساختی! بهترین کسی که میتونه کارایی و تفاوت هر دو دستگاه رو در عمل به ما نشون بده خود شمایی! البته در مورد این مدار شرط این هست که شما درست ساخته باشی و نکاتی که بنده و دیگران در طول تاپیک اشاره کردیم رعایت شده باشه تا مدار بخوبی جواب بده. همینطور قسمت تصویریش رو هم مثل دوستان راه انداخته باشین. در این صورت امکان مقایسه کامل دو دستگاه وجود خواهد داشت. لطف میکنین تشریف میبرین همونجایی که از دستگاه خریداری شدتون تست قابل قبولی گرفتین ؛ این بار هر دو رو تست میکنین و در فیلم نشون میدین. این دیگه ختم همه صحبتهاست. غیر از این باشه فکر میکنم بحثی نکنیم خیلی بهتره چون هیچ کمکی به کسی نمیکنه جز تبلیغ برای اون فروشنده مورد نظر شما!
در ضمن من چنین تقاضایی هیچوقت از شما نمیکردم! ولی حالا که اینقدر روی این بحثتون اصرار و پافشاری میکنین این حق ماست که یک مدرک بصورت فیلم از خود شما درخواست کنیم! اگر ارائه دادین خیلی از مسائل روشن میشه.