انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:02pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من هم به نوبه خود سال خوب و خوشی رو براتون آرزو میکنم :ymhug:
امیدوارم امسال در کنار خانواده و دوستان سال پر باری برا هممون باشه :YMPRAY: @};- @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
جناب داوودخان ظاهرادرمدارتون اتصالیی بایدباشه خروجی7809بایدنسبت به پایه وسطش که به18+وصل شده 9+داشته باشه چون مدارچندبرابرکننده هست اون ولوم هم ایرادی نداره چون جریان عبوری ازش درحالت ماکزیمم بایدکمتراز10میلی امپرباشه فکرکنم چیزی رواشتباه نصب کرده باشی :-?

@};- سال نو همه دوستان مبارک @};-
این مدار علاوه بر مثبت منفی 18 ولت یک زمین مشترک هم داره یعنی با دوتا باطری 9 ولت بصورت سری کار میکنه بعد وسط دوتا باطری 9 ولت میشه زمین یا همون مشترک البته میشه با پر کردن جای خالی قطعات در روی فیبر با همون یک باطری هم استفاده کنیم چون انوقت زمین بوسیله خازن در روی فیبر ساخته میشه و احتیاج به دوتا باطری نیست بعضی طرحهای 12 رگولاتوره و sx500 از روش خازن استفاده کرده بودند و احتیاج به دوباطری نبود ولی این مدار فعلی برای ساخت زمین احتیاج به دوتا باطری داره یا ناچاریم روی برد مدار چاپی زمین درست کنیم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب منكه دارم مدارو منتاژ ميكنم با حرفهاى دوستان نا اميد شدم نميدونم چى بگم:-(

جمعه 29 اسفند1392 - 12:01am
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان یا شما نباید مداری رو از اول کار کنین یا باید تا اخرش برین! یکی از دلایلی که اکثر مدارات به حد مطلوب کاراییشون نمیرسن همین هست که حتی شاید طراح هم روی نکات پایانی وسواس بخرج نمیده و کار مدار به سطح عملکرد معمولی ختم میشه. پس عوض دلسردی و هوس کردن یک مدار جدید بهتره کار رو به پایان برسونید. ایشالا آقا مهدی هم که تشریف بیارن کمک بیشتری میکنن.
بهرصورت بنده از ابتدا هم بارها عرض کرده بودم در سیستم پالسی متعارف عملکرد از حیث برد که هدف اصلی شماست مشخصه و فکر میکنم باید چندین مدار دیگه بسازین تا به نتیجه ای که بنده سالها پیش رسیدم برسین که این مدارات اختلاف قدرتشون بصورت جزئی هست. حالا اگر همون جزئی تفاوت مورد قبول شما باشه ؛ میشه روی مدارات مختلفی کار کرد. اما اگر مثلا در حد 30 درصد یا بیشتر مدنظرتون باشه خیر به این راحتی ها و با این تیپ مدارات حاصل نمیشه. بخصوص که با بالا رفتن قدرت ؛ ثبات هم به شدت پایین میاد و با یک مدار آنالوگ نمیشه حریفش شد و یک سیستم دیجیتال پیشرفته میطلبه.

جمعه 29 اسفند1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
آرش جان یا شما نباید مداری رو از اول کار کنین یا باید تا اخرش برین! یکی از دلایلی که اکثر مدارات به حد مطلوب کاراییشون نمیرسن همین هست که حتی شاید طراح هم روی نکات پایانی وسواس بخرج نمیده و کار مدار به سطح عملکرد معمولی ختم میشه. پس عوض دلسردی و هوس کردن یک مدار جدید بهتره کار رو به پایان برسونید. ایشالا آقا مهدی هم که تشریف بیارن کمک بیشتری میکنن.
بهرصورت بنده از ابتدا هم بارها عرض کرده بودم در سیستم پالسی متعارف عملکرد از حیث برد که هدف اصلی شماست مشخصه و فکر میکنم باید چندین مدار دیگه بسازین تا به نتیجه ای که بنده سالها پیش رسیدم برسین که این مدارات اختلاف قدرتشون بصورت جزئی هست. حالا اگر همون جزئی تفاوت مورد قبول شما باشه ؛ میشه روی مدارات مختلفی کار کرد. اما اگر مثلا در حد 30 درصد یا بیشتر مدنظرتون باشه خیر به این راحتی ها و با این تیپ مدارات حاصل نمیشه. بخصوص که با بالا رفتن قدرت ؛ ثبات هم به شدت پایین میاد و با یک مدار آنالوگ نمیشه حریفش شد و یک سیستم دیجیتال پیشرفته میطلبه.

سلام سال نو مبارک
استاد حمید چرا رغبتی در مورد این مدار جهت رفع مشکل نشون نمیدهید هر چه نگاه میکنی ردی از این مدار همه جا پیدا میشه؟ @};-

جمعه 29 اسفند1392 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
سال نومبارك @};- @};- @};-
آقا داود شما فكر ميكنم پايه هاي مولتي ترن رو اشتباه وصل كردين :-?
ابتدا بايد با مولتي متر امتحان ميكردين وپايه وسطي رو مشخص ميكردين پايه وسطي اون پايه اي هست كه به دو پايه مجاور راه داره وبا تغيير ولوم بصورتي كه پروپ وصل شده به پايه وسط ثابت باشد و اونيكي پروپ به يكي از پايه ها وصل شود وبا پيچوندن ولوم مقدار مقاومت مولتي ترن تغيير كند پايه وسطي بايد خروجي باشد و اون دوتا پايه ديگه يكي به مثبت 9 ولت واونيكي ديگه به منفي 15 ولت وصل شود
اگه اشتباه بزني داخل مولتي ترن كه سيم نازكي هست ذوب ميشود :D
ديگه متاسفم ولوم رفته به رحمت خدا :-w

جمعه 29 اسفند1392 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان شما به 7809 نگاهی بنداز تو مدار پایه زمین این ای سی به مثبت وصله این یعنی چی؟

جمعه 29 اسفند1392 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
ناصر جان شما به 7809 نگاهی بنداز تو مدار پایه زمین این ای سی به مثبت وصله این یعنی چی؟

آقا نسازينش مدار ايراد اساسي داره بايد دوباره چك بشه :-o :-o :-o :-o
بايد ولتاژ 9 ولت از طريق فركانس 555 توليد بشه نه از طريق مثبت 18 ولت
از آقا مهدي بعيد بود كه بياد پايه وسط رگلاتور مثبت 7809 رو كه همون منفي ميشه به مثبت 18 وصل كنه :D :-?

جمعه 29 اسفند1392 - 2:04am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان چون شماتیک مدار موجود نیست تحلیل و کار کردن روش خیلی مشکل میشه! دوستان بخصوص جناب مهدی و هدایتی هم در بطن قضیه هستن و اشراف دارن ؛ فکر نمیکنم احتیاج باشه بنده هم وارد بشم! مطمئن باشین اگر احساس کنم کارکرد ویژه ای در این مدار یا مدارات مشابه وجود داره بنده هم به نوبه خودم شروع میکنم و مدار رو بصورت دقیق و جزء به جزء کار میکنم تا حتی بهتر هم بشه. ولی شرطش ارزش داشتن همون مدار اولیست. وگرنه که هر مداری رو کم و بیش میشه اندکی از اصلش بهتر کرد!
ناصر عزیز شما هم اجازه بدین دوستان کارشون رو بکنن اگر شبهه ای هم دارین مطرح کنین دوستان بررسی کنن. اصلا دوست نداریم این تاپیک هم از مسیر فنی خارج بشه و یا احیانا بعضیها فکر کنن اراده ای وجود داره که این مدارات هم خانواده به جواب درستی نرسن!
مهدی عزیز هم حالشون بهتر بشه تشریف میارن و شبهات رو روشن میکنن.

جمعه 29 اسفند1392 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا ناصر اينجاست كه شما كوتاهى ميكنيد ديگه خوب يه نگاه به مدار بنداز و كمك كن بنده فطعات گرفتم اما منتاژ نكردم لطفا اساتيد كمك كن @ عيد نرفتم بيرون اينو بسازم ولى افسوس .. ولى ميسازمش اگه دوستان وارد كمك كنند

جمعه 29 اسفند1392 - 2:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 598 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure