نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و سال نو رو هم به همه تبریک میگم اقا حمید ممنون از لطف شما من بارها گفتم که کسی بجز اقای کاوشگر نسازه تو اول تایپیک هم بارها تذکر دادم و گفتم ولی کسی حرف من رو گوش نداد و همش رو عجله خواستن بسازن بابا این مدار که گم وگور نمیشه هستش نترسید و اقای کاوشگر قبول هم کردن که اگه بسازن کار نکنه با کمک بچه های سایت راهش میندازیم و ایراد هاشو بر طرف میکنیم بعد میزاریم بچه ها بسازنش اخه عجله کردن که فایده نداره دم عیده همه ماها گرفتار عید و بازدید هستیم من هر روز سر میزنم به این تایپیک فرار که نمیکنم مدار شما اتصالی داره یک بار دیگه همه قطعات رو چک کنیید رگلاتور رو شاید بر عکس جا زده باشین ؟ من که گفتم قبل اینکه روشن کنیید مدار رو یک فیوز سر راه مثبت باتری بزارید که اگه مدارتون اتصالی داره اون فیوز بسوزه
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:33am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام آرش جان مهندس حميد راست ميگن اگه من مدار رو دستكاري كنم آقا مهدي بياد ببينه ناراحت ميشه بخصوص كه خاطرشون رو خيلي دوست دارم بهتره خودشون بيان مدار رو اصلاح كنند شرمنده شدم
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:34am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اگه مقاومت ها اشتباه باشه زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بر عکس زدن خازن یا بر عکس جا زدن رگلاتورها مشکل سازه شما دوست عزیز یه عکس از زیر فیبرت بزار با یه عکس از روی مدارت شاید بتونییم مشکل رو پیدا کنیم بدون عکس پیدا کردن ایراد سخته
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:38am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
استاد هدايتى هم ميگه دستگاه رو داده به صاحبش ديگه مونده اساتيدصاحب فن يه فكرى به حال اين مدار يا به كل هرمداريكه رگولاتور توش باشه بكنن/ولى ناصرجان مهدى خوشحال هم ميشه بهانه اوردن خيلى بده داداش/ يادم رفت بگم عيد همه مبارك
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:41am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
یکبار دیگه دارم میگم با اینکه این چندمین باره میگم اگه کسی از دوستان قطعه نگرفته و شروع نکرده به ساخت دست نگه داره تا اقای کاوشگر مونتاژ دستگاهش تموم بشه بعد شروع به خرید قطعات کنن تا جای که من اطلاع دارم دیگه چیزی نمونده به اتمام کار اقای کاوشگر اقا ارش و دوستان نا امید نشن این دستگاه کار میکنه چون چیز خاصی نداره که کارنکنه یا نتونیم راه بندازیمش
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:43am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا ارش این دوست ما بدون اینکه نتیجه کار مشخص بشه شروع به ساخت دستگاه کردن من هم اتمام حجت کرده بودم دروغ هم نمیگم تو صفحات اول تایپیک هستش نوشتم اول اقای کاوشگر بسازن تا ایرادات و نقص ها بر طرف بشه بعد همه بسازن ما هم نمیدونیم این دوست ما که میگن ولوم دود شد رفت هوا چجوری مونتاژ کردن مدار رو پس زود قضاوت نکنییم اول عکس مدارشون رو بزارن اینجا تا من و دوستان نگاه کنیم به امید خدا که درست میشه شب همه بخیر تا فردا
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:49am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: استاد هدايتى هم ميگه دستگاه رو داده به صاحبش ديگه مونده اساتيدصاحب فن يه فكرى به حال اين مدار يا به كل هرمداريكه رگولاتور توش باشه بكنن/ولى ناصرجان مهدى خوشحال هم ميشه بهانه اوردن خيلى بده داداش/ يادم رفت بگم عيد همه مبارك آرش جان همون مدار آقا مهدي درسته نه قضيه اش فرق ميكنه فكر كنم داود جان مولتي ترن رو اشتباهي زده اند شايد هم يه جاي ديگه اتصالي هست
|
جمعه 29 اسفند1392 - 2:57am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان این pcb مشکل داره البته قبلا هم من عرض کردم مشکل داره و حتی دو تا عکس برعکس گذاشتم دیگه پیگیری نکردم بنده خدا مهدی هم فکر کنم از فرط خستگی متوجه این قسمت نشده انشالله که حالشون خوب بشه فکر کنم دیگه مشکل همین باشه به پایه وسط رگولاتور توجه کنید باید اینطوری باشه با خط زرد مشخص کردم و قرمز هم جامپر هستش پایه وسط رگولاتور نذارید به پایین بچسبه وصل کنید به منفی باطری و یه سرش هم به کلید فشاری رله میره همین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در جمعه 1 فروردین1393 - 4:23am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 1 فروردین1393 - 3:47am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اینطوری هم نمیشه دوستان منفی مدار قطع میشه اشتباه کردم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 1 فروردین1393 - 4:51am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گلم
آقای کاوشگر با بنده تماس گرفتن و گفتن به اینترنت دسترسی ندارن
فرمودن که دوستان دست نگهدارن تا پی سی بی اصلاح بشه
سیم کشی دو رگلاتور مذکور مشکل داره
پس لطفا دوستان گلم صبوری کنن تا فیبرجدیدی برای این مدار ساخته بشه