انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:57pm

پاسخ به موضوع  [ 3619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 362  بعدی
 توباکس ساشو - قویترین فلزیاب جهان! 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

اخه مهندس یه جوری گفته تغییرا روش دادیم که گفتم یا اشنای شماست یا خودتونید :D

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:34am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام

مهندس حمید شما با این اقا نسبتی دارید؟

http://tiva.in/Forum/Catgory/29/Post/92

بزارید خوش باشند. یکی از اون کاربرهاشون میدیدم که تو انجمن هم تشریف داشتند. دقیق متن مهندس حمید رو کپی کردن.
والا من که سر در نمیارم هدف اینا چیه و میخوان به چی برسن. اگر مثل بقیه عزیزان از جمله زیکسل باشن که آخر و عاقبتشون معلومه. @};-

چهارشنبه 28 اسفند1392 - 5:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خسته نباشید دوستان عیدتون مبارک انشاءالله که سال پر بار و خوشی رو در پیش رو داشته باشید
یه سوال برام پیش اومده که با مطالعه چن صد صفحه باز موندم البته مهندس در این باره توضحیاتی داده بودن که دقیقا متوجه نشدم و مجبور شدم دوباره این سوال رو مطرح کنم
آیا خازن c13 که ظرفیتش 4.7uF هست از نوع بدون قطب هست یا نه؟و اگه باشه هیج جایی نتونستم گیرش بیارم پس باید چیکار کنم؟

جمعه 1 فروردین1393 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
johnlewis نوشته است:
سلام خسته نباشید دوستان عیدتون مبارک انشاءالله که سال پر بار و خوشی رو در پیش رو داشته باشید
یه سوال برام پیش اومده که با مطالعه چن صد صفحه باز موندم البته مهندس در این باره توضحیاتی داده بودن که دقیقا متوجه نشدم و مجبور شدم دوباره این سوال رو مطرح کنم
آیا خازن c13 که ظرفیتش 4.7uF هست از نوع بدون قطب هست یا نه؟و اگه باشه هیج جایی نتونستم گیرش بیارم پس باید چیکار کنم؟

سلام با اجازه مهندس عزیز من خودم هم قبلا از مهندس پرسیدم مقدار این خازن خیلی مهم نیست میتونید بین 2تا 10 میکرو قرار بدید من خودم 2.2میکرو پلی استر گذاشتم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 1 فروردین1393 - 11:33am
مدیر کل
مدیر کل

خازن 13 اگر الکترولیت باشه بهتره. چون نقش مهمی ایفا نمیکنه و دقتش هم تاثیری نداره و یک پایش هم که به منفی باطری متصل هست و مشخص میکنه که میشه از خازن الکترولیت استفاده کرد.
کلا دوستان خودشونو درگیر این نکات نکنن! در خصوص قطعات هر نکته ای لازم بوده حتما تا الان اشاره شده.

جمعه 1 فروردین1393 - 12:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام و عرض تبرک عید باستان به همه عزیزان
من تو این چند روز تعطیلات تونستم دستگاهم کامل کنم ولی چندتا مشکل دارم می خواستم نظر دوستان را بدانم
1.برد دستگاه کم است برای یک درب المینیومی به قطر 34 سانت در هوا در فاصله 2متر 10 سانت میزنه
2.ولتاژ شیلد 4/3 هست و ولتاژ سر دیود d10 هشت و چهار دهم ولت هست (ایا مشکل داره باید ای سی تغذیش عوض بشه)
3. دستگاه در هنگام تنظیم لوپ خوب نال میشه ولی به محظ اینیکه در حالت سرچ قرار میگیره یه سره بوق میزنه و میتر تا ته میچسبه و هرچی با ولوما ور میری صدا قطع نمیشه ( ایا مشل مال اینه که اطرافم فلز وجود داره و برای اینکه دستگاه صداش قطع بشه و بتونه فلز سنس کنه باید در نزدیکتری حالتی از لوپ که صدا قطع میشه تظیمش کنم و بعد با ولوما در حالت استانه قرار میگیره و نتیجه بالا را به دست میاره)

یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:48am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون عید شما هم مبارک و خسته نباشین.
1- اگر الومینیوم 34 سانتی رو از 2 متر و 10 میزنه زیاد هم بد نیست ولی باید به حداقل 3 متر بتونین برسین. در این مورد تنظیم دقیق تر خازن 7 تاثیر داره و البته ولتاژ مبدل رو هم حین کار باید چک کنین. بردی که ما حساب کردیم با ولتاژ 24 ولت بوده. اگر پایین تر بیاد برد هم کمتر میشه ولی ثبات خیلی بهتر میشه. کیفیت اسکلت و نال کردین دقیق تر و تنظیم ولومها ها در برد تاثیر دارن.
2- ولتاژ شیلد شما زیاد ایراد نداره ولی دقیق هم نیست! شما ولتاژ 8 خودتون رو هم بگیرین. ولتاژ 4 باید نصف 8 باشه. یعنی الان شما اگر روی 8 ولت هم 8.6 ولت داشته باشین درسته. اگر این نسبت 2 برابری خطای زیاد داشته باشه اندکی افت کارایی بوجود میاد. در این مورد هم دقت و برابری مقدار مقاومتهای 47 و 46 خیلی مهم هست. مقدار این مقاومتها زیاد مهم نیست و میتونین 10 کیلو هم بذارین. ولی این دو مقاومت باید هم مقدار باشن تا ولتاژ 8 بدرستی نصف بشه.
3- خب اینطور که فرمودین ممکنه مدار شما ایرادی داشته باشه! پس چطور سنس میکنه؟! بهرحال بوق باید بتونه قطع بشه و عقربه هم در ابتدا قرار بگیره. این نشون میده احتمال داره قسمتی از گیرنده شما ایراد داشته باشه.

یکشنبه 3 فروردین1393 - 1:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد منون از اینکه سری جواب دادید برای تست دستگاه, دستگاهو تو حالت سرچ قرار میدم و لوپ فرستنده را طوری جابجا میکنم تا در استانی صدا قرار بگیرد یعنی هر جا که صدا قطع بشه لوپ فرستندرو محکم میکنم تو این حالت سنس داره و کار میکنه

یکشنبه 3 فروردین1393 - 5:45pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم عزیز من.
خب شما لوپها رو باید وقتی تنظیم کنین که کلید 1 در حالت تنظیم لوپ هست! برای کاوش یا سنس باید این کلید رو در حالت سرچ قرار بدین. اگر در حالت تنظیم لوپ بخواین سنس داشته باشین یا در حالت کاوش بخواین لوپ رو تنظیم کنین ؛ خب کار رو برعکس انجام دادین و نتیجه خوبی بدست نمیاد!

یکشنبه 3 فروردین1393 - 6:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد عزیز منون از لطفتان خوب اگر من کلید در حالت تنظیم لوپ قرار بدم وبعد لوپ فرستندرو در حالتی بزارم که میتر به صفر خود برسه و کلید در این حالت به حالت سرچ تغیر بدم به محض عوض کردن کلید میتر به ته می چسبه و یه سره بوق میزنه و هر کاریم می کنم مقدار میتر و صدا کم نمیشه من داخل خانه تست می کنم که مقدار فلز اطرافم هست شک منم همین فلزای اطرافمه که فکر میکنم بعد از جابه جای کلید روی دستگاه تاثیر میزاره و یه سره بوق میزنه. من برای تست دستگاه اون را فقط روی حالت سرچ قرار میدم و لوپ تا جای جابه جا مکنم که از دستگاه صدای وز وزی بیاد و قطع وصل بشه و دیگه کاری به حالت تنظیم کویل ندارم و در این حالت کار میکنه

یکشنبه 3 فروردین1393 - 6:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 3619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 362  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 28 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure