انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:09pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
ممنون ناصر جان

باید دید این pcb هم مشکل داره یا نه؟

بله هوشی جان مشکل داره. چون آقا ناصر ولتاژ منفی برای درایور لوپ رو از 7915گرفتن ، شاید هدفشون آتیش زدن 7915 بوده... :))
بنظر من پی سی بی استاد مهدی مشکلی نداره
مشکل مدار من هم از اون مرحله آمپر کشی گذشت ، سیم کشی ولوم 20کیلو اشتباه بود چون طبق نقشه دستی که آقای هدایتی زحمت کشیده بودند و من کار کرده بودم متاسفانه پایه وسطی ولوم اشتباه مشخص شده، باید از روی تصویری که استاد مهدی گذاشتن برای سیم کشی ولومها و رله اقدام بشه. اون صحیح هست.

البته الان یه مشکل جدید دارم اونم اینکه سنس ندام، ولوم تیون و بیزر و میتر همگی کار میکنن، (با چرخوندن ولوم بوق قطع میشه و میکرو آمپر متر هم خیلی با ناز وسط کار متوقف میشه) ولی ولوم ست که به پایه های 2و6آی سی 4013 متصله هیچ عملکردی نداره ، خود 4013 هم اصلا گرم نمیشه ، همه آی سی ها بعد از چند دقیقه کار کردن از حالت سردی در میان ولی 4013 نه

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داوود جان اونجا رو که با خط قرمز کشیدم به منفی وصل کن چون روی pcb من هم با زمین قطع هستش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 1 فروردین1393 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس با اين حساب پى سى بى درسته ديگه آره بنده از همين پى سى بى(مهدى) استفاده كنم دوستان؟

جمعه 1 فروردین1393 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داوود جان سیم کشی اقای هدایتی درسته چون اقا مهدی بر اساس اون سیم کشی کردند فقط اقای هدایتی سر ولومها رو مشخص نکرده بودند که اون سیم تکی سمت راست مدار میشه وسط سیم ولوم 20 کیلو و ارش جان اون بالا هم خط کشیدم حتما به هم لحیم کن منظور خط قرمز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 1 فروردین1393 - 4:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حتما اسد جان فقط ميخواستم مطمئن بشم درسته پى سى بى پس شروع ميكنم به منتاژ

جمعه 1 فروردین1393 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
داوود جان اونجا رو که با خط قرمز کشیدم به منفی وصل کن چون روی pcb من هم با زمین قطع هستش

وصله عزیزم ، مرسی
#arash99 بله آرش خان ، پی سی بی که آقا مهدی زحمت کشیدن دقیقا کپی پی سی بی اصلیه، حالا که قطعات رو خریدید مثل اینکه باید شما هم شروع به ساختن کنی ، البته بازم خودتون صلاح میدونید
خوب مثل اینکه استاد حمید هم طبق فرمایش خودشون زیاد قصد دخالت توی کم و کیف مطالب این تاپیک را ندارندو بهتره چند روز منتظر باشیم تا دوستان دیگه برگردن

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 4:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقا داود مدار شما به احتمال زیاد درست هستش :) اول شما یکم انگشتتون رو خیس کنید به بدنه ترانزیستور قدرت بزنید باید یکم شوک داشته باشید وقتی که لوپ وصل هستش -- و بعد باید بدون لوپ دستگاه شما به حالت سکوت در بیاد و برای سنس کردن هم این تنظیمات رو انجام بدین ولوم tun رو 2 دور و نیم بچرخونید و اگه سر ولوم مدرج دارین روی 2 و عدد 50تنظیم کنید و بعد ولوم set رو 7 دور بچرخون اگه سر ولوم مدرج نداری تو این حالت میتر میره به ته میچسبه که باید یکم بازی کنی با هر دو ولوم تا به حالت استانه بزاریش بعد فلز نزدیک کنی به لوپ سنس هم میکنه

جمعه 1 فروردین1393 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof جان یه لطفی بکنید برای اینکه منظورتون رو متوجه بشم مشخص کنید توی این نقشه که آقای هدایتی گذاشته بودن به نظر شما پایه وسط ولوم کدوم یکی هست؟
ممنون

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 4:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا داود پایه وسط کدوم ولوم رو شما میخواهید؟ 20کیلو یا 50 کیلو رو؟

جمعه 1 فروردین1393 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقا داود مدار شما به احتمال زیاد درست هستش :) اول شما یکم انگشتتون رو خیس کنید به بدنه ترانزیستور قدرت بزنید باید یکم شوک داشته باشید وقتی که لوپ وصل هستش -- و بعد باید بدون لوپ دستگاه شما به حالت سکوت در بیاد و برای سنس کردن هم این تنظیمات رو انجام بدین ولوم tun رو 2 دور و نیم بچرخونید و اگه سر ولوم مدرج دارین روی 2 و عدد 50تنظیم کنید و بعد ولوم set رو 7 دور بچرخون اگه سر ولوم مدرج نداری تو این حالت میتر میره به ته میچسبه که باید یکم بازی کنی با هر دو ولوم تا به حالت استانه بزاریش بعد فلز نزدیک کنی به لوپ سنس هم میکنه

درود بر شما و سال نو مبارک
بدون لوپ هم بوق دارم وقتی ولوم تیون رو میچرخونم ساکت میشه|، با زدن لوپ هیچ عکس العملی نشون نمیده و عینا مثل حالتیه که لوپ نیست ، فقط یه تفاوتی هست اونم دمای هیت سینک 508 به شدت میره بالا
ولوم ست هیچ عکس تاثیری نداره، چه با لوپ چه بی لوپ.
حتی من آی سی 4013 رو در آوردم بازم هیچی عوض نشد، با بودنش فرقی نکرد
مرسی که اومدید
در مورد ولوم مشکلم حل شده عزیز. میخواست آقای اسدف توجیه بشند

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 4:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 557 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure