انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:14pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
داوود جان این کار رو بکن استارت بزن مدارت راه میفته دیگه داغ نمیکنه فقط باید خودت مقاومت رو باهاش مچ کنی با کم و زیاد کردن اهم مقاومت

جناب asadof درست میگن ایکار رو بکن
و بعد ترانزیستور 2n5401 در درایو لوپ رو چک کن و همینطور پایه هاشو اشتباه نزدی ؟و بعدش مقاومتهای 220 اهم کی کنار این ترانزیستور هستن
تو عکس زیر مشخص کردم و همچنین جای مقاومت و پایه های ترانزیستور و اون مقاومتها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 1 فروردین1393 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به بچه ها همینطور اق امیر خیلی چاکریما امیر خان
اون قسمتی که پایه خازن ازاد هست رو پچسبونید بالحیم به گراند یا زمین شرمنده با این وضعیتم یخورده گیج میزنم شما ببخشید به بزرگواریتون

جمعه 1 فروردین1393 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymhug: :x :-* @};-
خدا را شکر مهدی جان که بهتر شدی
مخلصتیم داداش ولی خواهشا زیاد به خودت فشار نیار
در ضمن عیدت هم مبارک عزیزم :-* :-* :-*

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 1 فروردین1393 - 7:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
asadof نوشته است:
داوود جان این کار رو بکن استارت بزن مدارت راه میفته دیگه داغ نمیکنه فقط باید خودت مقاومت رو باهاش مچ کنی با کم و زیاد کردن اهم مقاومت

جناب asadof درست میگن ایکار رو بکن
و بعد ترانزیستور 2n5401 در درایو لوپ رو چک کن و همینطور پایه هاشو اشتباه نزدی ؟و بعدش مقاومتهای 220 اهم کی کنار این ترانزیستور هستن
تو عکس زیر مشخص کردم و همچنین جای مقاومت و پایه های ترانزیستور و اون مقاومتها

ممنون جناب مهندس مهدی
نوروز رو بهتون شاد باش میگم استاد و از اینکه میبینم حالتون بهتره خوشحالم
مقاومت ها و ترانزیستور 5401و508عین شکلی که شما گذاشتید کار شده. در مورد مقاومت 330 اهم که پیشنهاد دادید راستش من مطمئن نیستم تاثیری داشته باشه ، چون لوپ که خودش 1.7اهم مقاومت داره حالا با یه مقاومت 330اهم موازیش کنیم ، یه مقاومت ترکیبی با مقدار تقریبی1.65 اهم بوجود میاد، که از مقاومت لوپ یه کمی هم کمتره ، واحتمالا روی داغ شدن ماسفت بی تاثیره، :-? راستش موقع اولین تست من سیم وسط ولوم 20کیلو رو جابجا زده بودم و مدار آمپر شدیدی کشید ، آقای هدایتی معتقدند بعضی قطعاتم آسیب دیدن، چون مدار استارت میشه ولی سنس نداره ، ماسفت هم بشدت داغ میشه
5401 راهم الان عوض میکنم
#هدایتی : من پی سی بی اصلاح شده مهندس مهدی رو زدم. قطعه مشابه هم استفاده نکردم بجز 3638 که جاش بازم به دستور ایشون4403زدم و اوکی جواب داده
#arash99 مشکل ولوم حل شد دوست من، عکس هم چشم

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 7:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عکس برای آقا آرش
با این توضیح که سیم زرد رنگ بیکاره چون فعلا بدون رله مدارو راه انداختم
بویوروز

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و از اقا مهدی هم تشکر میکنم و سال نو رو به ایشون تبریک میگم و خدا کنه همیشه شاد و سر حال باشید تا این تایپیک به کار خودش با کمک شما ودوستان ادامه پیدا کنه درمورد اون مقاومت موازی با لوپ شاید اقای asadof درست حدث زده باشن فردا اگه دستگاه رو برام اورد نگاه میکنم ببینم این مقاومت رو داره داخل اون باکس یا نه در مورد معیوب شدن قطعه 709 اقا داود من شکی ندارم چون این بلا سر من هم اومده و حل میشه مشکلش نگران نباش اقا داود من قول میدم مدارتون سالمه اگه مدار شما جواب بده و همه چی درست باشه و سنس داشته باشیم دیگه میریم دنبال یه مدار دیگه چون تابستون نزدیک باید یکی دو تا دستگاه دم دست ما باشه و ایراد هاشو بر طرف کنیم و اپراتوریش رو هم یاد بگیریم تا دیگه تابستون دنبال ساخت دستگاه نباشیم فقط بریم سر زمین و کار کنیم با دستگاه ها و رو اپراتوری وقت خودمون رو بزاریم این مدار حرف زیاد داره برای گفتن اگه دوستان دست به دست هم بدیم میتونیم قسمت تفکیکشو راه بندازیم

جمعه 1 فروردین1393 - 8:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا داود دست شما دردنکنه من که عکس رو نگاه کردم خیلی تمیز و با حوصله مونتاژ کردین مدار رو خسته نباشید ~O) فقط از زیر فیبر هم عکس بزارید عالی میشه

جمعه 1 فروردین1393 - 8:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ، من ممنونم بزرگوار، بزودی قطعاتو تعویص میکنم، راستی آقا مهدی من5401 رو هم عوض کردم ، مقاومت330رو هم با لوپ موازی کردم ، بازم ماسفت داغ شد. جهت قرار گرفتن ماسفت که طبق نمودار شماس ، جهت قرار گرفتن 5401 هم کلکتورش خورده به شاسی مدار که فکر کنم تو عکسها هم پیداس
با سپاس از همه

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
اقا داود دست شما دردنکنه من که عکس رو نگاه کردم خیلی تمیز و با حوصله مونتاژ کردین مدار رو خسته نباشید ~O) فقط از زیر فیبر هم عکس بزارید عالی میشه

قربونتون برم مرسی، این چون نور روز نیست بدکیفیت در میاد ، اگه خواستید فردا عکس بهتری میذارم

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 1 فروردین1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان و از اقا مهدی هم تشکر میکنم و سال نو رو به ایشون تبریک میگم و خدا کنه همیشه شاد و سر حال باشید تا این تایپیک به کار خودش با کمک شما ودوستان ادامه پیدا کنه درمورد اون مقاومت موازی با لوپ شاید اقای asadof درست حدث زده باشن فردا اگه دستگاه رو برام اورد نگاه میکنم ببینم این مقاومت رو داره داخل اون باکس یا نه در مورد معیوب شدن قطعه 709 اقا داود من شکی ندارم چون این بلا سر من هم اومده و حل میشه مشکلش نگران نباش اقا داود من قول میدم مدارتون سالمه اگه مدار شما جواب بده و همه چی درست باشه و سنس داشته باشیم دیگه میریم دنبال یه مدار دیگه چون تابستون نزدیک باید یکی دو تا دستگاه دم دست ما باشه و ایراد هاشو بر طرف کنیم و اپراتوریش رو هم یاد بگیریم تا دیگه تابستون دنبال ساخت دستگاه نباشیم فقط بریم سر زمین و کار کنیم با دستگاه ها و رو اپراتوری وقت خودمون رو بزاریم این مدار حرف زیاد داره برای گفتن اگه دوستان دست به دست هم بدیم میتونیم قسمت تفکیکشو راه بندازیم

سلام هدایتی جان شایدی وجود نداره یعنی اگه مال شما هم نداشته باشه باید بذاری قسکت درایور لوپ رو نگاه کنی مشخصه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 1 فروردین1393 - 11:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 624 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure