انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:54pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون از شما و تبریک میگم.
نتیجه ای که گرفتین خوب بوده. اگر لطف کنین از دستگاهتون تصویری بذارین ممنون میشیم.

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PEERE DANA عزیز عید شما هم مبارک ، بهتون تبریک میگم نتایج خوبی گرفتی . امیدوارم موفق باشید . جای عکس لوپتون و ارائه ی گزارشی کامل از نتایج لوپ شما واقعا خالیه .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 29 اسفند1392 - 11:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و عرض تبریک خدمت مهندس و سای دوستان

من هر چی پستها رو نگاه کردم متوجه نشدم این لوپ دو طرفه چه طور پیچیده شده
چون من که می خوام درست کنم از یک شیار شروع می کنم به پیچیدن یک در میان پیچیده می شه و یا رو ی شیار پیچیده می شه یا بالا اگه می شه یه عکس پشت و رو یا یه توضیح که بسه باهاش لوپ و تمیز جمع کرد
شرمنده مهندس و دوستان

ممنون

جمعه 29 اسفند1392 - 12:58am
مدیر کل
مدیر کل

moj2006 عزیز مشخصات و تصویر لوپ رو بنده در صفحه 69 ارائه دادم. در صفحات بعدیش هم توضیحات بیشتری داده شده. الان من هر چی لوپ رو نگاه میکنم چیزی نداره که بشه عکس بهتری ازش گرفت! چون دو طرف لوپ که عین هم هست و سیمها هم کاملا به صفحه قالب چسبیده هستن. فقط در ناحیه شیار سیمها از کنار هم عبور کردن که از روی عکس چیز خاصی نمیشه متوجه شد!
در خصوص پیچیدن توضیحات واضحی دادیم. شما شیارها رو به تعداد عدد فرد میگیرین. از قسمت درونی یک شیار که شروع کنین به پیچیدن ؛ فرض کنین با سوزن خیاطی دارین چیزی رو میدوزین! سیم رو عین نخ در نظر بگیرین و شیار ها هم نقاطی هستن که باید این سیم وارد و یا خارج بشن. از اون چیزی که فکرشو میکنین واقعا راحت تره! شاید از خیلی لوپهایی که تا حالا دیدین ساده تر درست میشه. فقط قالبش رو باید تمیز و مرتب در بیارین.

جمعه 29 اسفند1392 - 2:39am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود ساله نوع مبارک رفقا
چندتا سوال پیشو پا افتاده داشتم
اقا این لولا و پیچ پلاستیکی که وسط لوپ چفت میشه(باچی)رو از کجا باید تهیه کرد؟ نصفه شهرو گشتم نبود
2.استاد حمید بعداز لوپ60_به عنوان لوپه دوم برای سکه زدن و جمعو جور تر برای کاوش حین حفاری چه سایزیرو ایده التر معرفی میکنن؟
3.برای تعویض سریع لوپ در محوطه کاوش از چه اتصالی بین کابله رابط و لوپ استفاده میشه؟(باتوجه گفته دوستی...لحیم بهترجواب میده)
5.ایا استفاده از باطریه کوچکتر با تعداد بیشتر(مثله10باطریه1.2با کیفیت مناسب)میتونه سبب بازدهی کمتر دستگاه بشه؟

جمعه 1 فروردین1393 - 11:33pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم سروش عزیز.
1- در خصوص اتصالات پلاستیکی و پلی اتیلن باید سوال کنین کجا دارن. دوستان اگر اطلاعات بیشتر دارن لطفا کمک کنن.
2- برای سکه یابی لوپی بین 30 تا 40 سانت مناسب هست. اگر سکه های ریز تر هم مد نظرتون باشه بزرگتر از 30 سانت نباید در نظر بگیرین. سکه های خیلی ریز باز هم لوپ کوچکتری میخواد. مثلا برای سنس سکه 1 گرمی طلا ؛ لوپ بزرگتر از 20 سانت دیگه درست جواب نمیده. در صورتی که درشت ترین سکه موجود یعنی 500 تومنی با لوپ تا سایز 60 هم در حد خوبی سنس میشه! پس بصورت میانگین لوپ 40 سانتی مناسب هست. دیگه بستگی داره درشتی سکه مورد نظر شما بیشتر به کوچک متمایل باشه یا بزرگ.
3- بنظر من بهتره شما از اتصالات فلزی و فیش نزدیک خود لوپ استفاده نکنین! ولی اگر بتونین سوکت بسیار ظریف و محکمی پیدا کنین میتونین استفاده کنین. در هر صورت کابل لوپ به خود سر لوپ باید لحیم بشه. از سمت دیگه هم از فیش استفاده میکنین. میتونین فیش و سوکت رو روی جعبه هم بذارین. دیگه سلیقه خودتون هست. ولی سعی کنین از یک فیش و سوکت در مسیر بیشتر استفاده نکنین چون ممکنه افت کارایی ایجاد کنه.
5- باطری 12 ولت با ظرفیت 1 الی 2 آمپر مناسبترین انتخاب هست. از نظر کارایی مدار تفاوت خاصی نمیکنه باطری چی باشه. ولتاژش مهمه که اگر مستقیما به مدار وصلش میکنین باید حدود 12 باشه. ظرفیت باطری هم که مشخص میکنه چه مقدار زمانی میتونه مدار کار بکنه. مثلا با 1 امپر میتونین براحتی تا 6 ساعت استفاده کنین.
باطریهای 1.2 ولتی مد نظر شما از نوع نیکل متال هیدرات هستن و بنظر من باطریهای جالبی نیستن چون هم حجم و وزن بالا میره و هم تایم شارژ این باطریها خیلی طولانی تر از لیتیوم هست. از طرفی بین این 10 تا اگر فقط یکیش ایراد داشته باشه کلی مشکل ایجاد میکنه! چون باطریها باید سری بسته بشن. بهرحال از نظر من لیتیومی خیلی بهتره هر چند که گرونتره. از نظر عملکرد مدار تفاوت زیادی نداره. جز اینکه 10 باطری 1.2 ولتی در حالت پر 14 ولت هست و در حالت خالی 10 ولت! شما اگر 3 باطری لیتیوم سری کنین این رنج بین 9.6 و 12.6 هست. پس اگر از رگولاتور استفاده نکنین اون باطریهای 1.2 ولتی ثبات کاری اندکی کمتر ایجاد میکنه چون تغییرات ولتاژش بیشتر و سریع تره.

شنبه 1 فروردین1393 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید با پستی که در بالا زدید ( مثل گذشته با حوصله و دقیق ). دوهزارمین پست در مدار چنس به نام شما ثبت گردید . از همگی بابت همراهی و تبادل نظر تشکر میکنم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 1 فروردین1393 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم عکس لوپها

شنبه 1 فروردین1393 - 2:45am
مدیر کل
مدیر کل

احسنت PEERE DANA عزیز. خسته نباشین. :ymapplause:
عجب لوپهای استادانه ای! =p~ عجب مولتی متر ویکتوری! :D اسپری گرافیت رو! =p~ بزنم به تخته این تشکیلات شما چشم نخورن! :D مشخصه مطالب رو خوب دنبال کردین. ایشالا موفق باشین.
امیدوارم سایر دوستان هم از تصویر شما استفاده کنن. بخصوص اینکه نشون میده این مدل لوپ رو حتی در سایز بزرگ هم میشه به خوبی و منظم درست کرد.

شنبه 1 فروردین1393 - 2:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
احسنت PEERE DANA عزیز. خسته نباشین. :ymapplause:
عجب لوپهای استادانه ای! =p~ عجب مولتی متر ویکتوری! :D اسپری گرافیت رو! =p~ بزنم به تخته این تشکیلات شما چشم نخورن! :D مشخصه مطالب رو خوب دنبال کردین. ایشالا موفق باشین.
امیدوارم سایر دوستان هم از تصویر شما استفاده کنن. بخصوص اینکه نشون میده این مدل لوپ رو حتی در سایز بزرگ هم میشه به خوبی و منظم درست کرد.

خواهش میکنم!البته حساسیت شما درگماشتن عکس قابل درک وستایشه...همه رامدیون به معنای واقعی کلمه ،استادی چون شما(اقاحمید) هستیم!ناگفته نمونه؛ازنوعی کابل ۲۰*۱ افشان،فاقد شیلد(فویل الومنیوم)،رشته سیمهاش برنگه نقره ی،که سیم های ۱ میله روکش معمولییشو بیرون کشیده وتقریبا:۳۴ متر سیم وهمون مشخصات لوپ تخت دوطرفه ی جنابعالی(۵۰+۲) cm !وایا احتمال دارد که سیم کابل مرغوبمون همان بمعروف سیم نقره باشد؟چون روش چیزی ننوشته واز قبل داشتم که خوشبختانه جواب داد.اقا حمید بیشترتاثیرش رو سنس طلاست...وجنس قاب لوپ هم ازپلاستیک ۵m که ضخیم ترش رو درقصابی و...!کواکسیکال رابط همان کرمان ،فیش ورودی روی باکس گردن اویزمون؛نری ومادگی که روی رسیورdvb وفایندرش استفاده میشه!

شنبه 2 فروردین1393 - 4:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi و 548 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure