نویسنده |
پیغام |
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: PEERE DANA عزیز عید شما هم مبارک ، بهتون تبریک میگم نتایج خوبی گرفتی . امیدوارم موفق باشید . جای عکس لوپتون و ارائه ی گزارشی کامل از نتایج لوپ شما واقعا خالیه . ممنونم،انشاء...در اولین فرصتی وقت یا ری نمود باشد حتما... hoshyar191
|
شنبه 2 فروردین1393 - 5:08am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
PEERE DANA نوشته است: hoshyar191 نوشته است: PEERE DANA عزیز عید شما هم مبارک ، بهتون تبریک میگم نتایج خوبی گرفتی . امیدوارم موفق باشید . جای عکس لوپتون و ارائه ی گزارشی کامل از نتایج لوپ شما واقعا خالیه . ممنونم،انشاء...در اولین فرصتی وقت یا ری نمود باشد حتما... hoshyar191 تشکر دوست عزیز عکس گذاشتین
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 2 فروردین1393 - 8:44am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA عزیز سلام . احسنت آفرین کارت عالیه . اون نقطه های رنگی روی سیم ها روش نام گذاری ژاپنیه که در کابلها برای مشخص نمودن زوجها استفاده میشه . بنظرم ساخت ژاپن باشه .احتمالا مخابراتیه و البته قدیمی . درسته ؟ PEERE DANA جان لطف کن نتایج و وضعیت ثبات دستگاهو بعد از گرافیت کاری ، بما بگو . سپاس
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
شنبه 2 فروردین1393 - 9:37am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید اکثر فیشها و کانکتورهای برد های مخابراتی دارای روکش طلا هستند .خوب این کار جهت برقراری اتصالی بدون مقاومت الکتریکی . سولفاته شدن و هدایت بمراتب بهتر از مس و برنج در نقطه اتصال میباشد . حال اگر دوستان بتونند کانکتور های معمول سه پین پیچی معمول رو آبکاری طلا کنند . با افت برد مواجه نخواهند شد . من هنوز موفق. نشده ام فیش رو آبکاری طلا کنم . مهندس حمید بنظر شما ( سرمه ی چشم بانوان ) آیا از گرافیته میگن با آب تبدیل به خمیر و مایع میشه ؟
|
شنبه 2 فروردین1393 - 9:47am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درود جناب اسدف وonly for you متوجه شدم در2سر جفت دیودهاd6وd4هیچگونه ولتاژی ندارم مشکل ازکجاست؟
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 2 فروردین1393 - 11:50am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم PEERE DANA عزیز. بهرحال لوپهای شما بسیار زیبا و منظم و استادانه ساخته شده و نشون میده چقدر دقت بخرج دادین! واقعا خسته نباشین. امیدوارم این تصاویر بدرد دوستان هم بخوره. سیمی هم که استفاده کردین بنظر سیم خوبیه. البته بعید میدونم نقره باشه! اینها معمولا قلع اندود هستن. هشیار جان من از سرمه چشم خانمها چه اطلاعی دارم آخه؟! ممکنه به نوعی رسانا باشه! ولی بعید میدونم برای شیلد لوپ بشه ازش استفاده کرد!
|
شنبه 2 فروردین1393 - 12:04pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: مهندس حمید بنظر شما ( سرمه ی چشم بانوان ) آیا از گرافیته میگن با آب تبدیل به خمیر و مایع میشه ؟ در این مورد من اطلاع دارم سرمه از شیره گیاهی که توی منطقه ما به اسم شنگ میشناسن و به سفت شده اون میگن قندرون ساخته میشه و یا از کندر که شیره درخته (حالا کدام درخت نمیدونم) درست میشه خب سرمه سنگ هم داریم که مقولش جداست
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
شنبه 2 فروردین1393 - 1:26pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
amir6m نوشته است: hoshyar191 نوشته است: مهندس حمید بنظر شما ( سرمه ی چشم بانوان ) آیا از گرافیته میگن با آب تبدیل به خمیر و مایع میشه ؟ در این مورد من اطلاع دارم سرمه از شیره گیاهی که توی منطقه ما به اسم شنگ میشناسن و به سفت شده اون میگن قندرون ساخته میشه و یا از کندر که شیره درخته (حالا کدام درخت نمیدونم) درست میشه خب سرمه سنگ هم داریم که مقولش جداست مرسی amir6m جان . سنگش چی اونم شیره ی گیاهه ؟
|
شنبه 2 فروردین1393 - 2:17pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم هوشیار عزیز در مورد سرمه سنگ اطلاعات خاصی ندارم ولی میدونم که از مکه میارن و کاربرد پزشکی خوبی روی چشم داره طی تحقیقی که توی نت کردم چندتا عکس میزارم، به قیافش میخوره که حالت رسانا داشته باشه تا انشالله چند روز دیگه میرم عطاری دوستم که فکر کنم داشته باشه یه تیکه میگیرم و تست میکنم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
شنبه 2 فروردین1393 - 2:34pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: درود جناب اسدف وonly for you متوجه شدم در2سر جفت دیودهاd6وd4هیچگونه ولتاژی ندارم مشکل ازکجاست؟ داداش ایا دستگاه شما روشن میشه ولی سنس نداره درسته ببخشید دیر جواب میدم دارم رو یه مدار کار میکنم اون دوتا ماسفت رو تست کن ببین سالمه یا هر دو رد عوض کن
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 2 فروردین1393 - 5:56pm |
|
|
|