نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: اگه امکانش هست اطلاعات اون اسکوپ رو که رو ویندوز نصب میشه رو به من بدین درجا بعد ظهر میسازمش و یه فرکانس هم میگیرم از دستگاه دارم اون نرم افزار رو ولی باید بگردم تو سیستم که خیلی وقت گیره بفرما رهنمای فایل فقط نرم افزارش مال من 28 مگابایت بود به دلیل سرعت کم نمی تونم بذارم نرم افزارش تو انجمن بود نمی دونم چرا پاکش کردند میگرم یه نرم افزار کم حجم واست میذارم http://up.iranblog.com/images/l5lartrm1wx5q8j05fm.rar
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:02pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 2:24pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: اگه امکانش هست اطلاعات اون اسکوپ رو که رو ویندوز نصب میشه رو به من بدین درجا بعد ظهر میسازمش و یه فرکانس هم میگیرم از دستگاه دارم اون نرم افزار رو ولی باید بگردم تو سیستم که خیلی وقت گیره viewtopic.php?f=29&t=83
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 2:50pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان واساتید من مدار رو تموم کردم همین الانم وبرای شروع هم ولتاژ 12 رو وصل کردم ولی من هم مشکل آقا داوود رو دارم bu 508 شدیدن داغ میکنه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:25pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
خسته نباشید کاوشگر جان یعنی شما هیچ سنسی ندارید اخه چرا مگه ما از روی pcb اقای هدایتی کپی نزدیم؟ شاید تو قطعات اشتباه کردیم مخصوصا ایسی ها چون روی مدار اقای هدایتی که شمارشون رو ننوشته بود به نظر من اقای هدایتی باید کل ایسی روی اون مدار رو عوض کنند و ایسی هایی که روش نوشته شده بذارند تا ببینند ایا جواب میده یا نه بعدش فکر کنم مقدار خازنها و مقاومت هم اقای هدایتی اشتباه کرده باشند مثل همون 22 میکرو فاراد باید مقاومتها رو از روی رنگ مشخص کنه اینطوری نمیشه خوب این مقدار مقاومتها هم از روی مدار قبلی گذاشتید از کجا معلوم مدار قدیمی دستکاری عمدی نشده باشه؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:52pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام آقای هدایتی خسته نباشید هنوز خبری نشوده از مونتاژ مدارتون ! ما شدیدا منتظر پست های امیدوار کننده شما ایم
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:58pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام
ببخشید آقای هدایتی این دو تا مقاومت 22کیلو هستند؟ من هم دارم فیبرو مونتاژ میکنم البته فعلا تست نمیکنم تا شما اوکی بدید ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:59pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز من و آقای هدایتی کل آیسی ها و مقاومتهای دستگاه اونو عوض کردیم مدارش باز هم کار کرد تنها چیزی که عوضش نکردیم اون bu508 بود که البته شمارشو پاک کرده بودن با تماسی که با آقای هدایتی داشتم تصمیم بر آن شد که یک عدد bu508 از بیرون تهیه کنند و روی مدار بندازند تا ببینیم مدار باز کار میکنه یا نه و واقعا اون شمارش bu508 هستش یا یه چیز دیگس
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 4:01pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
alikhan نوشته است: سلام
ببخشید آقای هدایتی این دو تا مقاومت 22کیلو هستند؟ من هم دارم فیبرو مونتاژ میکنم البته فعلا تست نمیکنم تا شما اوکی بدید ممنون دوست من آقای علی خان اون پایینیه 12 کیلو هستش اینو مطمئن هستم ولی به اون بالایه شک دارم
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 4:04pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان مقاومتها رو باید اقای هدایتی از روی رنگ و با اهمتر داخل مدار خودشون مشخص کنند البته اون لیست مقاومت و خازنها که از مدار قدیمی گذاشتید احتمال دستکاری عمدی وجود داره
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 4:09pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
alikhan نوشته است: سلام
ببخشید آقای هدایتی این دو تا مقاومت 22کیلو هستند؟ من هم دارم فیبرو مونتاژ میکنم البته فعلا تست نمیکنم تا شما اوکی بدید ممنون اگه رنگ اول قهوه ای باشه 12 کیلو اگه قرمز باشه میشه 22 کیلو 2 درصد خطا
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 4:21pm |
|
|
|