نویسنده |
پیغام |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید جان می خواستم یک خبر خوش البته برای من رو بدم. بالاخره گارد دستگاهم اومد پایین یک نوع سیم جدید گیر آوردم گارد تا 26 تو خونه اومد سکه پانصد تومانی در 50 سانت میزنه خیلی ممنون استاد آیا پایین تر از اینم میشه گارد رو آورد
|
شنبه 2 فروردین1393 - 7:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
وحید جان آفرین به شما تبریک میگم. عرض کردم که کابل اتصال لوپ واقعا مهم هست! شاید بتونین با کابل بهتر گارد پایین تری هم بدست بیارین. البته فراموش نکنین طول کابل هر چه بلند تر باشه باز هم گارد بالاتر میره! پس از حداقل طول کابل که لازم هست استفاده کنین. ظرفیت لوپ شما هم اگر بالاتر از 400 باشه طبیعتا باز هم گارد بالاتر میره. زیاد هم روی این قضیه حساسیت نداشته باشین! در همین حد که طلا بخوبی سنس بشه کافیه و با گارد 30 هم این اتفاق میفته. اما در خصوص سنس سکه 500 تومنی از 50 سانت ایا شما مطمئن هستین؟ این نتیجه فراتر از حد تستهای بنده و دوستان هست! لطف کنین مشخصات دقیق لوپتون از نظر سایز و اهم و ظرفیت بفرمایین. اگر هم از این تست خودتون بتونین فیلمی بگیرین که خیلی عالی میشه.
|
شنبه 2 فروردین1393 - 9:08pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
asadof نوشته است: hamed نوشته است: درود جناب اسدف وonly for you متوجه شدم در2سر جفت دیودهاd6وd4هیچگونه ولتاژی ندارم مشکل ازکجاست؟ داداش ایا دستگاه شما روشن میشه ولی سنس نداره درسته ببخشید دیر جواب میدم دارم رو یه مدار کار میکنم اون دوتا ماسفت رو تست کن ببین سالمه یا هر دو رد عوض کن خواهش میکنم روشن میشه ال سی دی دارم اما بالوپ یابدون لوپ تاثیری نداره فقط یه بوغ یسره دارم. والا همه جا بستست بایدصبرکنم تعطیلات تموم بشه شایدفیبرجدیدزدمودوباره مونتاژکردم. ممنون ازلطفتون
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 2 فروردین1393 - 9:19pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
متشکرم استاد حمیدوhoshyar191 ؛البته باکسب اجازه از محظر استاد حمید؛خواستم بگم که ازروشی برای تشخیص سیم ها(بااین روش ۵ عدد کواکسیکال مرغوب رو که با عددگارد برند کرمان مطابقه رو جهت تست تهیه نمودم)به کمک شعله فندک معمولی بدینصورت که قسمت رشته اشکار شده کابل و...رامستقیم چند ثانیه حرارت میدهیم؛سیم اگر مسوار وخلوصش بالا باشد کمتر تغییر رنگ داده وحالت خودشو حفظ میکنه واگر لعاب روی سیم قلع اندود باشد ازبین رفته وبسته بجنس سیم نمایان میشود.وبلعکس اگر پس ازحرارت وسرد شدن ترد وبا مچاله کردن مابین دو انگشت خورد شود جنسش الومینیوم میباشد.نتیجه اینکه این سیم افشانی که استفاده نمودم فقط با خراشیدن حالا کارد مسش نمایان میشود(که خیلی سرخ نیست).ازباقیمانده سیم لوپ معمولی جهت تست بقطر ۴۸سانت پیچیدم: گارد روی (ده)۱۰وباریر ۱یک سکه ۵۰۰تومانی که لازمه اینجا اصلاح کنم در ۳۶ سانت وازاونجاییکه تستمون فعلادر منزله وبا توقع معقول ازچنس برد با نتایج دوستان مطابقه ولی تفکیک وحذف اهن وسنس طلا خوبه !ایا این احتمال که چنس با سیم نوع افشان سازگاری داشته باشدوجهت تست ازسیم مسوار معمولی اونم بروش مارپیچ که چون تاالان بگفته ایشان بهترین برد تست شده وبا فرض سازگار بودن چنس با افشان مرغوب معمولی تست کنیم جهت شفاف تر شدن موضوع وبعلت تعطیلات فعلا سیم در دسترس نیست.
|
شنبه 2 فروردین1393 - 9:24pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
PEERE DANA نوشته است: متشکرم استاد حمیدوhoshyar191 ؛البته باکسب اجازه از محظر استاد حمید؛خواستم بگم که ازروشی برای تشخیص سیم ها(بااین روش ۵ عدد کواکسیکال مرغوب رو که با عددگارد برند کرمان مطابقه رو جهت تست تهیه نمودم)به کمک شعله فندک معمولی بدینصورت که قسمت رشته اشکار شده کابل و...رامستقیم چند ثانیه حرارت میدهیم؛سیم اگر مسوار وخلوصش بالا باشد کمتر تغییر رنگ داده وحالت خودشو حفظ میکنه واگر لعاب روی سیم قلع اندود باشد ازبین رفته وبسته بجنس سیم نمایان میشود.وبلعکس اگر پس ازحرارت وسرد شدن ترد وبا مچاله کردن مابین دو انگشت خورد شود جنسش الومینیوم میباشد.نتیجه اینکه این سیم افشانی که استفاده نمودم فقط با خراشیدن حالا کارد مسش نمایان میشود(که خیلی سرخ نیست).ازباقیمانده سیم لوپ معمولی جهت تست بقطر ۴۸سانت پیچیدم: گارد روی (ده)۱۰وباریر ۱یک سکه ۵۰۰تومانی که لازمه اینجا اصلاح کنم در ۳۶ سانت وازاونجاییکه تستمون فعلادر منزله وبا توقع معقول ازچنس برد با نتایج دوستان مطابقه ولی تفکیک وحذف اهن وسنس طلا خوبه !ایا این احتمال که چنس با سیم نوع افشان سازگاری داشته باشدوجهت تست ازسیم مسوار معمولی اونم بروش مارپیچ که چون تاالان بگفته ایشان بهترین برد تست شده وبا فرض سازگار بودن چنس با افشان مرغوب معمولی تست کنیم جهت شفاف تر شدن موضوع وبعلت تعطیلات فعلا سیم در دسترس نیست. سلام دوست عزیز اینطور که بوش میاد این دستگاه باز جای کار کردن داره تا بشه قدرتش رو. افزایش داد بنظرتون حداکثر برد با تفکیک در حال حاضر چقدره و با چه لوپی؟
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 2 فروردین1393 - 10:12pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: وحید جان آفرین به شما تبریک میگم. عرض کردم که کابل اتصال لوپ واقعا مهم هست! شاید بتونین با کابل بهتر گارد پایین تری هم بدست بیارین. البته فراموش نکنین طول کابل هر چه بلند تر باشه باز هم گارد بالاتر میره! پس از حداقل طول کابل که لازم هست استفاده کنین. ظرفیت لوپ شما هم اگر بالاتر از 400 باشه طبیعتا باز هم گارد بالاتر میره. زیاد هم روی این قضیه حساسیت نداشته باشین! در همین حد که طلا بخوبی سنس بشه کافیه و با گارد 30 هم این اتفاق میفته. اما در خصوص سنس سکه 500 تومنی از 50 سانت ایا شما مطمئن هستین؟ این نتیجه فراتر از حد تستهای بنده و دوستان هست! لطف کنین مشخصات دقیق لوپتون از نظر سایز و اهم و ظرفیت بفرمایین. اگر هم از این تست خودتون بتونین فیلمی بگیرین که خیلی عالی میشه. سلام حمید جان لوپ را کوروش جان زخمت کشیدند برام درست کردند ! من نمیدونم چطور باید ظرفیت را حساب کنم و مولتی متر خوبی ندارم ! اما در مورد سنس سکه بله از فاصله 50 سانتی بوق ممتد با فاصله زیاد شنیده میشه و روی مانیتور نوارها شروع به حرکت میکنه ! اما برای شنیدن صدای بسیار قشنگ دستگاه باید تا فاصله 35 سانتی نزدیک کنید ! من نمی دونم شما منظور از سنس چجور حالتیه ! خواستید فیلمم میگیرم !
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 3:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون وحید جان. خب اگر تصویری از لوپتون باشه که به چه صورت و با چه تعداد دور پیچیده شده تقریبا مشخص میشه. منظور از سنس هم برای ما همون بوق اولیه ای هست که بصورت قطعی فلز رو مشخص میکنه. وگرنه بوق ممتد که طبیعیه خیلی دیرتر شنیده میشه و باید فلز نزدیکتر بشه. بهرحال اگر فیلمی هم بگیرین ممنون میشیم.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 4:00pm |
|
|
moj2006
کاربر فعال
|
سلام بر استاد عرض به حضور من این لوپ رو با سیم 1 میل ساختم قطر داخلی 19.5 و 17 دور سیم فیبر مدار چاپی 17*12 رو از 50 حس می کنه ولی مشکل اینجاست که آهن رو هم وقتی نزدیکش می کنم صداش در می یاد و اینکه تو خونه تست می کنم که زمین و سقف پر از آهنه آیا مشکل از سیم استفاده شده در لوپه ممنون در ضمن درست کردن لوپ با سیم 1 میل خیلی سخته http://upload7.ir/imgs/2014-03/01871930682345638714.jpg
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 6:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب لوپ شما که 17 دور نیست و مسلما بیشتره! اگر 17 دور باشه ظرفیتش خیلی کم در میاد و قسمت تفکیک هم درست کار نمیکنن. اگر هم منظورتون 34 دور باشه باز هم اندکی زیاد میشه و بهتره با این قطر داخلی شما 32 دور بپیچین. ظرفیت روی قضیه تفکیک اثر داره. در مورد حذف اهن باید گزینه Iron Mask داخل منو روی گزینه 1 یا بیشتر باشه وگرنه حذف آهن رخ نمیده. تنظیم گارد هم روی این مساله تاثیر گذار هست.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 8:02pm |
|
|
moj2006
کاربر فعال
|
ممنون استاد Iron Mask رو 2 هست
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:52pm |
|
|