نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
mehrfar نوشته است: دوستان عزیز من ردیاب رو گرفتم.تمام اموزش ها رو هم خوندم. حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که نقش این آنتنهای تلسکوپی روی خود جعبه چیه؟ چون تمام آموزشها بر اساس آنتنهای برنجی بود. ممنون آقای مهرفر مبارکه امیدوارم نهایت استفاده و تجربه رو با این سیستم فوق العاده بدست بیارید ، شما بهتره فعلا حسابی تمرین کنی تا مهندس حمید جواب مفید و علمی این سوال شمارو بیان و بفرمایند ...
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 9:22am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهرفر عزیز اگر منظورتون نحوه استفاده از آنتن تلسکوپی هست که مشخصه در حالت بیسیم باید باز بشن. در حالت باسیم هم فرق نمیکنه. نقشش هم انتقال فرکانسهای مخصوص ردیابی و حذف کنندگی بصورت همزمان به میله های برنجی هست.
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 2:24pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان عزیز با توجه به اینکه تعداد زیادی از دوستان این روزها ردیاب رو دریافت کردن و ممکنه در مورد شارژ باطری مسائلی داشته باشن لازم دیدم یک پست آموزشی درباره سیستم شارژ و باطری این دستگاه عرض کنم. این نکته رو هم بگم که من عین باطری و آدابتوری که دوستان دریافت کردن در اختیار دارم و مراحل دقیق شارژ رو از نظر جریان و سرعت شارژ و میزان جوابدهی با دقت آزمایش کردم و عینا هم در دستگاهها در نظر گرفته شده. حالا نکات مهم رو خدمتتون عرض میکنم.
* شارژ کامل دستگاه از زمانی که باطری کاملا خالی شده و دستگاه خودش خاموش میشه 6 ساعت به طول میکشه. * دستگاه با شارژ کامل حدود 30 ساعت یکسره کار خواهد کرد. * هر چند سیستم شارژ بصورت نیمه اتوماتیک در نظر گرفته شده بطوریکه باطری هیچ وقت از حد خاصی بیشتر شارژ نمیشه و جریان زودتر قطع میشه و بنابراین حتی اگر چند روز هم روی شارژ بذارین باطری آسیب نمیبینه ؛ ولی بهتره از زمان خالی شدن باطری بیشتر از 6 ساعت روی شارژ نذارین. * در سیستم شارژ این دستگاه از روش شارژ اولیه سریع استفاده شده بنابراین وقتی باطری خالی میشه شما میتونین فقط با 10 دقیقه شارژ 5 ساعت و با 1 ساعت شارژ تا 15 ساعت از دستگاه استفاده کنین! این سیستم شارژ برای مواقعی که عجله نیاز هست بسیار مفیده. * برای مشاهده میزان شارژ شدن باطری میتونید هنگام شارژ هرازگاهی دستگاه رو روشن کنین تا درصد شارژ باطری روی صفحه ظاهر بشه. *در هنگام کار زمانیکه نشاندهده شارژ باطری روی ال سی به حدود 20 درصد رسید هر لحظه امکان داره دستگاه خاموش بشه! بنابراین توصیه میشه برای عمر بیشتر باطری ؛ اجازه ندین تا حدی خالی بشه که دستگاه خودش خاموش بشه. به حدود 20 درصد که رسید بهتره به شارژ وصل کنین. * دستگاه با شارژ فول یا نزدیک به خالی عملکرد یکسانی به لحاظ دقت و قدرت داره بنابراین پر و خالی بودن باطری هیچ تاثیری توی عملکرد دستگاه نداره و تا زمانیکه ال سی دی روشن هست مطمئن باشین ردیاب درست کار میکنه ولو اینکه درصد باطری به صفر هم رسیده باشه! * برای عمر بیشتر باطری بهتر هست همیشه اجازه بدین باطری تا حدود 20 درصد که خالی شد روی شارژ بذارین و تا اخر هم شارژ بشه. شارژهای نصفه و نیمه یا قرار دادن مداوم روی شارژ میتونه عمر باطری رو کاهش بده. * در صورتیکه مدت زیادی قرار هست از دستگاه استفاده نکنین خیلی بهتره درصد شارژ روی نیمه مثلا 50-60 درصد باشه و سپس دستگاه رو خاموش کنین و در جای نسبتا خنک نگهداری کنین. * از اونجایی که از چند سلول باطری در دستگاه استفاده شده و اصولا بعد از مدت طولانی بالانس شارژ بین سلولها به هم میخوره ؛ برای عمر بیشتر باطری و اصطلاحا کالیبره شدن و شارژ بهتر دستگاه خیلی خوبه که هر چند ماه یک بار اجازه بدین دستگاه تا حدی کار کنه که خودش خاموش بشه و بعد 6 ساعت کامل روی شارژ قرارش بدین. * در صورتیکه نیاز به شارژر دیگه ای داشتین یا مثلا با فندکی ماشین خواستین شارژر برای دستگاه درست کنین فقط این نکته رو در نظر بگیرین که ولتاژ ادابتوری که درست میکنین حتما بین 12 تا 13 ولت باشه. کمتر از 12 درست شارژ نمیکنه و بیشتر از 13 ولت هم به باطری میتونه آسیب برسونه. * سیستم شارژ دستگاه بصورت داخلی محافظت شده هست و در صورت اتصال معکوس ولتاژ شارژر هیچ اتفاقی نمیفته ؛ فقط شارژ انجام نمیشه! * عمر باطری دستگاه در صورت رعایت موارد فوق بسیار بالاست و حداقل باید 5 سال کار کنه.
|
جمعه 2 خرداد1392 - 2:00am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان عزیز با توجه به اینکه تعداد زیادی از دوستان این روزها ردیاب رو دریافت کردن و ممکنه در مورد شارژ باطری مسائلی داشته باشن لازم دیدم یک پست آموزشی درباره سیستم شارژ و باطری این دستگاه عرض کنم. این نکته رو هم بگم که من عین باطری و آدابتوری که دوستان دریافت کردن در اختیار دارم و مراحل دقیق شارژ رو از نظر جریان و سرعت شارژ و میزان جوابدهی با دقت آزمایش کردم و عینا هم در دستگاهها در نظر گرفته شده. حالا نکات مهم رو خدمتتون عرض میکنم.
* شارژ کامل دستگاه از زمانی که باطری کاملا خالی شده و دستگاه خودش خاموش میشه 6 ساعت به طول میکشه. * دستگاه با شارژ کامل حدود 30 ساعت یکسره کار خواهد کرد. * هر چند سیستم شارژ بصورت نیمه اتوماتیک در نظر گرفته شده بطوریکه باطری هیچ وقت از حد خاصی بیشتر شارژ نمیشه و جریان زودتر قطع میشه و بنابراین حتی اگر چند روز هم روی شارژ بذارین باطری آسیب نمیبینه ؛ ولی بهتره از زمان خالی شدن باطری بیشتر از 6 ساعت روی شارژ نذارین. * در سیستم شارژ این دستگاه از روش شارژ اولیه سریع استفاده شده بنابراین وقتی باطری خالی میشه شما میتونین فقط با 10 دقیقه شارژ 5 ساعت و با 1 ساعت شارژ تا 15 ساعت از دستگاه استفاده کنین! این سیستم شارژ برای مواقعی که عجله نیاز هست بسیار مفیده. * برای مشاهده میزان شارژ شدن باطری میتونید هنگام شارژ هرازگاهی دستگاه رو روشن کنین تا درصد شارژ باطری روی صفحه ظاهر بشه. *در هنگام کار زمانیکه نشاندهده شارژ باطری روی ال سی به حدود 20 درصد رسید هر لحظه امکان داره دستگاه خاموش بشه! بنابراین توصیه میشه برای عمر بیشتر باطری ؛ اجازه ندین تا حدی خالی بشه که دستگاه خودش خاموش بشه. به حدود 20 درصد که رسید بهتره به شارژ وصل کنین. * دستگاه با شارژ فول یا نزدیک به خالی عملکرد یکسانی به لحاظ دقت و قدرت داره بنابراین پر و خالی بودن باطری هیچ تاثیری توی عملکرد دستگاه نداره و تا زمانیکه ال سی دی روشن هست مطمئن باشین ردیاب درست کار میکنه ولو اینکه درصد باطری به صفر هم رسیده باشه! * برای عمر بیشتر باطری بهتر هست همیشه اجازه بدین باطری تا حدود 20 درصد که خالی شد روی شارژ بذارین و تا اخر هم شارژ بشه. شارژهای نصفه و نیمه یا قرار دادن مداوم روی شارژ میتونه عمر باطری رو کاهش بده. * در صورتیکه مدت زیادی قرار هست از دستگاه استفاده نکنین خیلی بهتره درصد شارژ روی نیمه مثلا 50-60 درصد باشه و سپس دستگاه رو خاموش کنین و در جای نسبتا خنک نگهداری کنین. * از اونجایی که از چند سلول باطری در دستگاه استفاده شده و اصولا بعد از مدت طولانی بالانس شارژ بین سلولها به هم میخوره ؛ برای عمر بیشتر باطری و اصطلاحا کالیبره شدن و شارژ بهتر دستگاه خیلی خوبه که هر چند ماه یک بار اجازه بدین دستگاه تا حدی کار کنه که خودش خاموش بشه و بعد 6 ساعت کامل روی شارژ قرارش بدین. * در صورتیکه نیاز به شارژر دیگه ای داشتین یا مثلا با فندکی ماشین خواستین شارژر برای دستگاه درست کنین فقط این نکته رو در نظر بگیرین که ولتاژ ادابتوری که درست میکنین حتما بین 12 تا 13 ولت باشه. کمتر از 12 درست شارژ نمیکنه و بیشتر از 13 ولت هم به باطری میتونه آسیب برسونه. * سیستم شارژ دستگاه بصورت داخلی محافظت شده هست و در صورت اتصال معکوس ولتاژ شارژر هیچ اتفاقی نمیفته ؛ فقط شارژ انجام نمیشه! * عمر باطری دستگاه در صورت رعایت موارد فوق بسیار بالاست و حداقل باید 5 سال کار کنه.
مرسی استاد دستورات کامل و بی نقص بود
|
جمعه 3 خرداد1392 - 8:47am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت تمامی دوستان
فایل کامل pdf . آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 - تا به امروز تقدیم به دوستان
میتونن اونا بصورت یک دفترچه چاپ کنن و موقع اپراتوری همراه خود داشته باشن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 3 خرداد1392 - 10:12am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام تو این مطلب منظور از فلز حذف کننده همان النگو هستش؟ به میله انتن خوراک طلا بدید یعنی چی؟
فلز حذف کننده : این روش یکی از بهترین روشهای حذف زرات هست،این تست را بعد از پیدا کردن نقطه انجام بدهید اگر ازیک النگو استفاده کنید خطای شما خیلی خیلی کم میشه و نزدیک به صفر میرسه .در کنار نقطه ای که مشخص کرده اید با فاصله 3 متر از مرکز فلز حذف کننده را روی زمین قرار بدهید به میله انتن خوراک طلا بدهید و از روی مرکز رد بشوید اگر فلزی که داخل زمین هست حجمش کمتر از مثلا النگو ای که قرار داده اید باشه انتن روی هدف قیچی نمیشه اما اگر بیشتر باشه انتن قیچی میشه این روش خیلی به شما کمک میکنه تا از شر زرات راحت بشید . البته هر فلزی که میزارید فقط روی همون نوع فلز تاثیر میزاره ، مثلا فلز طلا فقط برای طلا کاربرد داره روی فلز های دیگه مثل نقره یا .... تاثیری ندارد. حتی اگر در مکانی که ردیاب گرفته فلزی هم باشه ولی حجمش به اندازه فلز حذف کننده نباشه انتن عکس الملی نشون نمیده چه برسه به زرات که حجم چندانی ندارند.
|
جمعه 3 خرداد1392 - 10:27am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
shahriyar نوشته است: با سلام خدمت تمامی دوستان
فایل کامل pdf . آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 - تا به امروز تقدیم به دوستان
میتونن اونا بصورت یک دفترچه چاپ کنن و موقع اپراتوری همراه خود داشته باشن مرسی خسته نباشی
|
جمعه 3 خرداد1392 - 10:28am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام مهندس حمید من یه سوال از خدمتتون داشتم و اونم اینه که جهت انتنهای کشویی حتما باید به طرف زمین باشه ؟مثلا اگه بطرف جلو باشه در عملکرد ردیاب تاثیر خواهد داشت؟
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 3 خرداد1392 - 10:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان من قبلا هم عرض کردم بر خلاف تصور اکثریت ؛ این ردیاب بر اساس سیستم ارسال فرکانس در محیط و باردار کردن فلز و این چیزا کار نمیکنه! در حالت بیسیم هم مهم اینه انتنهای تلسکوپی تا حدی نزدیک به میله های برنجی باشن. من هر سه حالت رو به بالا و پایین و افقی به جلو رو تست کردم. هر 3 کار میکنه. اما احساس من این بود که رو به زمین قوی تر هست. از طرفی با توجه به نوع طراحی دستگاه که طبیعتا باید ال سی دی و ولوم و کلیدها رو به بالا باشه ؛ آنتن رو به پایین از نظر ساخت هم بهتر در میومد. وگرنه شما رو به جلو هم میتونین بذارین که بنظر من ضعیف ترین حالتی بوده که تست کردم.
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:08pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: هوشی جان من قبلا هم عرض کردم بر خلاف تصور اکثریت ؛ این ردیاب بر اساس سیستم ارسال فرکانس در محیط و باردار کردن فلز و این چیزا کار نمیکنه! در حالت بیسیم هم مهم اینه انتنهای تلسکوپی تا حدی نزدیک به میله های برنجی باشن. من هر سه حالت رو به بالا و پایین و افقی به جلو رو تست کردم. هر 3 کار میکنه. اما احساس من این بود که رو به زمین قوی تر هست. از طرفی با توجه به نوع طراحی دستگاه که طبیعتا باید ال سی دی و ولوم و کلیدها رو به بالا باشه ؛ آنتن رو به پایین از نظر ساخت هم بهتر در میومد. وگرنه شما رو به جلو هم میتونین بذارین که بنظر من ضعیف ترین حالتی بوده که تست کردم. یک نکته حمید جان اینکه وقتی انتنها را رو به پایین میکشیم به پاهامون گیر میکنه امکان شکستنش هست . چه میشه کرد ؟
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 3 خرداد1392 - 11:15pm |
|
|
|