نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
شما اگر بعد از تعویض حالت کلید دستگاه رو اصلا تکان ندی نباید این مشکل پیش بیاد و فلزات اطراف تاثیر بذارن. اما اگر حرکتش بدی کلا توی خونه درست کار نمیکنه چون فلزات بزرگ رو از چند متری میگیره.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 7:55pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام به استاد حميد عزيز وهمه كاربران با مرام اين انجمن سال جديد رو به همه عزيزان و اساتيد گرامي تبريك ميگم و اميدوارم كه سالي پر بركت و شادي و پيشرفت براي همه عزيزان و اساتيد اين انجمن باشه استاد حميد من امروز دستگامو بردم بيرون تست كردم كه چون دست تنها بودم نتونستم فيلم ازش تهيه كنم ولي در اسرا وقت چشم: استاد نكته اي كه ميخواستم بگم اينكه دستگاه وقتي روي حساسيت بالا قرار داره خيلي ناپايداره و با كوچكترين حركتي بوق ميزنه ولي وقتي حساسيت روي وسط قرار ميگيره بهتر ميشه ولي به طبع بردش هم كم ميشه طوري كه يك ورق الومينيومي 40در50 رو از 1.5 متري سنس ميكنه(تست زير خاك) البته اينم بگم كه من از مبدل ولتاژ استفاده نكردم و بجاش از باطريهاي موبايل كه با سري كردن 24 ولت شده استفاده كردم و با 12 ولت هم همين مسائل هست (كليد انتخاب 12و24 گذاشتم) حالا ميخوام اگه راهنمايي به ذهنتون ميرسه بگين تا من روي دستگاه پياده كنم بلكه بهبود پيدا كنه. ممنون
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم archilO عزیز. سال نو شما هم مبارک. اگر مدار شما با ولتاژ 12 ولت در قسمت تغذیه فرستنده هم همین مشکل رو داره بنظر خیلی عادی نیست! فکر میکنم در زمینه اسکلت دستگاه شما اشکالی وجود داشته باشه.
|
یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:34pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
سلام
سال نو بر همه دوستان انجمن به خصوص مدیر محترم حمید عزیز تبریک می گم . امیدوارم سالی پر از موفقیت برای تمامی شما عزیزان باشه .
من که به دلیل تغییر منزل مسکونی مدت زیادیه نتونستم به انجمن سر بزنم و همچنین توباکس هم نصف کاره مونده .
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون mrmr16 عزیز. سال نو شما هم مبارک. پس دستگاه شما عجب پروژه ای شد! اینجوری که سالها طول میکشه! بهرحال امیدوارم موفق باشین.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:42pm |
|
|
alidavodirad
|
باعرض سلام و تبریک سال تو به تمام ایرانیان و به ویژه دوستان عزیز و اقا مهدی چندتاایراد دارم که دو هفته هست مخ منو خورده لطفا کمکم کنید توباکسی که ساختم خوب کار میکرد خواستم قابشو عوض کنم که یک باره یکی از پایه های S1به شیلد مدار اتصالی کرد و داستان من شروع شد شید4 ولت نداشتم و فلزی رو اصلا سنس نمی کرد ولی فرستنده درست کار میکرد و تقریبا فرکانس 10.75 داشتم دیدیم T9 وT8سوختن عوض کردم ولتاژ شیلدم رسید به 3.90 وU7 روهم عوض کردم تست کردم فرستنده درست بود ولی باز سنس نمی کرد کلید S1رو عوض کردم و تست کردم درست نشد تمام اتصالات لوپ گیرنده و تمام خازن ها رو تست کردم درست بودن بازم نشدتمام ICهارو عوض کردم نشد وقتی دستگاه رو کامل بهم وصل میکنم لوپ گیرنده با حالت الکلنگی که حرکت میدم میتر تکون میخوره و سنس میشه ولی حالت سرچ هیچی سنس نمی کنه وقتی ولوم صدارو زیاد میکنم درحالت سرچ عقربه میتر تاآخرمیره و وقتی کم می کنم صفر میشه از اصبانیت ی برد دیگه با قطعات جدید خریدم و مونتاژ کردم باز هم همین ایرادو داشت و صدای بوق نداشتم(برد جدید) مدار افزایش ولتاژم درست کار میکنه ووپایه 7 U7 هم دوبرابر شیلد دارم همه سایتو زیرو رو کردم ولی باز ایراد دارم کمکم کنید کابل گیرنده رو هم برعکس کردم نشد منتظرتون هستم با تشکر از همه و اقا حمید
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. خب مشکل بورد قبلی شما که ارتباطی به فیبر جدیدی که ساختین نداره! احتمالا فیبر جدید شما هم ایراد دیگه ای داره که باید پیداش کنین! در مورد اتصالی در سر کلید 1 هم فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:13pm |
|
|
alidavodirad
|
به نظرتون ایراد برد قبلیم چی هست ی نظر یا پیشنهادی ندارید
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:50pm |
|
|
alidavodirad
|
به نظرتون چرا سنس نمی کنه وقتی دوتا لوپ رو روبروی هم میگیرم و جابجا میکنم میتر تکون میخوره و صدای بوق در میاد
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 1:55pm |
|
|
delavarlak
کاربر فعال
|
سلام به همه استاد من بعد از نال کردن کویل دستگاهو جابه جا نمی کنم به نظرتان مشکل از کدام قسمت می تونه باشه چون در قسمت فرستند فرکانس 11/40 دارم و ولتاژ ac 176 دارم وقتیم که به اون شکل نالش میکنم سنس داره یعنی قسمت گیرندشم سالمه البته فکر می کنم شما دستور بدید کجا را چک کنم چتا عکس از توباکس گرفتم برای راهنمای بیشتر با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 4:44pm |
|
|
|