با سلام خدمت دوستان عزیز
پیرو پست هایی اخیری که آقا حمزه در ارتباط با استفاده از دستگاه جئو فیزیک در کنار 35 به منظور تایید مکان هدف داشتند اتفاقا من هم تصمیم داشتم داشتم در همین مورد از آقا حمید و بقیه دوستانی که احتمالا قبلا از این دستگاه ها استفاده کردن و یا آشنایی با کار اونها دارن نظرشون رو راجع به عمق و کارکرد و بقیه مسایل اونها عنوان کنن تا اگر مناسب این کار دیدیم به عنوان یک نقطه زن با عمق بالا در کنار 35 استفاده بشه.
البته من دارم در مورد دستگاه های مقاوت سنج که تا حدودی از لحاظ کارکرد شون از جمله یونیزاسین و مگنت و 45 درجه و چند مورد دیگه یک شباهت هایی با 35 دارن صحبت می کنم. نمونه بسیار ساده اونها هم دستگاه هایی مثل MML و ACCUMETER و GPL هستش که فکر می کنم حتما بعضی از دوستان اطلاعاتی هم در مورد این نوع دستگاه ها دارن و حتی شاید باهاشون کار هم کرده باشن. البته تصمیم داشتم تو یک تاپیک مجزا این مساله عنوان شه تا مسیر تاپیک آموزش اپراتوری 35 منحرف نشه. از آن جایی که دیدم دوستان مطالبی رو در این زمینه عنوان کردن خواستم در همین جا یک تصمیم گیری مناسبی در مورد این دستگاه ها گرفته بشه.
از جناب آقا حمید و دیگر دوستانی که با اصول و سیستم کار این دستگاه ها اشنایی دارن خواهشمندم یک بررسی انجام بدن مبنی بر این که آیا امکان ساخت این نوع مقامت سنج ها را دارن یا خیر؟؟ و اگر بتونم به حول و قوه الهی یک نوع مناسبی از این دستگاه رو طراحی و ساختش و انجام بدن و در کنار 35 در اختیار کار بر ها بگذارن تصور می کنم کمک بزرگی به دوستان از بابت تایید مکان هدف و رسیدن به نتیجه بهتر بشه.
البته باز هم عرض می کنم در ابتدا باید دوستان صاحب نظرمون از جمله آقا حمید که در این زمینه تخصص دارن اگر استفاده از اونها رو در کنار 35 تایید کنن می تونیم روش کار بیشتری انجام بدیم.
در حال حاضر این دستگاه ها بسته به مدلشون با قیمت بالای 2000 دلار در خارج فروخته می شن . اما طبق بررسی هایی که در یک سری سایت های forum داشتم کسانی که توانایی ساخت داشته باشن میتونن حدودا با 300 دلار اونها رو بسازن.