سلام دوستان عزیز
سال نو مبارک...انشاالله که سال جدید رو به خوبی آغاز کرده باشید
مهندس جون میدونم که منو یادته چون با سوالاتم حسابی خستت کردم
به علت تصادفی که کردم یک ماه پیش نتونستم دیگه بیام اما با دست پر و خبرهای خوب اومدم
آرخین سوالم واسه صدای ممتد توباکس بود بدون سنس هیچ فلزی ...صدای ممتد بوق داشت...و موقع سنس صداش قطع میشد....فلز رو که دور میکردم دوباره صداش میومد...
1.خراب بودن کلید تغیر حالت سرچ و تنظیم لوپ...بدین ترتیب که در هر حالتی که میذاشتم پایه وسط کلید به هر دو سر اتصالی داشت...
2.سنس تو فاصله کم انجام میشد...اما الان تو اتاقم بدون اسکلت توباکس
50*50 فلز رو تو 3 متر سنس داره....همراه با صدا
و همرا با مبدل با ولتاژ 18 ولت
3.دوستان حتما قبل از بستن ولوم ها خودتون با اهمتر چکشون کنید...چون کیفیت خوبی ندارند...ولوم های من وقتی با اهمتر تست گرفتم ولوم 100 کیلویی 78 کیلو بود و خیلی تو برد دستگاه تاثیر داشت....و بعد تمام ولوم هارو چک کردم هر کدوم از عددی که روشون نوشته بود کمتر بود ولوم 50 کیلویی هم 36 کیلو بود....اهمتر هم سالم بود....ایندفعه جنس خوب گرفتم دقیقا همونیه که روش نوشته
4.واسه لوپ گیرنده حتما حتما حتما از کابل کواکسیال استفاده کنید....مهندس جون گفته بودند تاثیر خاصی نداره اما بهتره که کواکسیال باشه.....اما من یک کوچولو تفاوت تو ثباتش دیدم.....
اما یک سوال مهندس حمید چرا توباکس من تو فاصله ی تقریبا 4 متری نال میشه
به احتمال زیاد باید به خاطر فلزات اتاقم باشه مگه نه
یعنی فاصله لوپ گیرنده تا فرستنده باید 4 متر باشه
در ضمن این فلزیاب رو بنده رو پشت بام هم تست کردم
وقتی ماشین داخل پارکینگ نبشه به زحمت لوپ هارو نال میکنم و وقتی ماشین رو داخل پارکینگ میذاریم عقربه تا ته میچسبه البته این تست بدون اسکلت گرفته شد و با مبدل ولتآژ 24 ولت.... اندازه ماشین هم شما پراید حساب کنید
فاصله هم حدود 7 متر ....فکر کنم دارم میترکونم
مهندس جون بی صبرانه منتظر جواب شما هستم