حمید جان ماشالله بزنم به تخته یه طرفه به قاضی رفتنت بد نیستا
عزیز من من چمیدونستم چه تبلیغاتی برای بینا کرده یا بینا با چه شرایطی ازش خرید کرده که مثلا بخوام ضرر خودمو جبران کنم (هرچند که ضرر نبوده و من خونه ایشون رفتم و میتونستم ببرم تحویلش بدم و پولمو بگیرم) در ضمن من نگفتم روبی ایشون بدرد نمیخوره اتفاقا خوب هم سنس میکرد (من خوشم نیومد ازش، اصلا فرض کنید من با رخش حال نکردم)
من اصلا همون روز اول که نمیدونستم دستگاهی به اسم روبی داره رفتم توباکس بخرم گفتم نقطه زن چی داری گفت روبی بعد هم من دیدمش که باطری نداره ، لوپ نداره ووووو... و من با این شرایط خریدمش
من همیشه رو بازی کردم و اهل زیر رو کشیدن نیستم همه دوستان منو دیوونه خطاب میکنن چرا که حتی دروغ مصلحتی هم نمیگم ولو اینکه باعث ضرر و اذیتم بشه
شک آفته برادر من ، خواهشا شما که مدیر انجمنین همه را با یه چوب نرونین
در مورد چنس هم احتیاجی نبود که من جواب شما را بزارم چون همه بچهای انجمن میدونن که شما این کار را انجام نمیدین
این هم متن خصوصی من و شما در مورد چنس ، که عزیز قبول نکردین و حتی راهنمایی هم کردین منو
amir6m نوشته است:
با سلام
حاجاقا بیا این برد چنسی که ساختیو به من بفروش
میشه؟
حمید نوشته است:
سلام عزیز من. خواهش میکنم این چه حرفیه!
ایشالا تا فردا شب اطلاعات کامل ساخت رو در انجمن قرار میدم.
amir6m نوشته است:
ولی من که از الکترونیک سر در نمیارم
حمید نوشته است:
ای بابا فکر کردم داری شوخی میکنی!؟ پس این لوپها که توی انجمن گذاشتی کار کی بوده؟!
بهرحال نگران نباش اگر وارد هم نیستی بالاخر یکی برات میسازه. حواست هم باشه کلا با 200 تومن ساخته میشه. ولی صبر کن چند نفر بسازن شاید راضی کننده نبود!
و اما در مورد
خرید کیت!!!!!!!!!!؟؟؟
من کلا یه کیت کامل brn خریدم که اونم داشتم تست میکردم دو سر کابل کواکسیالی که به لوپ زدم اتصال کرد و یه سر بوق شد
به هر صورت عزیز صلاح مملکت خویش خسروان دانند اینی که گفتم فرق بین خازن و مقاومت را نمیدونم یه کنایه بود منظور حرفم اینه که سررشته ندارم
عزیز دل در مورد 8000 هم من نگفتم که شما مقصرین ، عرض بنده این بود من ضرر را به جون خریدم ولی غش در معامله نکردم و نیومدم بکنمش تو ساز و کرنا که ای فلانی سرمو کلاه گذاشت یا دستگاهش خوب نیست و چنین و چنان ، چرا ؟؟/ چون دیگه معامله کرده بودم